Αποστολέας Θέμα: Βοήθεια για νέους  (Αναγνώστηκε 10007 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jogosnn

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Βοήθεια για νέους
« στις: 30 Σεπτεμβρίου, 2011, 21:36:31 »
Παιδια ειμαι καινουργιος(μαλλον θέλω να γίνω καινουργιος) εδώ και ενα μηνα εχω κολλήσει ασχημα με το Airsoft αλλα λογο στρατου (δεν εχω τελειωσει ακόμα) δεν μπορεσα να αρχησω...πηρα μεταθεση Αθήνα οποτε εχω την ευκαιρία...όμως δεν ξέρω πως να αρχήσω πρεπει να παω να αγοράσω τον εξοπλισμό μου...η να βρώ μια ομάδα να ξεκινήσω και μετα ο εξοπλισμός...αλλα οι ομάδες δεν είναι στήλ παρέα οποτε δεν θα βρώ ομαδα...αν μπορει καποιως να βοηθήσει ωστε να μπώ στον χώρου του Airsoft τον ευχαριστώ εκ τον πτροτέρων (να μου πει πως αρχίζω) και συγνώμη αν οι απορίες μου ειναι αστείες... αα και το ονομάμου ειναι Νίκος ειμαι 21 ετων και ειμαι απο Μεσολογγι
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Σεπτεμβρίου, 2011, 22:13:44 από Dimitrios »

Palladin

• Επισκέπτης
Απ: Βοήθεια για νέους
« Απάντηση #1 στις: 01 Οκτωβρίου, 2011, 07:49:42 »
Φίλε μου ποιος σου είπε ότι οι ομάδες δεν είναι παρέες?? ΠΡΩΤΑ είναι παρέες και από εκεί βγαίνουν οι ομάδες. Πρώτα απ' όλα δεν χρειάζεσαι να είσαι σε ομάδα, έλα όπως σου έγραψα και στο άλλο ποστ σου να δεις τι εστί airsoft και μετά πας από τα airsoftαδικα μαγαζιά να δεις τι τιμές παίζουν και τι μπορείς να αγοράσεις για τον εξοπλισμό σου. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι αγγελίες στα φορουμς με μεταχειρισμένα οπότε μπορείς να βρεις και εκεί πράγματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Αποσυνδεδεμένος jogosnn

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Βοήθεια για νέους
« Απάντηση #2 στις: 01 Οκτωβρίου, 2011, 13:14:34 »
Αυτο ελεγα οτι ειναι παρεες...αλλα οκ καταλαβα...σε ευχαριστω