Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• Batllefield vol.1 operation:Bad Company: 09 Οκτωβρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: Batllefield vol.1 operation:Bad Company Κυριακή 9/10/11 -Urban-  (Αναγνώστηκε 83327 φορές)

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Batllefield vol.1 operation:Bad Company Κυριακή 9/10/11 -Urban-
« Απάντηση #15 στις: 27 Σεπτεμβρίου, 2011, 21:16:54 »
Πριν αρχίσω θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ για την άμεση συμμετοχή σας στα παιχνίδια μας,οι συμμετοχές κλείνουν
και θα περιμένω από τις ομάδες ακριβές νούμερο ατόμων γιατί ξεπεράσαμε τα αρχικά όρια που βάλαμε, με πολλά "ερωτηματικά" που δεν θα τα λάβουμε υπόψιν μας αν δεν γίνει ενημέρωση. Είναι κρίμα να μην έρθουν παιδιά που θέλουν να παίξουν γιατί απλά έχουν δηλωθεί πάρα πάνω άτομα ευχαριστούμε και πάλι και αναμένουμε το συντομότερο για να βγουν οι ομάδες και να αρχισει η ενημέρωση τους.

θα γίνει σύντομα post με τις τελικές συμμετοχές

« Τελευταία τροποποίηση: 02 Οκτωβρίου, 2011, 18:46:04 από StarScream »

Αποσυνδεδεμένος Lykos

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 27 Σεπτεμβρίου, 2011, 22:08:13 »
Aπο Cerberus Force Recon επιβεβαιωνω 5 ατομα.

Ghost Rider
Enyatos
Lykos
M50
και ενας φιλος ο οποιος θα παιξει πρωτη φορα.

Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #17 στις: 27 Σεπτεμβρίου, 2011, 22:37:47 »
Απο ομαδα "Οπλον" 6 ατομα αν υπαρχει χώρος ή αν υπαρξουν ακυρωσεις, τα ονοματα μας ειναι :Erevuss,Fetaboy,White,Tsiller,Koki kai Transporter.Ευχαριστω!
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Σεπτεμβρίου, 2011, 22:41:00 από Erevos »
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος (HAF)giorgos

• Υπολοχαγός
  • *
  • S.W.A.T.
« Απάντηση #18 στις: 28 Σεπτεμβρίου, 2011, 03:09:40 »
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Σεπτεμβρίου, 2011, 03:24:15 από (HAF)giorgos »

Αποσυνδεδεμένος kultur

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #19 στις: 28 Σεπτεμβρίου, 2011, 08:50:39 »
χωράμε άλλοι 2? kultur και ένας φίλος που θα παίξει πρώτη φορά (αναφέρω nickname μόλις αποφασίσει)

Αποσυνδεδεμένος br33z3r

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #20 στις: 28 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:27:31 »
Βάλτε και κανέναν κρυφό διαιτητή στις ομάδες, καλό θα μας κάνει.
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will.

• Υπολοχαγός
  • *
  • S.W.A.T.
« Απάντηση #21 στις: 28 Σεπτεμβρίου, 2011, 20:20:21 »

το εχουμε προβλεψει κυριε παναγιωτη.......

Αποσυνδεδεμένος SIM

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #22 στις: 28 Σεπτεμβρίου, 2011, 20:47:33 »
Επιβεβαίωση Ατόμων Απο Scorpions.
Άτομα : 10
SIM,SPA,MAV,COLT,OMEGA,DECKER,EXE,NINJA,DUKE,HARBI

• Υπολοχαγός
  • *
  • S.W.A.T.
« Απάντηση #23 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 01:04:54 »
Battlefield: Bad Company 2 Squad Stories Trailer [HD] (Rate This Game) Μικρό | Μεγάλο

Αποσυνδεδεμένος br33z3r

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #24 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:18:25 »

το εχουμε προβλεψει κυριε παναγιωτη.......

Ήμουν σίγουρος κύριε Γιώργο... ;)

Αποσυνδεδεμένος br33z3r

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #25 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:36:49 »
Airsoft U.S. Marine Corps Impressions, USMC Search And Rescue Mission Wargame in Hong Kong Μικρό | Μεγάλο

Αποσυνδεδεμένος alphacharlie

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #26 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 19:45:55 »
Παιδια καλησπερα,
Με ολη την καλη διαθεση και χωρις παρεξηγηση επιτρεψτε μου να κανω μια παρατηρηση:
Tο οριο των 328+5% για το συγκεκριμενο πεδιο ειναι αστειο.Και αυτο γιατι δεν προκειται για καποιο μερος τυπου "ελαιουργειου"  οπου επικρατει το CQB στοιχειο.Προκειται για ενα μερος που ειναι κατα 99% ανοικτο και δασωδες.Ειναι φυσικο λοιπον να βλεπεις τον "εχθρο" απο πολυ μακρυα. Ποιο το νοημα να περιμενεις να φτασει σε αποσταση αναπνοης (τροπος του λεγειν) για να μπορεσουν να τον φτασουν οι βολες σου? Σε κανεναν δεν αρεσει να ποναει αλλα ολοι μεγαλα παιδια ημαστε, δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να πηγαινει να παιξει με σκοπο τα head shots και το "σακατεμα" του αντιπαλου.
Ελπιζω να κανετε μια εξαιρεση για το συγκεκριμενο πεδιο και να αυξησετε τα fps (σε λογικα παντα ορια).
Φιλικα, Doc

Αποσυνδεδεμένος StarScream

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #27 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 20:50:14 »
Παιδια καλησπερα,
Με ολη την καλη διαθεση και χωρις παρεξηγηση επιτρεψτε μου να κανω μια παρατηρηση:
Tο οριο των 328+5% για το συγκεκριμενο πεδιο ειναι αστειο.Και αυτο γιατι δεν προκειται για καποιο μερος τυπου "ελαιουργειου"  οπου επικρατει το CQB στοιχειο.Προκειται για ενα μερος που ειναι κατα 99% ανοικτο και δασωδες.Ειναι φυσικο λοιπον να βλεπεις τον "εχθρο" απο πολυ μακρυα. Ποιο το νοημα να περιμενεις να φτασει σε αποσταση αναπνοης (τροπος του λεγειν) για να μπορεσουν να τον φτασουν οι βολες σου? Σε κανεναν δεν αρεσει να ποναει αλλα ολοι μεγαλα παιδια ημαστε, δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να πηγαινει να παιξει με σκοπο τα head shots και το "σακατεμα" του αντιπαλου.
Ελπιζω να κανετε μια εξαιρεση για το συγκεκριμενο πεδιο και να αυξησετε τα fps (σε λογικα παντα ορια).
Φιλικα, Doc

Για αρχή καλησπέρα φίλε μου, το πόσο αστεία είναι τα όρια που έχουμε βάλει άσε να το κρίνουμε εμείς που κάνουμε το παιχνίδι σε ένα πεδίο που παίζουμε αρκετό καιρό τώρα... και όταν ανεβάσεις εσύ σε Urban Βάλτα και 500fps όσο για το 99% δάσος που λες μάλλον είσαι foul γιατί δεν μιλάμε για το ίδιο πεδίο μάλλον όταν το 50% και βαλε είναι κτίρια...
Στο συγκεκριμένο πεδίο έχει πολύ κοντινότερες αποστάσεις από τους χαώδεις διαδρόμους του ελαιουργείου που μόνο CQB δεν είναι... και τώρα η ερωτήσεις μου... :) 
που γνωρίζεις και μιλάς για πεδίo στις Ερυθρες?α και κάτι ακόμα την εγγραφή την έκανες μόνο για να ποστάρεις εδω? γιατί βλέπω είσαι "νέος" στο forum εδώ και μια ώρα και είναι το πρώτο σου post..

Βλέπεις με πάτησες στον κάλο μου που είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάνω από όλα και δεν έχει να κάνει με το ποσό μεγάλα παιδιά είμαστε αλλά με το τι μαλακία κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του...
φιλικά StarScream...

Υ.Σ. μεγάλα παιδιά είμαστε στο κάτω κάτω δεν έφερα κανέναν με το ζόρι... σε όποιον δεν αρέσουν τα όρια δεν έρχεται δεν θα σκάσουμε κιόλας... Αν και το 99% (μιας και μιλάμε με ποσοστά) στο Forum δεν νομίζω να έχει και πρόβλημα με τα fps,κάθε άλλο.
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 21:10:00 από StarScream »

Αποσυνδεδεμένος alphacharlie

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #28 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 21:42:31 »
Παιδια καλησπερα,
Φιλικα, Doc

Για αρχή καλησπέρα φίλε μου, το πόσο αστεία είναι τα όρια που έχουμε βάλει άσε να το κρίνουμε εμείς που κάνουμε το παιχνίδι σε ένα πεδίο που παίζουμε αρκετό καιρό τώρα... και όταν ανεβάσεις εσύ σε Urban Βάλτα και 500fps όσο για το 99% δάσος που λες μάλλον είσαι foul γιατί δεν μιλάμε για το ίδιο πεδίο μάλλον όταν το 50% και βαλε είναι κτίρια...
Στο συγκεκριμένο πεδίο έχει πολύ κοντινότερες αποστάσεις από τους χαώδεις διαδρόμους του ελαιουργείου που μόνο CQB δεν είναι... και τώρα η ερωτήσεις μου... :) 
που γνωρίζεις και μιλάς για πεδίo στις Ερυθρες?α και κάτι ακόμα την εγγραφή την έκανες μόνο για να ποστάρεις εδω? γιατί βλέπω είσαι "νέος" στο forum εδώ και μια ώρα και είναι το πρώτο σου post..

Βλέπεις με πάτησες στον κάλο μου που είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ πάνω από όλα και δεν έχει να κάνει με το ποσό μεγάλα παιδιά είμαστε αλλά με το τι μαλακία κουβαλάει ο καθένας στο κεφάλι του...
φιλικά StarScream...

Υ.Σ. μεγάλα παιδιά είμαστε στο κάτω κάτω δεν έφερα κανέναν με το ζόρι... σε όποιον δεν αρέσουν τα όρια δεν έρχεται δεν θα σκάσουμε κιόλας... Αν και το 99% (μιας και μιλάμε με ποσοστά) στο Forum δεν νομίζω να έχει και πρόβλημα με τα fps,κάθε άλλο.

Ισως ο ορος "αστεια" σε οτι αφορα τα ορια να μην ηταν ο καταλληλοτερος.Δεν ηθελα να προσβαλω κανεναν.
Προφανως εγω μιλαω για αλλο πεδιο,sorry.

Αποσυνδεδεμένος fvagelis

• Λοχαγός
  • *
  • "Γνώθει σεαυτόν" - Σωκράτης
« Απάντηση #29 στις: 29 Σεπτεμβρίου, 2011, 21:55:27 »
καλησπερα . εαν υπάρχει χορος για αλα 2 ατομα  , υπολογίστε Βαγγελη και Αρη !!!
<<<--- cat dedector --->>>