Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα ευθυβολίας  (Αναγνώστηκε 41770 φορές)

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πρόβλημα ευθυβολίας
« στις: 19 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:48:14 »
Γεια σας και από εμένα, είμαι νέος στο χώρο της αεροσφαίρισης και έχω στην κατοχή μου ένα G&G CM-16 carbine STD.
To πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: δεν έχω εύστοχη βολή στη βολή κατά βολή, καλά δεν μιλάμε για βολή κατά ριπάς, το έχει χάσει το παιχνίδι.
Ξέρετε τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: Πρόβλημα ευθυβολίας
« Απάντηση #1 στις: 20 Σεπτεμβρίου, 2011, 04:56:17 »
πολλα μπορει να φταινε. απ hop-up unit μεχρι κανη απώλειες στα εσωτερικά μέρη του όπλου.... ξεκινα απ τα πιο φτηνα και πηγαινε στα ακριβα κοινος αλλαξε γομα στο hop=up μετα αλλαξε hop-up - κανη κτλ. βγαλε την εσωτερικη κανη πχ και κύλησε την σε μια επιφανεια που εισαι σιγουρος οτι ειναι απόλυτα λεια και επιπεδη. μπορει καταλαθος να χτύπησε καπου (χωρις να το καταλάβες και να εχει μικρή κλιση) μπορει απ το εργοστάσιο να ειναι ελαττωματική. αμα ειναι μεγαλύτερη απ 6.03 τοτε εχει μεγάλη πιθανότητα να εχει απόκλιση στις βολές. 

Αποσυνδεδεμένος mikig

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 20 Σεπτεμβρίου, 2011, 09:29:40 »
Κατ΄αρχην πρεπει να δωσεις μερικες πληροφοριες δλδ οταν λες δεν εχεις ευστοχια στα ποσα μετρα μιλαμε, σε τι συνθηκες εγιναν οι βολες αν φυσαγε πολυ δλδ η οχι, πριν σκεφτεις για χαλασμενο hop up πες μας αν το ρυθμισες πριν τις βολες αυτες;

Αποσυνδεδεμένος mikig

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 20 Σεπτεμβρίου, 2011, 09:32:19 »
sorry αλλα ξεχασα και το σκοπευτικο, χρησιμοποιεις καποιο σκοπευτικο βοηθημα η μονο τα σκοπευτικα του οπλου;
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Σεπτεμβρίου, 2011, 10:54:54 από mikig »

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #4 στις: 20 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:28:21 »
Καλησπέρα ξανά,
Αυτό το έκανε από την πρώτη στιγμή που πήρα το όπλο, η συνθήκες ήταν απολύτως ιδανικές για να δοκιμάσω το όπλο (χωρίς αέρα, χωρίς βροχή). Σε απόσταση 5-7 μέτρων έχει χάσει περίπου 5 εκατοστά (βλέποντας με το μάτι πάντα). Το σκόπευτρο είναι αυτό που βάζει η εταιρία, δεν έχω βάλει δικό μου. Το hop-up δεν είχε πειραχτεί πριν κάνω τις πρώτες βολές. Μετά από 3 hi-cap το πείραξα λίγο.
Ουσιαστικά κάνει διασπορά των BB κυρίως προς τα δεξιά !!!

Αποσυνδεδεμένος mikig

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 20 Σεπτεμβρίου, 2011, 17:38:21 »
Εγω θα σου προτεινα να το δωσεις σε εναν εμπειρο να σου ρυθμησει το hop up αν και μιλας για πολυ μικρη αποσταση και δεν νομιζω να παιζει ρολο και αν συνεχεισει οτι σου γραφει ο φιλος crimsonhell μαλλον θα εχει και εγγυηση

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #6 στις: 20 Σεπτεμβρίου, 2011, 18:44:21 »
Σε μεγάλες αποστάσεις ούτε καν πιάνει το στόχο του, πιστεύω ότι έχω ρυθμίσει καλά το hop-up μου αλλά όπως είπαμε είμαι αρχάριος.
Ναι όντως το όπλο έχει ακόμα εγγύηση !!!

zombie

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: 03 Νοεμβρίου, 2011, 15:49:48 »
Φίλε μου ίσως θέλει ρύθμιση το πίσω σκοπευτικό. Ε΄χω ίδιο όπλο και για να πάνε ευθεί η μπίλιες το έχω ρυθμίσει τέρμα δεξιά όπως το κοιτάς από πίσω.

Συμβουλή από μένα, πήγαινέ το σε έναν τεχνικό, δώστου 50€ να σστο κάενι όπλο, γιατί όπως κατάλαβα τα G&G μέσα είναι ρημάδια.

