Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• OPERATION SIEGE - ΣΟΥΝΙΟ: 13 Νοεμβρίου, 2011

Αποστολέας Θέμα: OPERATION SIEGE 13/11/2011 ΣΟΥΝΙΟ  (Αναγνώστηκε 114897 φορές)

Αποσυνδεδεμένος batrax46

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • CERBERUS IS KILLER
Απ: OPERATION SIEGE 13/11/2011 ΣΟΥΝΙΟ
« Απάντηση #90 στις: 13 Νοεμβρίου, 2011, 20:13:18 »
 :) :) :) :) MΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΟΣΑΝ ΑΦΤΟ ΤΟ ΠΟΛΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤOΣΑ ΑΤΟΜΑ 100....ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΜΙΑΛΟΥΣ (headbang)  ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ.......ΜΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.... >:D CERBERUS TO EPOMENO TORA
CERBERUS

Αποσυνδεδεμένος fox3

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #91 στις: 13 Νοεμβρίου, 2011, 20:47:53 »
Συγχαρητήρια στην διοργάνωση και πολλά μπράβο!!!!

Πολύ καλό παιχνίδι με πολλές συμμετοχές και ευκαιρία να δούμε αρκετούς φίλους... τρέξαμε,γελάσαμε τις φάγαμε, τις ρίξαμε βρωμίσαμε αλλά περάσαμε τέλεια!!!! ;D ;D ;D

Μπαγαμπόντηδες θα υπάρχουν πάντα...σκοπός είναι να μην τους αφήνουμε να μας χαλάνε την διάθεση και το παιχνίδι μας... ;)

Καλή βδομάδα σ όλους και συγχαρητήρια σ όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος...

Αποσυνδεδεμένος remali

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #92 στις: 13 Νοεμβρίου, 2011, 21:51:20 »
Ενα απο τα λιγα παιχνιδια που εχω περασει τοσο καλα  ;). Το πεδιο απιστευτο κι αν δεν ειχε τετοιο αερα το παιχνιδι θα πηγαινε ακομα καλυτερα.Ενα Μπραβο στην διοργανωση και ενα μπραβο σε ολους οσους εκαναν τοσο δρομο και συντελλεσαν στην ομαλη διεξαγωγη του σεναριου. Περιμενουμε το επομενο...

Καλη εβδομαδα.

Αποσυνδεδεμένος PIT BULL

• Ταγματάρχης
  • *
  • PIT BULL
« Απάντηση #93 στις: 13 Νοεμβρίου, 2011, 22:26:22 »
καιρό είχαμε να παίξουμε ένα τέτοιο καλο παιχνίδι .....

ένα μεγάλο ''BRAVO''  στους διοργανωτές  ;) ;)
PIT BULL

Αποσυνδεδεμένος tsakos

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #94 στις: 13 Νοεμβρίου, 2011, 22:31:31 »
Το γιλέκο μαζεύτηκε τι δίνεις  >:D >:D >:D

Μπυριτσα οποτε γουσταρεις αγορινα.....αχαχαχαχ
One Shot,

From and unknown spot,

One kill,

Because of my skill.

Αποσυνδεδεμένος Leondas

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #95 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 00:33:28 »
Το γιλέκο μαζεύτηκε τι δίνεις  >:D >:D >:D

Μπυριτσα οποτε γουσταρεις αγορινα.....αχαχαχαχ

Άντε πάλι Γιάννη τσάμπα θα την βγάλεις

Αποσυνδεδεμένος newcastle

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #96 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 09:12:51 »
Ένα μπράβο στους διοργανωτές για το παιχνίδι και ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στα 100+ άτομα που αψήφισαν κρύο και ''παντόφλα'' ;) και βρεθήκαμε στο παιχνίδι.
Προσωπικά ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο συγκεκριμένο πεδίο και είναι μακράν το καλλίτερο που έχω παίξει εώς τώρα !
Ευχαριστώ τους διοργανωτές και όλα τα παιδιά για την Κυριακή που περάσαμε και περιμένω το επόμενο.

( Οι αιχμάλωτοι απελευθερώθηκαν τελικά;  ;D)
Magis Mortious Quam Timidus

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #97 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 10:01:03 »
Τούς αιχμαλώτους τούς ξεχάσαμε αλλά έχουν ξηρά τροφή μαζί τούς  drinking

Αποσυνδεδεμένος manoloride

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Cerberus airsoft team.
« Απάντηση #98 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 10:07:57 »
καλημερα
οντως πολλη καλη προσπαθεια απο τα παιδια για την διοργανωση και αυτο πιστευω οτι ειναι το καλυτερο της ολης μερας.
Να υπαρχουν ατομα που προσπαθουν για να περασουμε εμεις καλα.
Ακομα ασχετα απο ομαδες ενα ευχαριστω στα 100 ατομα που δεν μασησανε απο κρυο και αποσταση για να κανουν απλα ενα game!!!!!
οσο για αθανατους και τετοια παντα θα υπαρχουν.... για να κανουμε κουβεντα ολοι μαζι μετα!!!!! αλλα δεν πρεπει να μας χαλαει αυτο.
     Cerberus airsoft team

Αποσυνδεδεμένος Horus

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #99 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 10:09:34 »
καλημερα παιδια,

θελω να ευχαριστησω τα παιδια της διοργανωσης για τις οργανωμενες προσπαθειες που εκαναν ωστε το παιχνιδι να ειναι ασφαλες και δικαιο για ολους μας.
ο καιρος μας τα χαλασε λιγο (δυστυχως με τετοιο αερα ευνοείται το ψεκασμα) αλλα ειδαμε τους φιλους μας, παιξαμε σε ενα πολυ καλο πεδιο και εν τελει περασαμε καλα   :)

καλη εβδομαδα σε ολους!

