Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• CRYPTO CODES III: 02 Οκτωβρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: CRYPTO CODES III (ΠΕΔΙΟ-ΗΜ/ΝΙΑ & ΩΡΑ ανακαλύψτε στη φώτο)  (Αναγνώστηκε 52588 φορές)

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: CRYPTO CODES III (ΠΕΔΙΟ-ΗΜ/ΝΙΑ & ΩΡΑ ανακαλύψτε στη φώτο)
« Απάντηση #30 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 13:12:12 »
κυριε Διοργανωτη, αν καταφερεις ποτε να ξεκινησεις στην ωρα που λες, θα σου βγαλω το 'καπελο'... ;)
ειναι τοσο δυσκολο ,  που μοιζει ,σαν ενα  υπουργο Υγειας που προσπαθει  να εξυγιανει το Ε.Σ.Υ... ;D

παντως στο ευχομαι ολοψυχα φιλε...καποια στγμη θα πρεπει να εφαρμοζονται οι κανονες

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #31 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 18:47:41 »
κυριε Διοργανωτη, αν καταφερεις ποτε να ξεκινησεις στην ωρα που λες, θα σου βγαλω το 'καπελο'... ;)
ειναι τοσο δυσκολο ,  που μοιζει ,σαν ενα  υπουργο Υγειας που προσπαθει  να εξυγιανει το Ε.Σ.Υ... ;D

παντως στο ευχομαι ολοψυχα φιλε...καποια στγμη θα πρεπει να εφαρμοζονται οι κανονες

Mην το εύχεσαι ..το σημερινό παιχνίδι ήταν το ΤΕΛΟΣ της ανοχής.

Αγαπητοί Φίλοι..... το ότι σήμερα πολλοί ήρθαν ,με :
 εκτός ορίων aeg, Hi-cap, αθλητικά παπούτσια, πλήρης άγνοια του σεναρίου και αρκετοί, ενω έχει οριστεί START time 10:30(ξεκινήσαμε 11:30) και ήρθαν στις 10:00, (μέχρι να ντυθούν να ετοιμαστουν) αυτό σημαίνει ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

Ελλειψη σεβασμού, όχι μόνο σε μένα αλλα και σε αυτούς που εχουν ερθει και ετοιμαστει απο τις 9:00.
Δε ζητώ να με αγαπήσετε...
ΖΗΤΩ να σεβεστε την προσπαθεια, τον κόπο, τον χρόνο και τη θέληση να περάσετε ΕΣΕΙΣ καλά και όχι εγώ.

Δεν είναι κάτι που με πτοεί ή με απογοητεύει, ισα ισα... και χρόνο έχω και όρεξη έχω και τόπους έχω και τρόπους να παίζω, και να διασκεδάζω

Εχουν δοθεί ευκαιρίες σε πολλούς.
Κάποιοι έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες ενός extreme game...καποιοι...αλλοι.... το χαβά τους.... και με το χαβά τους θα μείνουν.

Το airsoft δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζουν μερικοί.  Κρύβει κινδύνους.  Και αν δε τηρηθούν κάποιοι Κανόνες είναι ζήτημα χρόνου
να γίνει κάτι που θα μας δυσαρεστησει όλους.

Εγώ προσωπικά που δεν έχω την αίσθηση του κινδύνου, έχουν δει αρκετά τα μάτια μου για να με κάνουν να γίνω ποιο συγκρατημενος
και  αυστηρός στους κανόνες ασφαλείας στο παιχνίδι που λέγεται airsoft.
Γιατί πολύ απλά είναι παιχνίδι και σκοπός του είναι να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε.

Δε θα το πλατυάσω άλλο το θέμα...... αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα ..και το έκανα σωστά και με το παραπάνω.
Και ότι είπα, παρουσία όλων στο πεδίο, θα ισχύει χωρίς χάρες και ανοχές για κανέναν και με τίποτα.

Το τι θα κάνετε στο μέλλον με τα aeg σας και οτιδήποτε άλλο που θα έχει σχέση με τους όρους για την έγκυρη συμμετοχή σας
σε δημόσιο παιχνίδι είναι κάτι που θα πρέπει να το λύσετε ΕΣΕΙΣ και όχι εγώ.

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τώρα... δοξα σοι ο Θεός όλα πήγαν "καλά".....
αν εξαιρέθούν κάποιοι που ήταν αλλού για αλλού όσο
αναφορά στην προσοχή τους και στο κυνήγι των ΑΝ.ΣΚ.
Αυτοί που δώσανε περισσότερη προσοχή ήταν και αυτοί που το ευχαριστήθηκαν περισσότερο.

