Καλησπέρα, θα ήθελα να πάρω συμβουλές από πιο έμπειρους παίκτες πριν κάνω κάποια κίνηση σχετικά με το άθλημα.
Έχω δει αρκετά threats (παρόμοια με το δικό μου στο forum) και έχω επισκεφθεί το μαγαζί 2-3ς φορες στην Νέα Σμύρνη
για αγορές... Είμαι παίκτης paintball εγώ και 2 φίλοι μου, ο 1ς από εμάς αποφάσισε να το γυρίσει στο airsoft και
σκεφτόμαστε να τον ακολουθήσουμε πουλώντας όμως όλον τη εξοπλισμό μας που είναι μιας σεβαστής αξίας,
αυτά που μας τραβάνε στο airsoft είναι τα ρεαλιστικά όπλα η ευκολία του να παίζεις όπου θες(και όχι σε πεδία)
και το ότι είναι γενικά φθηνότερο.Τώρα, οι απορίες μας είναι πολλές από το πως οργανώνονται παιχνίδια μέχρι το τι
airguns να προτιμήσουμε. Αρχίσαμε το paintball πριν 2 χρονια και βλακωδώς αγοράζαμε πριν καταλάβουμε τι μας "γινότανει"
και δε θέλουμε να το επαναλάβουμε... η πρώτη ερώτηση είναι τι μάρκες είναι αυτές που αξίζουν και που να κυμανθούμε στις αγορές
(για την τιμή ) στο paintball παίζαμε με fps γύρο στα 300 και τώρα που είναι παραπάνω δη μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε
από 300 μέχρι 400 ποσο μεγάλη είναι η διαφορα στο βεληνεκές στην απόκλιση κλπ θα ήθελα μια βοήθεια? θα είναι καλο
να δώσουμε ρόλους (2 assault ένας πολυβολητής και ένας

ας πούμε) η είναι σαν το paintball που οι "σφαίρες" παίζουνε
μέχρι τα 30 μετρα οποτε

και τέτοια είναι απλά για να το παίζεις κάποιος στους άσχετους? οι εμπλοκές σε τι αποστάσεις γίνονται?
ποίες οι διαφορες των ελατηρίων, aeg, αεριου τα πιστολια έχουν κάποια αξια η είναι κύριος διακοσμητικά η για κάλυψη πάνω στην
αλλαγή γεμιστήρων? διοργανώσεις γίνονται σ όλη την ελλάδα (για λαμία κοντά αν ξέρει κανένας ) η περιορίζονται στις μεγάλες πόλεις?
ευχαριστώ εκ των προτερων...