Αποστολέας Θέμα: H ομάδα Ι-4 ταξιδεύει για παιχνίδι στη Βουλγαρία  (Αναγνώστηκε 28308 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Falcon

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: H ομάδα Ι-4 ταξιδεύει για παιχνίδι στη Βουλγαρία
« Απάντηση #15 στις: 13 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:33:35 »
Ζητω στους Ι4 και οσους παρεβρεθηκαν στη Βουλγαρια. Δωσανε μια μαχη και βγηκαν νικητες ποσο μαλλον σε ξενο εδαφος και μερος που δε το γνωριζουν και καταφεραν να καταβαλλουν τη φωτια που επιασε. Ατομα σαν κι αυτα,  κερδιζουν σεβασμο.
 Απ' τη αλλη αυτοι που προσπαθουν να μειωσουν αυτα τα ατομα και τις προσπαθειες τους, κερδιζουν μονο χλευη.

Αποσυνδεδεμένος tsakos

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 13 Σεπτεμβρίου, 2011, 16:49:37 »
i proti apopeira anoigmatos ton synoron toy ellinikou airsoft gia emena stefthike(sry se ola ta paidia an akougete kapos,alla k ego exasa megalo meros apo ton eksoplismo mou megalis xrimatikis k oxi mono axias)me apoliti epitixia...GIATI????GIATI pigame k irthame xoris na anoixi miti(doxa ton theo)...41 atoma-aderfia( voithousame o enas ton allon katholo to taxidi k to paixnidi,pou otan irthe i ora p.x na ksaplosoume gia poly ligo se 1 sleep bang strimoxnomastan 3 atoma giati kapioi den eixane K oxi mono..)...GIATI otan mas antikrisan oi voulgaroi otan pigame sto check point olous me mia paralagi k san astakous tous efyge i gi kato apo ta podia...(me tin kali enoia)...GIATI se olo to paixnidi me mia omada pleon ton pio emeiron tis europis(den to leo ego alla ta perisotera forum tis europis milane gia to ti entiposi kanane oi voulgaroi sto teleyteo toys paixnidi ton iounio stin souidia-bergeT 9...otan tsakizane ton enan antikimeneiko meta ton allon..)GIATI deixame oti gia na spasoune tis amynes mas eprepe na ftysoyn aima(meta to 2oro sinesomenon epitheseon se polla metopa katalavane oti i monoi toys lisi htane ntoy oloi mazi kathe fora se enan antikimeneiko,k evlepes 60 atoma na epitithonte se 15 max..k ekei deixame oti ta vgalame pali pera otan antilifthikame to sxedio toys k fonaxame enisxiseis sto pio krisimo antikimeniko k se 10 lepta skasane miti oi SPARTIATES KAI ANTE GEIA)..GIATI sta pmr mas akouges mono koftes entoles apo ta paidia p analavane tis amynes,GIATI KANENAS den tsirize ...akouges mono *hit* i *medic* katholo to paixnidi...GIATI parolo p kaikane ta pragmata mas sto girismo tentosame oloi sto gelio...GIATI evlepes mono xamogela giro sou KAI ETSI i kourasi k i pikra ekmidenistikan...kai mpikan se deyteri moira...GIATI oi voulgaroi mas proskalesane na paixoume PLAI PLAI STO EPOMENO BERGET 10 aniversary MAZI TOYS(AYTO LEEI PARA POLLA PAIDES) GIATI 5 KOINOTHTES ANEVIKAME K KATEVIKAME SAN MIA GROTHIA..GIATI POLLA GIATI...kleinontas na eyxaristiso olous osous anevikame pano(pragmatika dethikame poly)olous osous voithisane na ANOIXI TA FTERA TOY T ELLINIKO AIRSOFT...kai en synexeia olous osous valane to litharaki toys sayto...(oloi kseroume pioi einai)...TOY XRONOY EGO EIMAI PALI MESA...K TON IOUNIO BERGET ME TA ADERFIA MAS TOYS VOULGAROYS.. :))

Οπως και σε αλλο φορουμ αυτο ειναι απο το facebook του παιδιου που οργανωσε κυριως την φαση απο την μερια των Ελληνων και εχασε ισως τα περισσοτερα.......
Συπεριφορα???-Αψογη.
Γιατι???-Αυτη ειναι η συμπεριφορα οσων πραγματικα κανουν πραγματα εκτος οθονης για το airsoft.

