Αποστολέας Θέμα: Νεος στο Airsoft  (Αναγνώστηκε 13488 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Datte

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Νεος στο Airsoft
« στις: 16 Οκτωβρίου, 2011, 21:02:35 »
Καλησπερα και καλως σας βρηκα! Εχω βρει μια παρεα για να παιζω airsoft και μεσα στη βδομαδα θα παιξω το πρωτο μου παιχνιδι (επαιζα παλιοτερα paintball)! Θα μου δανεισει ενα παιδι ενα παραπανησιο οπλο που εχει αλλα επειδη ηδη εχω αρχησει και ψαχνω για δικο μου οπλο θελω να ακουσω μερικες γνωμες για ενα budget 150-180 euros...
Εψαξα μερικα site και απο δευτερα θα παρω σβαρνα τα μαγαζια στην αθηνα να δω απο κοντα τα οπλα που εχω μπανισει... για την ακριβεια αυτο εδω χαλβαδιαζω για πρωτο μου οπλο, απλα δεν εχω βρει σοβαρες κριτικες στο internet http://www./eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427
Γινετε να μου πειτε τη γνωμη σας για το εν' λογω οπλο, ειτε απο προσωπικη εμπειρια ειτε απο τα χαρακτιριστικα που δινει το site...?
Και μην ξεχνατε ειναι καιρος κρισης, μη μου πειτε να ανεβω πανω απ τα 200 euro (αν και 2-3 επιλογες κοντα στο 200euro θα ηθελα να γνωριζω), με απολυσανε προχθες και μεχρι να βρω δουλεια θελω να ασχοληθω με το airsoft και να το αγαπησω... αργοτερα ισως προβω σε μια ακριβεστερη αγορα, για την ωρα αυτο ειναι το budget μου...
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Οκτωβρίου, 2011, 21:46:34 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Απ: Νεος στο Airsoft
« Απάντηση #1 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 04:54:32 »
Μια χαρα ειναι αυτο το οπλακι και αν θεσ την γνωμη πιασε πρωτα δουλεια και μετα ξεκινα γτ μετα το ποπ και εχεισ στοπ...δλδ σε λιγο θα καεισ τοσο πολυ που θα θελεισ να αγορασεισ οτι βρισκεται μπροστα σου (εμπειρια) αλλα νυστικο αρκουδι δεν χορευει!no money no airsoft!
Αν βεβαια θεσ οπωσδηποτε να το παρεισ δωσε και αλλα 10 για μια μασκα (οχι γυαλια για μενα) και μετα μονο μπιλια!

Αποσυνδεδεμένος Datte

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 14:39:18 »
Ευχαριστω για την απαντηση! Κοιτα, το "πιασε δουλεια πρωτα" ξερεις οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο στις μερες μας... Οποτε ισως το airsoft με ωθησει να ψαχνω σαν τρελος για δουλεια για να μπορεσω να αγορασω τα παντα οπως ειπες :D
Θα παρω και μια μασκουλα λοιπον, θα κοιταξω αν ειναι και για εφεδρικο γεμιστηρα να εχω μαζι μου στο πεδιο μαχης και με τον καιρο αγοραζουμε και τα υπολοιπα :D
Επισης αν εχετε καμια αλλη προταση οπλου σε αυτα τα λεφτα ή αν εχει στο νου του καποιος καμια αγγελια (γιατι προφανως στισ αγγελιες που κοιταξα δεν μπορω να καταλαβω την πραγματικη αξια του οπλου ωστε να πω "ναι, πολυ καλη ευκαιρια"), ειναι ευπροσδεκτος να μου πει :D
Καλη σας μερα και ευχαριστω ξανα!

Αποσυνδεδεμένος Datte

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 17 Οκτωβρίου, 2011, 23:51:32 »
Παιδες, επειδη ειμαι εντελως καινουργιος στον χωρο και δεν μπορω να ξεχωρισω τιποτα σε αγγελιες, θα σας παρακαλουσα να μου πειτε τη γνωμη σας (με p.m. εννοειτε) για αυτη εδω την αγγελια...
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=2705.0

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 20:23:35 »
εγω θα σου πω για την πρωτη σου επιλογη που την εχουμε παιξει αρκετα.

ειναι μια χαρα και ο κινηρτηρας δουλευει ρολοι
το μπιλακι παει μια χαρα .ειναιπολυ καλη επιλογη

Αποσυνδεδεμένος Datte

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 20 Οκτωβρίου, 2011, 13:19:45 »
Ωραια! Ευχαριστω πολυ! Χθες επαιξα το πρωτο μου παιχνιδι και τρελαθηκα, απιστευτη εμπειρια, πολυ ωραιο κλιμα, fair play, και εντονη δραση! επαιξα με 2 οπλα της JG και δοκιμασα λιγο ενα της G&G, α και μια beretta με αεριο (πολυ δυνατο οπλο)... το ενα mp5 της JG δεν με τρελανε, αν και ειχε red-dot sight πανω, η μπηλια πηγαινε οπου να 'ναι, το G&G απ την αλλη, ηταν πολυ ευθηβολο σε μεγαλη αποσταση (και ενα αερακι το ειχε χθες στην ελευσινα ειναι η αληθεια)... Αυριο θα κατεβω κεντρο να τσεκαρω το οπλο απο κοντα και θα το αγορασω πιθανως... Ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν και μου προτειναν διαφορα! Προφανως περετερω προτασεις ειναι ακομα ευπροσδεκτες οποτε μη διστασετε να μου πειτε κατι που θα με βοηθησει ειτε στο παιξιμο μου ειτε στις μελλοντικες αγορες μου! Καλη σας μερα!