Αποστολέας Θέμα: αυξηση των fps  (Αναγνώστηκε 15406 φορές)

Αποσυνδεδεμένος NIGHT-SHARK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
αυξηση των fps
« στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 22:13:08 »
σκεφτομαι για αρχη την αγορα του GR16 CARBINE PLASTICK BLOWBACK που εχει καπου 150ε με fps 330
αν θελησω να αυξησω τα fps με ενα αλλο ελατηριο ξερετε μεχρι ποσα fps μπορει να φτασει το συγκεκριμενο οπλο ?

σα ξυλουργος που ειμαι  εχω φτιαξει πολλα οπλα για το χομπι μου το ψαροντουφεκο,λες να φτιαξω και για το airsoft κανενα ξυλινο οπλακι......

Palladin

• Επισκέπτης
Απ: αυξηση των fps
« Απάντηση #1 στις: 18 Οκτωβρίου, 2011, 23:29:58 »
Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί να αυξήσεις τα fps εκτός και αν παίζεις εκτός Αθήνας που το όριο είναι 328, πάντως με την αλλαγή του ελατηρίου το πας όσο θες (λέμε τώρα...) αλλά να έχεις υπ' όψη σου ότι αν μαθευτεί ότι το αεροβόλο σου βγάζει π.χ. 450 fps δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις με την ομάδα μου ούτε καν σύμμαχος αλλά πολύ περισσότερο αντίπαλος.

Αποσυνδεδεμένος NIGHT-SHARK

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 12:32:39 »
ειναι και το μοτερακι δε ξερω αν αντεχει για την αυξηση του δεν αρκει νομιζω μονο το ελατηριο
σα ξυλουργος που ειμαι  εχω φτιαξει πολλα οπλα για το χομπι μου το ψαροντουφεκο,λες να φτιαξω και για το airsoft κανενα ξυλινο οπλακι......

Αποσυνδεδεμένος Prom81

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 12:37:24 »
καλημερα, εαν παιζεις Αθηνα δεν χρειαζεται αυξηση.

Αποσυνδεδεμένος Horus

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 19 Οκτωβρίου, 2011, 14:55:53 »
ειναι και το μοτερακι δε ξερω αν αντεχει για την αυξηση του δεν αρκει νομιζω μονο το ελατηριο

πολυ σωστα φιλε. το μοτερακι σου υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να τραβηξει ενα τοσο δυνατο ελατηριο.
οποτε ισως χρειαστεις καινουριο μοτερ ή/και high-torque γραναζια.
Μετα ισως να σου σπασει ο οδηγος ελατηριου αν ειναι πλαστικος, οποτε πας για αλλαγη με μεταλλικό.
το πιστονι σου θα αντεξει (δοντια)? η πιστονοκεφαλη?? 
αν τα βαλεις ολα κατω, το κοστος ειναι πολυ μεγαλο για ενα οπλο που θα το εχεις μονο για να χτυπας τενεκεδακια..

στη θεση σου θα εδινα λεφτα για να κανω το οπλο πιο ευθύβολο και αξιοπιστο.
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Οκτωβρίου, 2011, 08:10:55 από Horus »