Αποστολέας Θέμα: βοη8εια  (Αναγνώστηκε 16985 φορές)

Αποσυνδεδεμένος theodoros-ultras

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
βοη8εια
« στις: 24 Οκτωβρίου, 2011, 22:43:53 »
παιδια ειμαι νεος  στο α8λημα και 8ελω την γνωμισας για τα ποιο κατω οπλα . πρωτα θελω να αγορασω ενα  με ελατηριο για αρχη για να  μα8ω και ηστερα τα ηλεκτρονικα κτλ .KWC SMITH & WESSON M&P 40 SPRING PISTOL (TAN) μου αρεσει το χρωμα του και KWC S&W M4505 Spring Pistol (Metal Slide) επειδη πηγενει μακρια

• Ανθυπολοχαγός
  • *

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Απ: βοη8εια
« Απάντηση #2 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 00:36:07 »
καλησπερα!
φιλε τα συγκεκριμενα δεν πανε μακρυα! 300 κατι fps με μπιλιες 12 γραμμαριων(λεει στα χαρακτιριστικα του με τι μπιλια ειναι δοκιμασμενο) ειναι σε δυναμη σαν τα πανηγυριοτικα με πολυ καλο εξωτερικο υλικο και σχεδιο...φινιρισμα δλδ! οι μπιλιες που χρησιμοποιουνται για να μετρησουν τα fps σε παιχνιδια ειναι 20 γραμμαριων και εκει τα fps ειναι 300+!αν βαλεισ λοιπον 20αρες σε αυτα θα βγαλουν γυρω στα 150 fps!(οσο πιο βαρια μπιλια βαζεισ τοσο πιο ''αδυναμο'' γινεται ο οπλο)
παρε με την μια ηλεκτρικο οπλο (Μ4,ΑΚ,G36) οτιδηποτε τελοσπαντων και ασε τα αυτα!
φυσικα αυτο ειναι γνωμη μου! Καλυτερα κοιτα στα μεταχειρισμενα θα βρεισ πολυ καλες ευκαιριες!
θα ξενερωσεις αν πας σε παιχνιδι με κατι τετοιο και θα εχεισ δωσει τσαμπα λεφτα!Ας πουν ομωσ και αλλοι την γνωμη τουσ αν και δεν νομιζω να διαφερει πολυ απο την δικη μου!

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 16:24:01 »
8elw na kanw e3askisi ptwta me elatirio kai meta me mpataries giati eimai ligo (astalos)
einai kalutero full metal i na pigenei makria kai na exei metalika stuxia?

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 16:50:11 »
3uxaste to teleytaio mou munhma ...
ti diafora exoun oi mpilies 0,12 me tis 0,20?

Αποσυνδεδεμένος Condor

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 17:39:55 »
3uxaste to teleytaio mou munhma ...
ti diafora exoun oi mpilies 0,12 me tis 0,20?
Στο βάρος φίλε μου. Όσο πιο βαριά η μπίλια τόσο πιο λίγο FPS βγάζει, δε φτάνει φτάνει μακρυά, αλλά υπηρεάζεται λιγότερο από τον αέρα (πάει πιο ευθεία) Στα παιχνίδια χρησιμοποιούμε συνήθως απο 0,20 gr και άνω (εχώ χρησιμοποιώ 0,25)... όπως είπε και ο φίλος συχομπίστας πιο πάνω, καλύτερα να πάρεις ένα ηλεκτρικό, να το ευχαριστηθείς. με το ελατήριο θα τελειώσεις το game με 0 kills και το πιο λογικό είναι να ξενερώσεις. Κι εγώ που είμαι νέος έχω ενα Μ4 της G&G και είμαι ευχαριστημένος και το χαίρομαι το παίγνιο! Επειδή όμως μου αρέσει και ο ρόλος του ελευθερου σκοπ. αργότερα που θα είμαι πιο έμπειρος θα πάρω ενα sniper ελατηρίου. Σκέψου το... πέρνα και από κανένα μαγαζάκι να δεις, να νοιώσεις και να ρωτήσεις ότι θέλεις, από πιο παλιούς. Αυτή η αποψή μου...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #6 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 18:10:06 »
to ak-47 tis cydergun to http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2503 einai dokimaseno me 0,12 i 0,20 ?

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 25 Οκτωβρίου, 2011, 19:53:27 »
einai kalo to parapnw oplo (oxi gia paixnidia)?