κυριε Διοργανωτη, αν καταφερεις ποτε να ξεκινησεις στην ωρα που λες, θα σου βγαλω το 'καπελο'... 
ειναι τοσο δυσκολο , που μοιζει ,σαν ενα υπουργο Υγειας που προσπαθει να εξυγιανει το Ε.Σ.Υ... 
παντως στο ευχομαι ολοψυχα φιλε...καποια στγμη θα πρεπει να εφαρμοζονται οι κανονες
Mην το εύχεσαι ..το σημερινό παιχνίδι ήταν το
ΤΕΛΟΣ της ανοχής.
Αγαπητοί Φίλοι..... το ότι σήμερα πολλοί ήρθαν ,με :
εκτός ορίων aeg, Hi-cap, αθλητικά παπούτσια, πλήρης άγνοια του σεναρίου και αρκετοί, ενω έχει οριστεί START time 10:30(ξεκινήσαμε 11:30) και ήρθαν στις 10:00, (μέχρι να ντυθούν να ετοιμαστουν) αυτό σημαίνει
ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.
Ελλειψη σεβασμού, όχι μόνο σε μένα αλλα και σε αυτούς που εχουν ερθει και ετοιμαστει απο τις 9:00.
Δε ζητώ να με αγαπήσετε...
ΖΗΤΩ να σεβεστε την προσπαθεια, τον κόπο, τον χρόνο και τη θέληση να περάσετε ΕΣΕΙΣ καλά και όχι εγώ.Δεν είναι κάτι που με πτοεί ή με απογοητεύει, ισα ισα... και χρόνο έχω και όρεξη έχω και τόπους έχω και τρόπους να παίζω, και να διασκεδάζω
Εχουν δοθεί ευκαιρίες σε πολλούς.
Κάποιοι έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες ενός extreme game...καποιοι...αλλοι.... το χαβά τους.... και με το χαβά τους θα μείνουν.
Το airsoft δεν είναι τόσο αθώο όσο νομίζουν μερικοί. Κρύβει κινδύνους. Και αν δε τηρηθούν κάποιοι Κανόνες είναι ζήτημα χρόνου
να γίνει κάτι που θα μας δυσαρεστησει όλους.
Εγώ προσωπικά που δεν έχω την αίσθηση του κινδύνου, έχουν δει αρκετά τα μάτια μου για να με κάνουν να γίνω ποιο συγκρατημενος
και αυστηρός στους κανόνες ασφαλείας στο παιχνίδι που λέγεται airsoft.
Γιατί πολύ απλά είναι παιχνίδι και σκοπός του είναι να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε.Δε θα το πλατυάσω άλλο το θέμα...... αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα ..και το έκανα σωστά και με το παραπάνω.
Και ότι είπα, παρουσία όλων στο πεδίο, θα ισχύει χωρίς χάρες και ανοχές για κανέναν και με τίποτα.
Το τι θα κάνετε στο μέλλον με τα aeg σας και οτιδήποτε άλλο που θα έχει σχέση με τους όρους για την έγκυρη συμμετοχή σας
σε δημόσιο παιχνίδι είναι κάτι που θα πρέπει να το λύσετε ΕΣΕΙΣ και όχι εγώ.
Αυτοί που δώσανε περισσότερη προσοχή ήταν και αυτοί που το ευχαριστήθηκαν περισσότερο.
Π.χ, η αναφορά μου ότι σε κτίριο μέσα που έχει κουτί αντιπάλου
ΔΕΝ πρέπει να είναι πάνω από 2 άτομα....
συγνώμη αλλά δε θα πάρω και μαστιγιο.
Απλά θα εφαρμόσω στο μέλλον αυτά που σας ανέφερα στο πεδίο.
Οι 2 πολύ καλές εμπλοκές στη φάση του 4ου ΑΝ.ΣΚ και από τις 2 ομάδες (red & yellow) έδωσαν άλλο τόνο στο παιχνίδι.
Η προσπάθεια* των yellow και η γρήγορη επαφή στη εύρεση της ομάδας παρένόχλησης στο τέλος (Υπάρχει πολύ ωραία ΦΩΤΟ) μου έδειξε
οτι κάποιοι είχαν το φιλότιμο να ασχολήθούν λίγο παραπάνω με το να διαβάσουν το σενάριο και να ξέρουν τι να κάνουν.
*με μία μικρή αμφισβήτηση... χωρίς να μειωθεί η προσπάθεια των RED...
ότι μερικοί από την Yellow ομάδα ήταν σε σημεία που δεν έπρεπε να ήταν...βάση του σεναρίου ,για την επίτευξη του 5ου ΑΝ.ΣΚ από τους RED.
anyway....σε γενικές γραμμές και οι 2 τα πήγαν σχετικά καλά.
Αυτά τα ολίγα......
ΧΑΡΗΚΑ πάρα πολύ που είδα τον ΘΑΝΟ με τον διάδοχο υιό που πήρε το "βάπτισμα πυρός" και απ'ότι έμαθα
τα πήγε περίφημα....ρώτησα και έμαθα Θάνο μου.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και Καλή εβδόμαδα σε ΟΛΟΥΣ.