Π.χ, η  αναφορά μου  ότι σε κτίριο μέσα που έχει κουτί αντιπάλου ΔΕΝ πρέπει να είναι πάνω από 2 άτομα....
συγνώμη αλλά δε θα πάρω και μαστιγιο.
Απλά θα εφαρμόσω στο μέλλον αυτά που σας ανέφερα στο πεδίο.

Οι 2 πολύ καλές εμπλοκές στη φάση του 4ου ΑΝ.ΣΚ και από τις 2 ομάδες (red & yellow) έδωσαν άλλο τόνο στο παιχνίδι.
Η προσπάθεια* των yellow και η γρήγορη επαφή στη εύρεση της ομάδας παρένόχλησης στο τέλος (Υπάρχει πολύ ωραία ΦΩΤΟ) μου έδειξε
οτι κάποιοι είχαν το φιλότιμο να ασχολήθούν λίγο παραπάνω με το να διαβάσουν το σενάριο και να ξέρουν τι να κάνουν.

*με μία μικρή αμφισβήτηση... χωρίς να μειωθεί η προσπάθεια των RED...
ότι μερικοί από την  Yellow ομάδα ήταν σε σημεία που δεν έπρεπε να ήταν...βάση του σεναρίου ,για την επίτευξη του 5ου ΑΝ.ΣΚ από τους RED.

anyway....σε γενικές γραμμές και οι 2 τα πήγαν σχετικά καλά.

Αυτά τα ολίγα......

ΧΑΡΗΚΑ πάρα πολύ που είδα τον ΘΑΝΟ με τον διάδοχο υιό  που πήρε το "βάπτισμα  πυρός" και απ'ότι έμαθα
τα πήγε περίφημα....ρώτησα και έμαθα Θάνο μου. :) 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και Καλή εβδόμαδα σε ΟΛΟΥΣ.
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Οκτωβρίου, 2011, 18:57:05 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος Teacherdick

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #32 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 18:56:46 »
Λεωνίδα για ακόμη μια φορά έφτιαξες ένα καλό παιχνίδι που η πλειοψηφία το ευχαριστηθήκαμε. Ρίξαμε τις μπίλιες μας, κάναμε το χαβαλέ μας και μας έβγαλες τη γλώσσα να σε κυνηγάμε για το φάκελο!!!!!

Εκ μέρους της Umbrella: Good Job!!!

Τώρα τα υπόλοιπα....Στην ελλάδα είμαστε.Θα διορθωθούν, αλλά με ρυθμούς χελώνας!! :D :D

Καλή εβδομάδα σε όλους.
Si Vis Pacem,Para Bellum.

Αποσυνδεδεμένος RIPPER_01

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #33 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 19:28:49 »
πολυ ωραιο παιχνιδι με πολυ τρεξιμο!!!!
μου εκανε εντυπωση η χρηση των pmr που ειχε η κιτρηνη ομαδα.
περιμενα να γηνει μπαχαλο αλλα αντιθετοσ συνεργαστικαμε πολυ καλα ολοι μασ

ενα ευχαριστο στον διοργανοτη και στα παιδια που παιξανε!!!

Αποσυνδεδεμένος Θάνος

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #34 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 19:51:12 »
χεχε...ευχαριστώ Λεονάρντο για τα καλά λόγια και χάρηκα κι εγώ που σε είδα, καθώς και τους παλιούς γνωστούς και φίλους.
Ο υιός τα καταευχαριστήθηκε (με το ζόρι τον πήρα να φύγουμε) και προβλέπω ότι από σήμερα και κάθε Κυριακή θα έχω μουρμούρα για να πάμε σε παιχνίδι.  (headbang)

υγ. λίγο αργότερα, θα πέσουν και οι φωτογραφίες.  ;)

keep safe distance...

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #35 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 19:56:50 »

Mην το εύχεσαι ..το σημερινό παιχνίδι ήταν το ΤΕΛΟΣ της ανοχής.