Αποσυνδεδεμένος korina

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 09 Νοεμβρίου, 2011, 09:52:33 »
Πέτα το όπως είπε και κάποιος άλλος σε παλιότερο thread

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 10 Νοεμβρίου, 2011, 09:43:14 »
Zombie και Korina τί του λέτε του παιδιού...
Είναι στην εγγύηση. Ούτε 50 ευρώ θέλει ούτε τίποτα. Αλλο που με 50 euros + τα εργατικά δεν φτιάχνεις και τίποτα σπουδαίο. Στο επόμενο παιχνίδι το φέρνει στο πεδίο, βρίσκει καναδυό χρήστες του όπλου και το κοιτάνε-ρυθμίζουνε-δοκιμάζουν-συγκρίνουν. Μπορεί να φταίει ρύθμιση, μπορεί να ήταν προβληματικό. Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα πάει με την εγγύηση στο κατάστημα και βλέπουν τί φταίει.
Μιά χαρά είναι τα G&G και αν φταίει απλά κάποια ρύθμιση θα του κρατήσει μιά χαρά για πάρα πολλά παιχνίδια χωρίς αναβάθμιση. Τόσοι παίζουν με μαμίσια Combat Machines ή τα Blowback Version τους και είναι ευχαριστημένοι.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #10 στις: 25 Νοεμβρίου, 2011, 04:45:04 »
Πέτα το όπως είπε και κάποιος άλλος σε παλιότερο thread
Άμα μου κάνεις εσύ δώρο ένα καινούριο, ευχαρίστως να το κάνω !!!

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #11 στις: 25 Νοεμβρίου, 2011, 04:51:44 »
Φίλε μου ίσως θέλει ρύθμιση το πίσω σκοπευτικό. Ε΄χω ίδιο όπλο και για να πάνε ευθεί η μπίλιες το έχω ρυθμίσει τέρμα δεξιά όπως το κοιτάς από πίσω.

Συμβουλή από μένα, πήγαινέ το σε έναν τεχνικό, δώστου 50€ να σστο κάενι όπλο, γιατί όπως κατάλαβα τα G&G μέσα είναι ρημάδια.
Στην δικιά μου περίπτωση αν το κάνει τέρμα δεξιά το σκόπευτρο, θα έχω μεγαλύτερη απόκλιση στις βολές.

Όσο για τα G&G προφανώς δεν θα έχεις πέσει σε καλά κομμάτια. Για εμένα είναι μια από τις καλύτερες, μιας και έχω χρησιμοποίηση πιο ακριβό μοντέλο της από αυτό που έχω !!!

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #12 στις: 25 Νοεμβρίου, 2011, 06:25:24 »
Φιλε μου, αν για να παει η μπιλια ευθεια πρεπει να ρυθμισεις το windage τερμα δεξια, η αριστερα, εχεις μαλλον μεγαλο προβλημα.

Επισης, το hopup εχει περισσοτερο να κανει με την αποσταση που διανυουν οι βολες σου και λιγοτερο με οποια αποκλιση ΔΕ-ΑΡ. Σε καθε περιπτωση δες αν καθεται καλα το λαστιχακι

Κατ'εμε, πρωτα απο ολα, παρε το οπλο σου και δοκιμασε το σε εσωτερικο χωρο να βεβαιωθεις οτι εχεις οντως προβλημα και το μεγεθος της αποκλισης. Δες που πανε οι βολες σου.

Αν ειναι λιγο, μπορεις να διορθωσεις με το σκοπευτικο σου με δυο-τρια κλικ δεξια η αριστερα, αναλογα. Σε αντιθετη περιπτωση, πηγαινε το να στο δουν....Ενδεχομενως να ειναι καποιο ειδους misalignment

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #13 στις: 25 Νοεμβρίου, 2011, 17:31:23 »
Φιλε μου, αν για να παει η μπιλια ευθεια πρεπει να ρυθμισεις το windage τερμα δεξια, η αριστερα, εχεις μαλλον μεγαλο προβλημα.
Ρύθμισα αυτό που είπες και σε βολή κατά βολή έγινε αισθητά καλύτερο.
Σε κατα ριπάς, πιστεύω ότι έχω θέμα με τον γεμιστήρα μιας και φτύνει τις μπίλιες.
Άρα μήπως είναι ο γεμιστήρας σε συνδυασμό με τις χαμηλής ποιότητας μπίλιες;

Βέβαια όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι και το πιο ποιοτικό όπλο αλλά δεν είναι και για πέταμα !!!

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 25 Νοεμβρίου, 2011, 18:15:55 »
τι μαρκα μπιλιες εχεις ; μηπως ειναι ICS ? ? ?

αν ναι για δοκιμασε να βαλεις καμια καλυτερη μαρκα....

εγω ετσι την πατησα με το vfc μου.... παραλιγο να μου καταστρεψουν το οπλακι μου οι παλιοπατατομπιλιες αυτες και σε εναν ακομη
συμπαιχτη μου..
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD