καλημερα και απο μενα!καλο χειμωνα και ευχομαι σε κανενανε μα κανενανε συχομπηστα να μην του σηνβει,οτι μας συνεβηκε!
το τι εγινε στη βουργαρια ειναι μια ΙΣΤΟΡΙΑ που δεν θα ξεχασουμε ποτε και τα 41 ατομα που παρεβρεθηκαμε!
το αν επιζησαμε ειμαστε τοιχεροι!!!!!
με τη συνβολη ολων η φωτια εσβησε αλλα τα πραγματα μας καηκανε!
το οτι γηρησαμε ολοι και δεν μπηκαμε φυλακη στη βουλγαρια παλι ημαστε τοιχεροι!
το μονο που ξερω ειναι οτι οταν περαμε τα σηνορα ειπα να κοιμηθω.........!
για την ιστορια και μονο αναφερω πως μας πειρανε τηλεφωνο ουκ και λοιγες ομαδες για να μας βοηθησουνε και μας ειπανε να μην αναφερουμε ποιοι ειναι!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΑς!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΟΙΝΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩς ΑΥΤΟς Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟς
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗς(ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟς ΗΡΩΑς!)και ολοι ξερουμε ποιος ειναι παια!
αν εχεις φιλαρακο καρυδια ελα να τα πεις μπροστα μου να παρω τον καριοθραφτη να στα κανω τουμπανο τα πολλα κιλα που εχεις καρυδια!
(μπορεις μετα να πας να παρεις απο τη λαικη!)
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποιος σου ζητησε βοηθεια?

?
κανενας μα κανενας!τη μπλεκεσαι εκυ που δεν σε σπερνουνε?
αααααα ξερω μωρε ...το παιδι....!λαθος μου λαθος μου!ολα τα κανει για να ειναι στο προσκυνιο!
το πετηχες φιλε!εγινες στοχος πολλων μπι μπις!(χχαχααχ)
απαξιο και που σου γραφω!
Θελω να ευχαριστησω τους παντες που ενδιαφερθηκανε και να πω πως μπραβο σε οσους καλαβανε τελικα τη περασαμε!
οσο για σενα ρε ρεμαλι λεω εισαι ΑΔΕΛΦΟς πραγματικα!ασκετα αν εισαι καθαρμα!(ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΟ ΛΕΩ)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ Ι-4 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!
σα προεδρος παια ειμαι ευτηχης που ειμαι με αυτα τα παιδεια!χαχααχχαχα ρεμαλιαααααααα!
ειμαστε ολοι αξιοι οπως αποδηκτηκε και πιστευω πως ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗς ΓΗΣ!
υ.γ
συγνωμη για τα ορθοφραφικα μου λαθη!ειναι σημα κατατεθεν μου!
οσους στεναχωρεσα καλα να παθουνε φταινε!
οσοι βοηθανε(με οποιοδηποτε τροπο) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!