Αγαπητοί Φίλοι..... το ότι σήμερα πολλοί ήρθαν ,με :
 εκτός ορίων aeg, Hi-cap, αθλητικά παπούτσια, πλήρης άγνοια του σεναρίου και αρκετοί, ενω έχει οριστεί START time 10:30(ξεκινήσαμε 11:30) και ήρθαν στις 10:00, (μέχρι να ντυθούν να ετοιμαστουν) αυτό σημαίνει ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

Ελλειψη σεβασμού, όχι μόνο σε μένα αλλα και σε αυτούς που εχουν ερθει και ετοιμαστει απο τις 9:00.
Δε ζητώ να με αγαπήσετε...
ΖΗΤΩ να σεβεστε την προσπαθεια, τον κόπο, τον χρόνο και τη θέληση να περάσετε ΕΣΕΙΣ καλά και όχι εγώ.

Δεν είναι κάτι που με πτοεί ή με απογοητεύει, ισα ισα... και χρόνο έχω και όρεξη έχω και τόπους έχω και τρόπους να παίζω, και να διασκεδάζω

Εχουν δοθεί ευκαιρίες σε πολλούς.
Κάποιοι έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες ενός extreme game...καποιοι...αλλοι.... το χαβά τους.... και με το χαβά τους θα μείνουν.

Το airsoft δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζουν μερικοί.  Κρύβει κινδύνους.  Και αν δε τηρηθούν κάποιοι Κανόνες είναι ζήτημα χρόνου
να γίνει κάτι που θα μας δυσαρεστησει όλους.

Εγώ προσωπικά που δεν έχω την αίσθηση του κινδύνου, έχουν δει αρκετά τα μάτια μου για να με κάνουν να γίνω ποιο συγκρατημενος
και  αυστηρός στους κανόνες ασφαλείας στο παιχνίδι που λέγεται airsoft.
Γιατί πολύ απλά είναι παιχνίδι και σκοπός του είναι να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε.

Δε θα το πλατυάσω άλλο το θέμα...... αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα ..και το έκανα σωστά και με το παραπάνω.
Και ότι είπα, παρουσία όλων στο πεδίο, θα ισχύει χωρίς χάρες και ανοχές για κανέναν και με τίποτα.

Το τι θα κάνετε στο μέλλον με τα aeg σας και οτιδήποτε άλλο που θα έχει σχέση με τους όρους για την έγκυρη συμμετοχή σας
σε δημόσιο παιχνίδι είναι κάτι που θα πρέπει να το λύσετε ΕΣΕΙΣ και όχι εγώ.

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τώρα... δοξα σοι ο Θεός όλα πήγαν "καλά".....
αν εξαιρέθούν κάποιοι που ήταν αλλού για αλλού όσο
αναφορά στην προσοχή τους και στο κυνήγι των ΑΝ.ΣΚ.
Αυτοί που δώσανε περισσότερη προσοχή ήταν και αυτοί που το ευχαριστήθηκαν περισσότερο.

Π.χ, η  αναφορά μου  ότι σε κτίριο μέσα που έχει κουτί αντιπάλου ΔΕΝ πρέπει να είναι πάνω από 2 άτομα....
συγνώμη αλλά δε θα πάρω και μαστιγιο.
Απλά θα εφαρμόσω στο μέλλον αυτά που σας ανέφερα στο πεδίο.

Οι 2 πολύ καλές εμπλοκές στη φάση του 4ου ΑΝ.ΣΚ και από τις 2 ομάδες (red & yellow) έδωσαν άλλο τόνο στο παιχνίδι.
Η προσπάθεια* των yellow και η γρήγορη επαφή στη εύρεση της ομάδας παρένόχλησης στο τέλος (Υπάρχει πολύ ωραία ΦΩΤΟ) μου έδειξε
οτι κάποιοι είχαν το φιλότιμο να ασχολήθούν λίγο παραπάνω με το να διαβάσουν το σενάριο και να ξέρουν τι να κάνουν.

*με μία μικρή αμφισβήτηση... χωρίς να μειωθεί η προσπάθεια των RED...
ότι μερικοί από την  Yellow ομάδα ήταν σε σημεία που δεν έπρεπε να ήταν...βάση του σεναρίου ,για την επίτευξη του 5ου ΑΝ.ΣΚ από τους RED.

anyway....σε γενικές γραμμές και οι 2 τα πήγαν σχετικά καλά.

Αυτά τα ολίγα......

