Αποστολέας Θέμα: νεος στο φορουμ  (Αναγνώστηκε 11095 φορές)

Αποσυνδεδεμένος parabelum

• Δεκανέας
  • *
νεος στο φορουμ
« στις: 18 Αυγούστου, 2011, 22:40:18 »
Καλησπερα μαγκες (και αμα υπαρχουν και μαγκισες σε τετοιο φορουμ υποκλινομαι). Εχω ξεκινησει μια συλλογη με ιστορικα οπλα (Luger -Colt 1911- Beretta- MP40- Mauser C96). Προς το παρον κανω σκοποβολη στο υπογειο , δεν εχω μπει ακομα στο τρυπακι ομαδικου παιχνιδιου. Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν και αλλοι παλαβοι με κλιση στα ιστορικα οπλα και αν γινονται τετοια παιχνιδια.
να στε ολοι καλα και καλο βολι....

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: νεος στο φορουμ
« Απάντηση #1 στις: 19 Αυγούστου, 2011, 01:24:40 »
Kαλησπέρα φίλε parabelum ξεκίνα να υποκλίνεσαι αφού  το ασθενές φύλο δηλώνει δειλά δειλά το παρών στο airsoft
 ...και μάλιστα δεν ειναι καν ασθενες.... σθεναρες σθεναρες θα έλεγα στο παιχνιδι.... ;D ;D

Δεν είναι πολλές ..... ειναι αρκετες όμως και είμαι σίγουρος οτι  με τον καιρό θα γίνουν ακόμα περισσοτερες.

Το Μάρτιο οργανώθηκε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στη Λαμία αναπαράστασης Β' Παγκ.
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=1062.0 (δες φωτος)

και υπάρχουν αρκετοί που τους αρέσει η κατηγορία αυτή και σαν συλλέκτες αλλα και σαν παίκτες.....

Καλως Ηρθες λοιπόν στον όμορφο κόσμο του Airsoft.

Αποσυνδεδεμένος parabelum

• Δεκανέας
  • *
Απ: νεος στο φορουμ
« Απάντηση #2 στις: 20 Αυγούστου, 2011, 16:43:29 »
ευχαριστω για το θερμο καλωσορισμα. Πρεπει να ομολογησω οτι επαθα πλακα, εκει δεν κανατε παιχνιδι αλλα υπερπαραγωγη του χολιγουντ. τι να πω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρι στο επομενο σεναριο να μπορεσω να παρευρεθω.