Οπως ειπα και σε αλλλο φορουμ ευχαριστουμε ολους για την υποστηριξη...πραγματικα μας τιμα.....Πραγματικα δεν το περιμενα εγω προσοπικα.....Χαιρομαι που βγαινω μ@λ@κ@ς για την γνωμη μου για εμας εδω στην Αθηνα....Νομιζα οτι μονο να σκοτωνομαστε ξερουμε....Ευχαριστουμε....Αν δεν υπαρξει καποια κινηση απο την μερια των φιλων Βουλγαρων.....και αν οντως στο τελος μαζευτει κατι η σε χρηματικο η σε εξοπλισμο με ενημερους τους δωρητες ειπαμε θα περιοριστουμε στα χοντρα τα δικα μας και τα υπολοιπα θα τα στειλουμε στα αδερφια μας στην Θεσσαλονικη και απο οπου αλλου ηταν σε αυτο το πουλμαν και ειχαν απωλειες.....Γιατι????
Γιατι μαζι οντως μια γροθια ανοιξαμε ενα κλικ τα συνορα του airsoft στην Ελλαδα και πρεπει ολοι να το υποστηριξουμε....
One Shot,

From and unknown spot,

One kill,

Because of my skill.

Αποσυνδεδεμένος tsakos

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 13 Σεπτεμβρίου, 2011, 16:51:20 »

Και ειλικρινά αν διαβάζει (που διαβάζει με άλλο nickname σαφώς) ας έρθει μια φορά σε παιχνίδι να μας πει ξερεις τι εγω είμαι αυτος ο 1τ2χ1
να δώ πως θα αντιδράσουν οσοι ασχολήθηκαν χανοντας τον πολύτιμο χρόνο τους για να διαβάσουν τα ποστ του.

+10000000000000.......Πισω απο την οθονη.....
One Shot,

From and unknown spot,

One kill,

Because of my skill.

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 14 Σεπτεμβρίου, 2011, 04:49:11 »
εγω λεω να παρω αφορμη απ οσα εγιναν και να πω οτι καλο θα ηταν καποιος που εχει μια καποια γνωση να οργανωση απ τωρα καμια κατασταση για Berget.....οσο νωριτερα τοσο ποιο φτηνα απ οσο ξερω..... για παμε σιγα σιγα.....

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #19 στις: 14 Σεπτεμβρίου, 2011, 17:10:00 »
εγω λεω να παρω αφορμη απ οσα εγιναν και να πω οτι καλο θα ηταν καποιος που εχει μια καποια γνωση να οργανωση απ τωρα καμια κατασταση για Berget.....οσο νωριτερα τοσο ποιο φτηνα απ οσο ξερω..... για παμε σιγα σιγα.....
Καθόλου ασχημη ιδέα νομίζω...απλα δε θα επρεπε να δεσμευσουμε πρωτα κάποιες θεσεις απο την διοργάνωση η κάνω λάθος?Ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό...
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος Albatros

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Rebels Airsoft Team
« Απάντηση #20 στις: 14 Σεπτεμβρίου, 2011, 18:25:24 »
χαζευοντας λιγο στο σιτε του berget δεν βρηκα κατι για αυτο που θα γινει το καλοκαιρι. το προιγουμενο εγινε τον ιουνιο ? ιουλιο κατι τετοιο. εκει ειδα οτι εχει εισιτιρια για να κλεισεις θεσεις. του προιγουμενου τα διεθεσαν τον μαιο και μεσα σε 10 λεπτα εφηγαν τα μισα +.. οποτε τοτε φανταζομαι θα ανοιξουν. σε ααυτο το  βρηκα http://www.berget-events.com/

παντως πρεπει να ειναι φοβερη εμπειρια >:D >:D >:D
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Σεπτεμβρίου, 2011, 19:00:26 από Albatros »
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Αποσυνδεδεμένος nayl

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 17 Σεπτεμβρίου, 2011, 10:25:10 »
παιδια βασικα μαλακες υπαρχουν παντου.σταματηστε να ασχολειστε μαζι τους κ ασχολει8ητε με τα παιδια που ολοι γουσταρουμε.
δεν εχω χρηματα αρκετα λογω κυβερνητη μας αλλα πιστευω πως μπορει να βοη8ησω με καποια αντικειμενα.
1 hi cup γεμιστηρα για m4- 1 ηλεκτικο cuma clock με 3 γεμιστηρες, -και 1 μασκα προσωπου νεοπρεν.
αυτα για την ωρα 8α προσπα8ησω για περισσοτερα.απλα πειτε μου που να τα παραδωσω.μου ειναι ευκολο να τα παω στο λεωναρδο λογω οτι το καταστημα ειναι κοντα μου κ περναω απο εκει.