ΧΑΡΗΚΑ πάρα πολύ που είδα τον ΘΑΝΟ με τον διάδοχο υιό  που πήρε το "βάπτισμα  πυρός" και απ'ότι έμαθα
τα πήγε περίφημα....ρώτησα και έμαθα Θάνο μου. :) 

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και Καλή εβδόμαδα σε ΟΛΟΥΣ.
επειδη η Ελευσινα εχει γινει σαν ενα κεντρο νεοσυλεκτων αεροσφαιριστων, κανε το 'παιχνιδι' οπως πρεπει ,να δινεις το καλο παραδειγμα.
η τρεχαλα σου δυστυχως δεν αναγνωριζεται....

Αποσυνδεδεμένος marine 575

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #36 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:08:53 »
πολύ ωραίο game άσχετα που μερικοί φύγανε μόλις χάλασε ο καιρός λιγάκι:P k μείναμε λιγότεροι(μιλάω για red)πάντως το χαρήκαμε αλλα ρε μάγκες δεν στήνουμε k κάνα σεναριακή στο δασος τις καισαριανής???? :)
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:24:30 από Dimitrios »
Proto kuma kolasi deutero apovasi trito kuma panikos tetarto bombardismos

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #37 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:21:32 »
Φίλε Μελά....

Δεν έχω φτάσει στο σημείο της αυτοπραγμάτωσης ακόμα....για να θέλω αναγνώριση... :) ;)
έχω πολλά βασικά προβλήματα να λύσω ακόμα στη ζωή μου.
Οτι κάνω , Το κάνω γιατί το γουστάρω..... απο τη μία ...από την άλλη... όλοι Νέοι ήμασταν κάποτε...και δε είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα
σε Νέα παιδιά που μπαίνουν στο χώρο.

Οτι αναφέρω ποιο πάνω έχει να κάνει και για τους "παλιούς"... με τα Νέα παιδιά ήμουν ξεκάθαρος και παρόντων ολων ελπίζω να έγινα
κατανοήτός με πολύ απλά λόγια για τα μελλοντικά Δημόσια παιχνίδια το τι μελει γενεσθαι.

Είδωμεν.....   ;D

Σημ. Φίλε marine575 αν έχεις την καλοσύνη μην γράφεις με greeklish πλιζ....  ;)

*****ααα το ξέχασα αυτό.....
Αυτό ρε παιδάκι μου του φεύγω και στ'@@ μου και το παιχνίδι και η ομάδα που ανήκω
είναι κάτι που δε μπορω να το χωνέψω.... ρε μάγκες αν δεν έχετε χρόνο ...αραξτε σπίτι.....
και όπως λέει και η υπογραφή μου κάτω..."Αμα δε μπορεις ..γίνε κομμωτής...."
είναι μεγαλή Μ@λ@κι@ αυτό που κάνετε..... όχι για μένα....για την φουκαριαρα την ομάδα που ανήκετε
και αφήνουν τον κόπο τους και τον ιδρώτα τους στις πέτρες της Ελευσίνας για να γίνει ένα καλό παιχνίδι.....

Συγνώμη αλλά είστε επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...
Φχατό πολύ Γειά σας !!! ;) (smoke)

Δεν περιγραφω άλλο.....
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:30:37 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος BladeGT

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #38 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:31:20 »
polu oreo game asxeta pou merikoi figane molis xalase o kairos ligaki:P k miname ligoteroi(milao gia red)pados to xarikame alla re magkes den stinoume k kana senariaki sto dasos tis kesarianis???? :)
εκει δεν αξιζει ουτε deathmatch κατα τη γνωμη μου..Και κολλημενοι σ αυτα τα πεδια..να παμε παλι στα ορυχεια!!! Να παιξουμε παλι κανα σεναριακι τυπου Αμυνα-επιθεση! Κ μολις το συζητουσα τωρα βασιζομενος στα λογια του melas που ειπε την λεξη κεντρο νεοσυλλεκτων αεροσφαιριστων.... πολυ στανταρακι κατιντησε η ελευσινα...  Προσωπικα απο τον Φεβρουαριο που παιζω την βαρεθηκα λιγο... Θελω δαση να παιξουν τακτικες,τσατσιες να σκαμε απο κοντα ... να κρυβομαστε,να μην ξες απο που θα σου ρθει!

