Αποστολέας Θέμα: .  (Αναγνώστηκε 20628 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Si Vis Pacem Para Bellum
.
« στις: 22 Οκτωβρίου, 2011, 23:49:28 »
.
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Απριλίου, 2016, 23:32:49 από SAPPER »

Αποσυνδεδεμένος Timon

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Anw Liosia Airsoft Wolves
Απ: ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GHOST RECON TEAM
« Απάντηση #1 στις: 23 Οκτωβρίου, 2011, 14:44:03 »
Φαινετε πολυ καλο πεδιο...
Μπραβο παιδια για την ανακαλυψη...
Born to be Wild

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 16:44:17 »
Το εν λογω πεδιο ειχε δοκιμαστει πριν απο πολυ πολυ καιρο απο τους πρωτους παιχτες που ασχοληθηκαν με το  airsoft στην χωρα μας, οταν ακομα το χρησιμοποιουσε μια εταιρια για παιχνιδια  paintball  και εκπαιδευση στελεχων εταιριων ασφαλειας. Ειχε γινει ενα απογευματινο/βραδυνο παιχνιδι τοτε, στο οποιο συμμετειχε και ο γραφων, και δεν ασχοληθηκαμε ξανα με το συγκεκριμενο πεδιο.

Η αληθεια ειναι οτι ο χωρος ελαχιστα εχει να προσφερει σαν πεδιο για παιχνιδια/σεναρια, λογω των πολυ μεγαλων ανοιχτων αποστασεων και του σχετικα μικρου του εμβαδου. Απο την αλλη θα μπορουσε καλλιστα να χρησιμευσει σαν τοπος προπονησεων ομαδων, και ενσωματωσης νεων τακτικων, ειδικα τακτικων που περιεχουν οπλα υποστηριξης και/ή ακροβολιστες. Οι ανοιχτοι χωροι και οι μεγαλες αποστασεις καθιστουν το πεδιο αυτο, ως ενα βαθμο, ιδανικο για εκπαιδευση ακροβολιστων.

Στα ζορια θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει και για συντομα, πολυ εντονα και γρηγορα deathmatch

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 18:58:13 »
Από τις φότος μου θυμίζει χώρο για speedball...Βέβαια οι φότος πολλές φορές δεν μπορούν να δείξουν την πραγματικότητα οπότε το λέω με κάθε επιφύλαξη..  ;D
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 21:48:25 »
Speedball ίσως οχι, αλλα recball σίγουρα.... Όσοι το θυμούνται όταν ήταν πεδίο ΡΒ ήταν ακριβώς αυτο, μια πιο μιλιτερ έκδοση απο τα κλασσικά καρουλια της ΔΕΗ.

Βέβαια, τότε ο χώρος ήταν ακόμα μικρότερος απο τώρα, με αποδυτήρια και χώρους στρατωνισμου.

Απο την άλλη μου αρέσουν αυτοί οι ανοιχτοί χώροι για εκπαίδευση ακροβολιστων και όπλων υποστήριξης. Απλά δεν βλέπω πως θα μπορέσει να οργανωθεί ενδιαφέρον παιχνίδι εκεί μέσα

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Επιλοχίας
  • *
  • ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!
« Απάντηση #5 στις: 05 Νοεμβρίου, 2011, 19:24:59 »
ωραιο πεδιο παιδια,μπραβο σας,θα περασουμε να το δουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος batrax46

• Υπολοχαγός
  • *
  • CERBERUS IS KILLER
« Απάντηση #6 στις: 16 Φεβρουαρίου, 2012, 18:40:00 »
Ωραιο πεδιο ............................................. :)
CERBERUS

Αποσυνδεδεμένος NickTheSniper

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 08 Μαΐου, 2014, 22:26:48 »
Στο καμπα στη παλληνη, παιζουμε νομιμα ?? Γιατι ανηκει στην πολεμικη αεροπορια ,νομιζω...

Αποσυνδεδεμένος giorgos georgiou

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • INDEPEDENT  PLAYER
« Απάντηση #8 στις: 09 Μαΐου, 2014, 01:30:35 »
στου καμπα δν παιζει τπτ κ ουτε προκυται διοτι α) το κτηριο φυλασεται β) γενικα ολος ο χωρος ανηκει σε κτηματομεσιτικη γ) εχουν βρει αρχαια κ ειναι πολυ κοντα σε αττικη-προαστιακο . Για περισοτερες info στειλε pm φιλε nick ,μη χαλαμε κ το post των recon.. :)
Δυο πραγματα δεν εχουν τελος ... : το συμπαν κ η ανθρωπινη βλακεια , αν κ για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος.. Α.ΑΙΝΣΤΑΙΝ
PLAY FAIR-HAVE FUN

Αποσυνδεδεμένος nekhun1980

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 26 Μαΐου, 2014, 14:26:38 »
Καλησπερίζω όλους τους συνχομπίστες και λάτρεις του αγαπημένου μας Airsoft !!!
Καλησπερίζω και τους φίλους της σελίδας !
Θα ήθελα να σας καταθέσω τις πληροφορίες που έχω για το εν λόγω παλαιό στρατόπεδο μιας και είμαι κάτοικος της περιοχής και έχουμε δηλώσει ενδιαφέρον σας ομάδα για να μας παραχωρήσουν τον προαναφερθέντα χώρο για τις προπονήσεις της ομάδας μας αλλα και για οργανωμένα παιχνίδια.
Η απάντηση ήταν :
1) Ο χώρος ανήκει στην πολεμική αεροπορία
     Αυτό λογικά σημαίνει πως οποιοσδήποτε εισέρχετε στον χώρο αυτό χωρίς  ειδική άδεια θεωρείται παράνομος.
2) Οτι ο συγκεκριμένος χωρος είναι εγκαταλελημένος χρόνια και οτι έχουν πραγματοποιηθεί κάποια παιχνίδια Paintball εντός του αυτό ( προσωπική μου άποψη) δεν σημαίνει πως μπορεί να μπαίνει ο καθένας σε ξένη ιδιοκτησία και να κάνει ότι θέλει. Ξέρουμε όλοι άλλωστε πως τα διαδικαστικά θέματα στην Ελλάδα μας πηγαίνουν με ρυθμούς.....χελώνας.
ΔΕΝ θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις ούτε να τρομάξω κανέναν...ότι είπα παραπάνω είναι για το καλό όλων μας και γιατι πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε το αγαπημένο μας χόμπι.
Τα πράγματα ξέρετε πολύ καλύτερα απο εμένα πως είναι αρκετά έυθραυστα επάνω στο θέμα AIRSOFT .
Καλά και ασφαλή παιχνίδια σε όλους αδέρφια !
Έλληνας γεννιέσαι ........ δέν γίνεσαι ποτέ