Αποστολέας Θέμα: Μέχρι πόσα FPS...  (Αναγνώστηκε 21292 φορές)

Raptor28

• Επισκέπτης
Μέχρι πόσα FPS...
« στις: 09 Αυγούστου, 2011, 23:02:22 »
Καλησπέρα, έχω την εξής ερώτηση:

Στην Ελλάδα επιτρέπονται τα αεροβόλα μέχρι ένα συγκεκριμένο όριο FPS; Αν ναι ποιο είναι το επιτρεπόμενο όριο;

Αποσυνδεδεμένος raven1970

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Μέχρι πόσα FPS...
« Απάντηση #1 στις: 09 Αυγούστου, 2011, 23:20:43 »
οταν λες επιτρεπωντε τι ενοεις? με τον νομο η στα παιχνιδια? στα περισσοτερα παιχνιδια παντος για τα aeg kai gbb ειναι 328 + 5% δλδ μπακαλιστικα 344 περιπου τορα σχετικα με τον νομο δεν αναφερετε πουθενα ποσα fps πρεπει να εχει ενα αεροβολο airsoft αν κανω καπου λαθος στα προαναφερομενα ας με διορθωσει καποιος που ξερει πιο πολλα!!!!!!!!!!
Dead man walking!!!!!!!!!

Raptor28

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 09 Αυγούστου, 2011, 23:45:51 »
αυτό εννοούσα, στα παιχνίδια... άρα μέχρι 344 FPS για την χρήση τους σε παιχνίδια, ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 10 Αυγούστου, 2011, 01:21:45 »
Μία μικρή διόρθωση.
Τα 328+5% ισχύουν για την Αττική και μόνο για όσους τα θέσπισαν και τα ασπάστηκαν για τα open game που θα διοργανώνονται από αυτούς όπου τα ψηφισαν μέσα από την διαδικασία του CAPTAINS MEETING.
Όλη η υπόλοιπη Ελλάδα παίζει με τα όρια που κάποτε είχαν ψηφιστεί μέσα από το Hellasaisoft από αρχής airsoft στην χωρα, με ίσος μερικές μικρές αλλαγές, όπως πχ στην Πάτρα για woodland από 450fps το έχουν αν δεν κάνω λάθος 420-430, δεν θυμάμαι ακριβώς.

The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

The best things come to those who wait--->Sniping rules

ΟΙ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ---> HELL RECKIES RULES

Raptor28

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 10 Αυγούστου, 2011, 01:43:48 »
μάλιστα, δηλαδή πρέπει να ενημερώνεσαι πάντα σχετικά με τους κανονισμούς του πεδίου που θα παίξεις υποθέτω...

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 10 Αυγούστου, 2011, 09:10:00 »
Κάθε game έχει άλλους κανόνες, ανάλογα το πόσο κόσμο μαζεύει, το χώρο που θα γίνει, το θέμα που θα παιχτεί κτλ. Το σενάριο και τους κανόνες τους διαβάζουμε πάντα, τίποτα μην το θεωρείς δεδομένο γιατί μπορεί να πας σε game και να είσαι εκτός απαιτήσεων από αυτά που ζήτησε η διοργάνωση.
The strong AEG/GBB/GBBR/NBB/SPRING... come with great responsibility---> Airsoft player rules

Raptor28

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 10 Αυγούστου, 2011, 11:25:00 »
σε ευχαριστώ πολύ που με ενημέρωσες.

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 16 Αυγούστου, 2011, 17:50:31 »
328+5%

Αποσυνδεδεμένος NIGHT-SHARK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 03:09:17 »
αν αγορασω ενα οπλομε πχ 400fps  γινετε να καταιβει μετα στα επιτρεπτα νοyμερα?
σα ξυλουργος που ειμαι  εχω φτιαξει πολλα οπλα για το χομπι μου το ψαροντουφεκο,λες να φτιαξω και για το airsoft κανενα ξυλινο οπλακι......

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 05:07:07 »
 NIGHT-SHARK δεν μπορεισ να κατεβασεισ τα fps ενοσ ηλεκτροκινητου οπλου με την βοηθεια μιασ αλενοβιδας ασ πουμε(οπωσ γινεται στο paintball) γιατι πολυ απλα δεν αυξομειωνεισ το ποσο αερα που θα εκτοξευσει. Το ελατηριο ειναι σταθερο οσα λεει τοσα θα βγαζει. πρεπει να το ανοιξεισ και να του αλλαξεισ ελατηριο και αν δεν ξερεισ να το κανεισ τοτε θα το αφησεισ στο μαγαζι να σου αλλαξουν εκεινοι αλλα δεν λεει γτ καθε φορα θα τα ακουμπας!αρα ή μαθαινεισ να τα αλλαζεισ μονοσ ή παρε 2 aeg...λεμε τωρα.απο οτι καταλαβα θεσ ενα που ανεβοκατεβαζεισ τα fps οποτεδηποτε!
στα οπλα που χρησιμοποιουν gas(αεριο) δεν ειμαι σιγουροσ αλλα νομιζω πωσ γινεται!καλυτερα να μιλησει καποιοσ που ξερει για τα αεριου!
για μενα παρε ενα ηλεκτροκινητο που να ειναι μεσα στα ορια των παιχνιδιων που θα παιζεις.αλωστε αν τηρουνται τα ορια ολοι τα ιδια εχετε οποτε οσο ριχνεισ εσυ ριχνει και ο αντιπαλος!

Αποσυνδεδεμένος NIGHT-SHARK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 16:08:09 »
βρηκα ενα για αγορα 330-350 λεει G&G GR-16 Carbine Ver. 3 αν το αγορασω μπορω να παιζω σε παιχνιδια?
σα ξυλουργος που ειμαι  εχω φτιαξει πολλα οπλα για το χομπι μου το ψαροντουφεκο,λες να φτιαξω και για το airsoft κανενα ξυλινο οπλακι......

Αποσυνδεδεμένος Dulas

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 17:34:01 »
Επειδή συχνά παρατηρείται το γεγονός ότι μετρητής από μετρητή βγάζει συχνά διαφορετικές τιμές στην μέτρηση, μην το προσπαθήσεις να είσαι ψιλά προς τα όρια γιατί μπορεί να βρεθείς εκτός game.

Κάποτε όλοι είχαμε τους Xcortech και δεν είχαμε πολλές απόκλισης στην μέτρηση.

Με το καιρό κυκλοφόρησαν στα πεδία και Madbull μετρητές που βγάζουν άλλες τιμές.

Οπότε για να είσαι σίγουρος κοίτα να είσαι λίγο χαμηλά στα fps και μην στηρίζεσαι σε ότι λέει ο κατασκευαστής.

Ζητα να στο μετρήσουν πριν την αγορά.