Μπραβο Λεωνιδα αν και αργησαμε να ξεκινησουμε λιγο και αυτο ηταν λιγο το ζορι,καταννοωντας ομως οτι καποιος λογος θα υπηρχε , εμενα μου αρεσε το σεναριο...
Το μονο λαθος που πιστευω οτι εγινε ηταν ο 5ος φακελος κατω απτο respawn των κιτρινων που εγινε λιγο το μπερδεμα με το spawn-killing... Ειδαλλως ειχε γελιο και ειδικα με το κυνηγι της ομαδας για τον 4ο φακελο. Οπως ειπε και ο Λεω δεν μπορει να ναι με το μαστιγιο για να βγαλει τους αλλους εξω απτα κτιρια που ισως να την αραζανε.. Το προβλημα δεν ειναι αυτο πιστευω παντως το να μεινουν καποιο στα κτιρια ( Εστω ας μεναν για να μην επερνε η αλλη ομαδα τον φακελο και ας ετρεχε να βρει τροπο να τον παρει) Το προβλημα ειναι οτι καποιοι ξεχνανε τον ρολο ενος σεναριου ριχνωντας μονο μπιλιες και ετσι χανετε η ομορφια της ομαδικοτητας και του παιχνιδιου. Και επιτελους μην φευγετε στη μεση του σεναριου. Η μην παιζετε!! η να το δηλωνετε εξ αρχης στον διοργανωτη ωστε να ξερει σε εκεινη την φαση να κανει ανακαταταξη τον ομαδων ωστε να συνεχιστει το παιχνιδι νορμαλ και οχι οπως διακοπηκε λιγο πριν το τελος γιατι με 2 σταγονες βροχης φυγαν καποιοι τρεχωντας!

Υ.Γ + Edit! Και μετα λετε γιατι γινονται Πριβε παιχνιδια και σκατε ολοι που δεν μπορειτε να πατε! Η που ειναι invite only Και ακουτε μετα ποσο ωραια περασανε οι Χ,Ψ ομαδες που παιξανε!
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:34:39 από BladeGT »

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #39 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:32:12 »
<-------1st victim...θλάση σε τένοντα αριστερού αστραγαλου (με λιγα λογια δεν βγαζω τί γράφει η διάγνωση)...οι γιατροί μου είπαν να μην το πολυπατάω κ 3εκούραση κ σε 1 εβδομαδα θα ειμαι οκ...αυριο για δουλεια ομως με την πατεριτσα... :(
Τώρα για τα ΕΝΤΟΣ παιχνιδιού...καλό παιχνίδι πολύ τρέξιμο (ρε Λεω οχι τοσο πανω ρε φίλε...μας βγήκε η γλώσσα) ενδιαφέρον ΑΝΣΚ... αλλά....(αυτό το καταραμένο ΑΛΛΑ..) Λέει ο Λεω...ΑΝ ΔΕΝ πιστεύετε οτι μπορείτε να βγάλετε ΌΛΟ το παιχνίδι καλύτερα να μην έρθετε.... το διάβασε κανείς.... ΓΙΑΤΙ στα μαμιμένα 30 πρώτα λεπτά αράξανε κ κόκκινοι κ κίτρινοι 15 άτομα απο εδώ 15 άτομα απο εκεί...ΓΙΑΤΙ λένε τους ξενέρωσε ο βλάκάκος απέναντι που είναι αθάνατος... Κ ΕΣΥ ΡΕ ΚΕΦΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ...γιατι ο βλακάκος ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ....ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ Κ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΙΑΖΕΣΕ!!! (headbang) (headbang) (headbang)
Το λέω εδώ κ θα το κάνω πράξη...την άλλη Κυριακή οι SWAT κάνουμε παιχνίδι...ΔΕΝ θα αφήσω κανέναν ρεμπεσκέ να μου χαλάσει το σενάριο...αν δω άτομα να την έχουν πέσει έτσι αραγμένοι βγάζουν τα διακριτικά μάχης (πατς-ταινίες) κ πάνε στα αμαξάκια τους. ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος el.cind

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #40 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:38:39 »
καλησπερα... leo ευχαρηστουμε γεια το ωραιο παιχνιδι ειχε τρεξημω και ενταση περασαμε καλα...  >:D >:D
καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολλους... 8)
παντα φιλικα el.cind

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #41 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 20:52:58 »
polu oreo game asxeta pou merikoi figane molis xalase o kairos ligaki:P k miname ligoteroi(milao gia red)pados to xarikame alla re magkes den stinoume k kana senariaki sto dasos tis kesarianis???? :)
Το μονο λαθος που πιστευω οτι εγινε ηταν ο 5ος φακελος κατω απτο respawn των κιτρινων που εγινε λιγο το μπερδεμα με το spawn-killing...

