Αποστολέας Θέμα: Πωλείται Μ4 (sd version) DBOYS ***SOLD***  (Αναγνώστηκε 15433 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πωλείται Μ4 (sd version) DBOYS ***SOLD***
« στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2011, 13:15:03 »
Όπως αναφέρει και ο τίτλος  βγαίνει  πρός πώληση το παρακάτω  όπλο airsoft.
Λόγος πώλησης είναι η αλλαγή εξοπλισμού.
Το  όπλο  έχει  συμμετάσχει σε 3 παιχνίδια και έχει ρίξει  περίπου 600 bb's
Δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ αλλαγή στα εσωτερικό  , οπότε τα fps ειναι και τα εργοστασιακά δηλ. 300-330  (ΔΕΝ τα έχω μετρήσει εγώ ο ίδιος ).

To M4 είναι αυτό     :     http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=241

Το πακέτο για το Μ4 περιλαμβάνει :
1.      M4 ( SD version αυτή με τον ενσωματωμένο σιγαστήρα)
2.      2  γεμιστήρες hi-cap (300 bb's χωράει ο καθένας)
3.      Φορτιστής απλός  +  Μπαταρία εργοστασιακή  9,6v  1200 mah (dboys)  ΣΥΝ  μια ακόμα ίδια ακριβώς ( η οποία δέν φορτίζει εντελώς σωστά γιαυτό και τη δίνω δώρο σαν εφεδρική)
4.      Αορτήρας (1 point sling)
5.      Σκοπευτικό  (aimpoint)  πράσινης-κόκκινης  κουκίδας  με  4  διαφορετικά  σχέδια σκοπευτικού ,  3 επιπέδων  φωτεινότητας.
6.      Εμπρόσθια  χειρολαβή  (vertical foregrip)
7       Κουτί  συσκευασίας.

Για το Μ4 η τιμή είναι 180 €

Δυνατή και η αποστολή εκτός Αθηνών,τα έξοδα θα βαρύνουν τον παραλήπτη.
Πληρώμη και με δυνατότητα μέσω PAYPAL.
Τηλ  επικοινωνίας  :  6 9 4 3 2 6 6 7 0 7    η   με  pm από εδώ μέσα , θα ελέγχω το post  1  φορά τη μέρα.

Φραγκίσκος
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Οκτωβρίου, 2011, 16:00:04 από franki28gr »
Φραγκίσκος                                                                                                                                           " Do you feel lucky .... Punk !! ?? "

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
foto
« Απάντηση #1 στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2011, 13:17:13 »
Πακετο.

Φραγκίσκος                                                                                                                                           " Do you feel lucky .... Punk !! ?? "

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
foto
« Απάντηση #2 στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2011, 13:18:26 »
Σκοπευτικο.

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
foto
« Απάντηση #3 στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2011, 13:20:11 »
3  φωτο

Αποσυνδεδεμένος Datte

• Λοχίας
  • *
Απ: Πωλείται Μ4 (sd version) DBOYS
« Απάντηση #4 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 17:39:26 »
Ενδιαφερομαι και πολυ μαλιστα! Απο αθηνα κι εγω, θα σε παρω τηλεφωνακι σε λιγο να σε ρωτησω μερικα πραγματα!

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: Πωλείται Μ4 (sd version) DBOYS
« Απάντηση #5 στις: 20 Οκτωβρίου, 2011, 22:48:23 »
Ενδιαφερομαι και πολυ μαλιστα! Απο αθηνα κι εγω, θα σε παρω τηλεφωνακι σε λιγο να σε ρωτησω μερικα πραγματα!

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.
Αλλα μεχρι την δευτερα 24/10 θα ειμαι εκτος αθηνων.
Οποτε αν συνεχισει το ενδιαφερον μεχρι τοτε ,  μιλαμε και το βλεπεις και απο κοντα αν θελεις.
Φιλικα
Φραγκισκος

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: Πωλείται Μ4 (sd version) DBOYS ***SOLD***
« Απάντηση #6 στις: 26 Οκτωβρίου, 2011, 16:00:53 »
Το οπλακι επωληθη.
Παρακαλω να κλειδωθει.
Ευχαριστω.