Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Operation: Sniper Elite - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 16 Οκτωβρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 178605 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: 16/10/2011 Operation: "Sniper Elite" - ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« Απάντηση #105 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 20:03:18 »
Θέλω να πώ ένα μπράβο σε όσα παιδιά έπαιξαν snipers spotters γιατί πραγματικά έμειναν μέσα στο κρύο με υπομονή πολλή ώρα/ώρες κ πέρασα κ δίπλα απο 2 ζευγάρια χωρίς να τους δώ καν... πολύ καλή δουλειά τα παιδιά!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος ViperGR

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #106 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 20:06:31 »
Θέλω να πώ ένα μπράβο σε όσα παιδιά έπαιξαν snipers spotters γιατί πραγματικά έμειναν μέσα στο κρύο με υπομονή πολλή ώρα/ώρες κ πέρασα κ δίπλα απο 2 ζευγάρια χωρίς να τους δώ καν... πολύ καλή δουλειά τα παιδιά!

E τοτε να πας να αλλαξεις γυαλια.....γκαβουλιακα....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D     πολυ κρυο παιδες οντως
" You can run but you can not hide"
Στάλκερ (ρωσικά Сталкер, κυνηγός)

STALKERS AIRSOFT TEAM
http://stalkers.forumgreek.com/forum

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #107 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 20:12:25 »

E τοτε να πας να αλλαξεις γυαλια.....γκαβουλιακα....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D     πολυ κρυο παιδες οντως

Εεεεεεεμμμ... φοραω. Αλλά πάλι δεν τους έβλεπες όπως είχαν ρίξει τα κλαδιά απο πάνω τους...τον ένα μάλιστα παραλίγο να τον πατήσει άτομο απο την υποομάδα μας...χα0χ0α0χαα0
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος S-KRITIKOS

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #108 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 20:49:21 »
ενα ευχαριστω και απο εμας για το ομορφο παιχνιδι.

Αποσυνδεδεμένος pipilas

• Υπολοχαγός
  • *
  • we hunt we kill we survive
« Απάντηση #109 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 20:51:39 »
Πολυ ωραίο game!!!!!
Όντως πολυ κρύο !!!!!!!!
Αλλα ήταν ολα τα λεφτα.....
Μου άρεσε πολυ το θέμα του spoter, εχω ξαναπαιξει σαν sniper αλλα δεν υπήρχε spoter πιστεύω απο τους καλυτερους ρόλους !!!!
Καλη εβδομάδα σε όλους ......

Αποσυνδεδεμένος marine 575

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #110 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 21:01:52 »
πολύ κάλο game μάγκες ένα μπράβο στα παλικάρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους dark angels που δούλεψα μαζί τους.ποίος κέρδισε όμως????
Proto kuma kolasi deutero apovasi trito kuma panikos tetarto bombardismos

Αποσυνδεδεμένος Echo-Fox

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #111 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 22:39:30 »
πολύ κάλο game μάγκες ένα μπράβο στα παλικάρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους dark angels που δούλεψα μαζί τους.ποίος κέρδισε όμως????

Φίλε μου δεν νομίζω οτι εχει καμία σημασία κέρδισαν οσοι ήρθαν και πέρασαν καλά, που κατα την γνώμη μου ήταν και οι περισσότεροι.

Ευχαριστούμε πολύ Leo.

Αποσυνδεδεμένος el.cind

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #112 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 22:58:31 »
και απο εμας ευχαρηστουμε ολλους γεια το ωραιο παιχνιδι μπραβω σε ολλα τα παιδια που ηταν στο παιχνιδι
θα συνφονησω και εγω οι sniper ηταν πολλη καλη στον ρολο τους παρα τον καιρο μπραβο τους... 8) 8)
και να ευχαρηστησω και τα παιδια της ομαδας compra που δουλεψαμε ομαδικα ολλοι μαζι και να σημιοσω οτι
ο spiros-k ερειξε περισωτερα απο 5 ββς στο παιχνιδι... (bandit) αρχηγε ντροπη τη πραγματα ειναι αυτα... >:D >:D >:D >:D >:D
καλη εβδομαδα σε ολλους
παντα φιλικα el.cind + tristan

Αποσυνδεδεμένος fanioles

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #113 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 23:09:00 »

Leo βαλτη στην αρχη του ποστ αυτή!  :)  οι επόμενες ερχονται εντος εβδομαδος. Αν είχαμε καλό καιρό θα έιχαμε πολλές.. Την επόμενη.. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Οκτωβρίου, 2011, 23:10:54 από fanioles »

Αποσυνδεδεμένος Leondas

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #114 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 23:11:12 »
Μπράβο παιδιά και προ παντός Λεωνίδα το παιχνίδι ήταν ωραίο, αρκετό ψάξιμο και σκαρφάλωμα για να βρούμε sniper
και πρέπει να πω ότι είχαν πολύ κουράγιο και τρέλα για να κάτσουν εκεί που τους βρήκαμε (αετοφωλιά)από της 6 το πρωί και πάλι μπράβο και καλή εβδομάδα

Αποσυνδεδεμένος fox3

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #115 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 23:31:23 »
Πολλά συγχαρητήρια σ όλους για την ομαλή λειτουργία του σεναρίου...παρόλο το πολύ κρύο, υπήρξε πολύ καλή ανταπόκριση απ όλους....

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λεωνίδα και τον Spartan που πήγαν στο πεδίο από τις 5 για να το ετοιμάσουν...

