Αποστολέας Θέμα: Νεος στο χωρο του Airsoft...  (Αναγνώστηκε 10590 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Timon

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Anw Liosia Airsoft Wolves
Νεος στο χωρο του Airsoft...
« στις: 04 Σεπτεμβρίου, 2011, 13:58:07 »
Γεια χαρα σε ολα τα παιδια,ονομαζομαι Σπυρος και οπως αναγραφει και ο τιτλος του topic ειμαι νεος στον χωρο....
Θα ηθελα να μαθω :
-πως υπολογιζετε ο χρονος της διεξαγωγης των παιχνιδιων?
-Αν μπορω να συμμετασχω σε παιχνιδι_παιχνιδια με τα κοινα πιστολια_ελατηριου που πουλουντε σε διαφορα μαγαζια η πανυγηρια?
-ποιο ειναι το ελαχιστο fps που μπορει να συμμετασχει σε παιχνιδι?
-τα λογοτυπα,αν τα φτιαξουμε ραφτα οπως το σκεφτομαστε,μπορουμε να τα τοποθετησουμε οπουδηποτε πανω μας η υπαρχει καποιο προκαθορησμενο σειμειο?

Ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ και αν εχω κανει και καμια χαζη ερωτηση.....
Born to be Wild

Palladin

• Επισκέπτης
Απ: Νεος στο χωρο του Airsoft...
« Απάντηση #1 στις: 04 Σεπτεμβρίου, 2011, 20:24:44 »
Φίλε μου τα παιχνίδια υπολογίζονται με βάση τις απαιτήσεις του κάθε διοργανωτή, μπορεί ο διοργανωτής να θέλει το παιχνίδι να διαρκεί 20 λεπτά (π.χ. deathmatches) η να διαρκεί ολόκληρα Σαβατοκύριακα. Συνήθως ανακοινώνεται η ώρα προσέλευσης και έναρξης και από κει και πέρα εξαρτάται το παιχνίδι.
Φυσικά και μπορείς, να σε δω όμως τι θα κάνεις όταν εσύ για να μου ρίξεις θα πρέπει να οπλίζεις μετά από κάθε βολή ενώ εγώ με το ηλεκτρικό ή το αερίου μου σου αδειάζω μια γεμιστήρα σε λιγότερο από ένα λεπτό...
Τα ελάχιστα fps? Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας...
Τα σήματα σας μπορείτε να τα βάζετε όπου θέλετε αλλά νομίζω ότι και σεις θα θέλετε να φαίνονται οπότε τα μπράτσα ή στο γιλέκο νομίζω είναι ότι πρέπει.

Αποσυνδεδεμένος Timon

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Anw Liosia Airsoft Wolves
Απ: Νεος στο χωρο του Airsoft...
« Απάντηση #2 στις: 05 Σεπτεμβρίου, 2011, 00:45:32 »
Ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις πληροφοριες Palladin... :)
Ηταν πραγματικα πολυ κατατοπιστηκες.....
Born to be Wild