Δεν ξέρω αν ήταν λάθος ή τοποθέτηση του 5ου κουτιου...στο ΚΨΜ
ακόμα και μέσα στο respawn των κίτρινων να το έβαζα...εννοείται οτι η κιτρινη ομάδα δε θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί (άσχετα αν πήγαιναν για respawn) καθώς ο δίκος της ΑΝ.ΣΚ ήταν ακριβώς στην άλλη άκρη του πεδίου.........
θα σου πω εγώ τι έγινε..... αραχτοι στο respawn....είδαν RED κρέας να πλησιαζει ....
ας τους φάμε....ποιος φακελος και ποιο κουτι τωρα.... τι μας λες τωρα.....
Οι Σκοποί του παιχνιδιου ήταν σαφέστατοι και συγκεκριμένοι.... τωρα ...ποσο να προσπαθησω να μπω στο μυαλό μερικών.
για να καταλάβουν τα βασικά....μπορώ;;; δεν μπορώ..... 

Αποσυνδεδεμένος marine 575

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #42 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 21:12:55 »
το θέμα είναι ότι περάσαμε καλά έστω και αν μερικά άτομα κάνουν το δικό τους φίλε leo εκ μέρους μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για το κυριακάτικο πρωινό που μας χάρισες και το χρόνο που διαθέτεις για την διασκέδαση μας.
Proto kuma kolasi deutero apovasi trito kuma panikos tetarto bombardismos

Αποσυνδεδεμένος chemical

• Αρχιλοχίας
  • *
    • Lost Patrol Facebook
« Απάντηση #43 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 21:21:18 »
Ένα μεγάλο "μπράβο" και ένα τεράστιο "ευχαριστούμε" στο Λεωνίδα και σε όλους όσους βοήθησαν στο σενάριο αυτό.
Εμείς σαν ομάδα το ευχαριστηθήκαμε πολύ και ήταν πιστεύω η ιδανική αρχή τις σεζόν που έρχεται.
Τώρα όσο για τα παρατράγουδα που λένε τα παιδιά παραπάνω θα συμφωνήσω απόλυτα με όλους πως υπήρχαν κάποια.
Με καλή θέληση πάντως όλα λύνονται.
Την επομενη φορά πιστεύω τα πράγματα θα είναι αυστηρότερα και καλύτερα όσο αφορά τα νέα παιδιά στο άθλημα.
Ευχαριστούμε και πάλι...
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Αποσυνδεδεμένος Father

• "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
  • Υπολοχαγός
  • *
  • GK-1
    • "ELIT3" Hellenic Airsoft Team
« Απάντηση #44 στις: 02 Οκτωβρίου, 2011, 22:03:12 »
Πολυ ωραίο game.... Δυνατές εμπλοκές... Ένταση..... Ιδρώτας, πολυ ιδρώτας!!!  (tmi)

Σχετικά με τα προβλήματα που σχολιάζετε παραπάνω εμένα προσωπικά δεν μου έκαναν εντύπωση το οτι έγιναν. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν η ροή του σεναρίου ήταν η προβλεπόμενη!  (mooning)

Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, είτε αυτο σημαίνει να γίνω καλύτερος παίχτης, να λειτουργω ποιο Σωστά με την ομάδα μου η να στησω ένα καλό σενάριο.....  Αυτο που πρέπει να καταλάβετε όλοι είναι οτι λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται πλέον στο να ετοιμάζουν σενάρια "AIRSOFT", για να κάνουν τις Κυριακές μας ποιο ενδιαφέρουσες! Αν αυτοί οι λίγοι δεν έχουν τη δική μας υποστήριξη (παίχτες/ομάδες) στο να παίζουμε με ασφάλεια και πάντα με βάση του σεναρίου, θα καταντήσουμε να μαζευομαστε και να πετάμε μπιλακια ο ένας στον αλλο χωρίς νόημα και να κρυβόμαστε πίσω απο σημαίες!  Κύριοι.... αυτο λεγετε PAINTBALL!   Αν θέλετε να σας υπολογίζουν και να μην γκρινιαζετε για τα πριβε, θα πρέπει να τους υπολογιζετε κ εσείς,  με τη συμπεριφορά σας στα παιχνίδια. Τα σενάρια τα κορυφώνουν οι ΠΑΙΧΤΕΣ!!!
Για να αλλάξεις τους άλλους πρέπει να αλλάξεις πρώτα τον εαυτό σου!

Τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη και δεν αναφεροντε σε κάτι συγκεκριμένο.

Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους θα τα πούμε την άλλη Κυριακη!