Επίσης, ήμουν μπροστά στην μέτρηση των AEG της κίτρινης ομάδας και όλοι, χωρίς καμιά εξαίρεση, ήταν εντός ορίων...έτσι, για να λέμε και τα καλά...όχι μόνο τα άσχημα...

Επίσης οι snipers παίξανε τέλεια!!!

Καλή βδομάδα σ όλους!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #116 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 23:34:20 »
Παιδια ενα μεγάλο μπράβο σε όλους για το σημερινό παιχνίδι!!!!να τα πάρω με την σειρά...
Ο καιρός μιλάμε μας πέθανε..απο τις 8.00 το πρωι που ήμουν με τον spoter μου στο σημείο Τ2 για όσους θυμούνται το χάρτη ,ξυλιάσαμε σκεφτειτε εφτασε ομάδα στα 15 μέτρα απο εμάς και προσπαθούσαμε να κάνουμε τα σώματα μας να σταματήσουν το τρέμουλο απο το κρύο!!!!Ευτυχώς δεν μας είδαν...
κατα τις 13.00 καποιος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ (το μονο που θα πω ειναι οτι το ονομα του αρχίζει απο leo- και τελειωνει σε -nardo  ;D ;D ;D ;D ;D ;D (mooning) ) μας εδωσε στην κοκκινη ομάδα που ηρθε να μας ψάξει για 3η φορά στο σημείο όπου και τελικά είχαμε εμπλοκή και μας πιάσανε.Για καλή μας τύχη είμασταν και εμεις κόκκινοι και πήγαμε μαζί τους.Εδώ να πώ ενα ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας Dark Angels και όσους αλλους ανήκανε μαζί τους και φυσικά στο φίλο μου Remali για την βοήθεια που μας δώσανε για να μπορέσουμε να κατεβούμε το βουνό και να περπατήσουμε στα κατσάβραχα γιατι δεν νιώθαμε πόδια πια επειτα απο τόσες ώρες...Γενικά το χαρήκαμε και ελπίζουμε και σε κάποια επανάληψη του παιχνιδιού στο μέλλον.Καλή βδομάδα σε όλους

Φιλικά

Ghost Rider
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος Father

• "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
  • Υπολοχαγός
  • *
  • GK-1
    • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #117 στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 23:42:39 »

Μπραβο στα ζευγαρια Sniper που κανανε φοβερη δουλεια με τις στολες τους!!!! Καιρο ειχα να δω κατι τοσο καλο και διαφορετικο σε παιχνιδι Αirsoft!!!!

Κριμα που δεν βοηθησε ο καιρος αλλα καλυτερα γιατι ανεβηκε ετσι το επιπεδο δυσκολιας!!!

Μπραβο στο κουραγιο και στην υπομονη ολων μας σημερα......

Απο "FOX DIE" HELLENIC AIRSOFT TEAM   καλη εβδομαδα να εχετε παλικαρια!!!!   Τα λεμε στο επομενο  8)

Υ.Γ -   ΞΙΦΙΑ......  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ!!!!! [ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ]

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #118 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 00:00:33 »
Καταρχήν συγχαρητήρια  στον Λεωνίδα που προσπαθεί τόσο ώστε να υπάρχουν παιχνίδια διαφορετικά και για όλους μας.

Έπειτα συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες των ακροβολιστών που άντεξαν επί αρκετή ώρα το λυσσαλέο ανεμοβρόχι   και την χαμηλή θερμοκρασία.

Τέλος χάρηκα που μετά  από καιρό ξαναείδα τον Χρήστο, τον Pit, τον Σταύρο, την Σπυριδούλα, τον Κώστα, τον PitΚ, τον Γιάννη… και αρκετούς ακόμη φίλους.

Καλή εβδομάδα σε όλους.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #119 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 00:20:59 »
Αλλά επειδή δεν είναι πάντα όλα ευχάριστα και με αφορμή το σχόλιο του salamine153 θέλω να πω κάτι ακόμη.

Φίλε salamine 153 είσαι κολλημένος με την μπάλα ακόμη (clear sky).
Όσο για την απορία που εξέφρασες μήπως την ώρα που έφευγες χωρίς να ενημέρωσης σου είπαμε ότι σε 5 λεπτά ξεκινά το παιχνίδι.

Αλήθεια ο Λεωνίδας τη έπρεπε να κάνει όταν με 38 πυρετό ήταν εκεί από της 5;

Αν βέβαια δεν σταματήσουμε όλοι να αδιαφορούμε για αυτά που ζητά ο διοργανωτής όταν ανακοινώνει το παιχνίδι αυτά θα γίνονται.
Όπως στο τέλος του παιχνιδιού όπου ομάδα ακροβολιστών ζήταγε οδηγίες το τι να κάνει  αφού πλέον οι περισσότεροι έπαιζαν μπίλιες αδιαφορώντας για τον σκοπό του παιχνιδιού.

Για τον φίλο που ρώτησε για νικητές.
Για εμένα φίλε μου νικητές ήταν όλοι όσοι έμεινα και πάλεψαν κάτω από ελαφρά δύσκολες συνθήκες το παιχνίδι. Και επειδή έρχονται μέρες μνήμης ας προβληματιστούμε για τις συνθήκες που αγωνίστηκαν κάποιοι για εμάς πριν μερικά χρόνια.
Τώρα αν θες τυπικά νικητές ήταν η ομάδα Juliet που άντεξε ως το τέλος.

Και πάλι καλή εβδομάδα και ας προβληματιστούμε και λίγο.
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.