Αποσυνδεδεμένος Gripper

• Δεκανέας
  • *
  • Το να λες εξω δεν ειναι ντροπη!!-ЭЄ-CERBERUS-ЭЄ-
« Απάντηση #100 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 10:30:50 »
mpravo se olous tous diorganotes tromeri organosi tromero game mpravo se olo ton kosmo..

Αποσυνδεδεμένος Don

• Don
  • Ανθυπολοχαγός
  • *
  • ΌΠΛΟΝ
« Απάντηση #101 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 11:07:00 »

Τι θα γίνει ρε παιδιά τελείωσε το παιχνίδι; Ακόμα να έρθετε να με μαζέψετε!!! :P
 Υπογραφή.
Ο αιχμάλωτος της κόκκινης ομάδας.

Από την Όπλον εγώ και ο Χρήστος (Hannibal ) σας ευχαριστούμε για το υπέροχο παιχνίδι

Ευτυχώς που σαν αιχμάλωτος είχα καλή παρέα και πέρασε η ώρα μέχρι να γίνει αντικατάσταση. :P

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #102 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 11:13:31 »
Τέλειο πεδίο, πολύ ωραίο σενάριο, ευγενικότατοι οι οικοδεσπότες και μπράβο που γενικά εξελίχθηκαν όλα "on schedule".

Παρατήρησα ότι παρά τον καιρό ήρθαν όλοι σχετικά έγκαιρα. Αυτό σε συνδυασμό με την καλά οργανωμένη χρονομέτρηση βοήθησε πολύ στο να μην υπάρχουν αισθητές καθυστερήσεις.

Feedback για την διοργανώτρια ομάδα:
1) μπράβο στους διαιτητές.
2) καλό το κόλπο με την ονομαστική λίστα και τους αριθμούς που στήνεται κατά τη χρονομέτρηση.
3) μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε (τη λίστα) την επόμενη φορά για να βάζετε ανώτερο όριο respawn. Οταν ένας παίκτης φτάνει αυτό τον αριθμό, να αναγκάζεται να παίξει μόνο σε απόσταση λίγων μέτρων από τα Headquarters. Ετσι κάποια στιγμή μία ομάδα θα προωθηθεί αναγκαστικά και θα φτάσει να πολιορκήσει ένα HQ building.
4) μπορεί να διοργανωθεί το ίδιο σενάριο και σε 2 φάσεις, 1 με επίθεση της μιάς ομάδας στο HQ της άλλης με χρονικό όριο, και μετά αλλαγή θέσεων και παίζουμε το ανάποδο. Αυτό προκειμένου να ζήσουν και οι 2 ομάδες τις 2 καταστάσεις. (η επιτιθέμενη ομάδα όμως να μην έχει κτήρια να προστατέψει, αλλά να ξεκινάει από το ελικοδρόμιο ας πούμε.
5) Πρόβλεψη για εναλλαγή των αιχμαλώτων. Η τουλάχιστον να φυλάγονται σε κτήρια που είναι πιό εύκολο να καταληφθούν. Ετσι και θα παίξουν λίγο παιχνίδι και αυτοί και θα μπορεί πλέον μιά ομάδα να κάνει μιά γρήγορη επίθεση με τον αιχμάλωτο για να εξουδετερώσει το HQ και να κυλίσει λίγο πιό γρήγορα το παιχνίδι.

Σχετικά με τους τις παρεξηγήσεις:
Είχε φοβερό αέρα παιδιά και δημιουργήθηκαν κάποιες μικροπαρεξηγησούλες χωρίς όμως διενέξεις. Πολλές φορές μέχρι το σημείο που βλέπουμε τη μπίλια φαίνεται ότι πετυχαίνει στοχο, αλλά από ένα σημείο και πέρα τη χάνουμε και μπορεί να περνάει δίπλα του. Και είχε και συννεφιά οπότε δεν γυάλιζαν οι μπίλιες για να τις βλέπεις εύκολα. Εχω βίντεο από τις περισσότερες στιγμές και μάλιστα σε ένα σημείο βαράω έναν από τα 10 μέτρα κοντά σε ένα θάμνο και ο αέρας μου παίρνει όλες τις μπίλιες και μου τις στέλνει όπου θέλει.. . Εκεί εάν δεν είχα δεί τις μπίλιες να του φεύγουν δεξιά θα έλεγα ότι το παιδί με έκλεψε.
Επιπλέον, λόγω αέρα και λόγω χοντρής ένδυσης πολλές φορές ούτε ήταν δυνατό να νοιώσεις τη μπίλια ούτε να την ακούσεις.
Τότε εννοείται ότι μπορεί να δημιουργηθεί καποια ψιλοπαρεξήγηση γιατί έχεις τον αντίπαλο να σου λέει ότι σε πέτυχε και σύ καλείσαι να βγείς ή να μη βγείς χωρίς να ξέρεις κατά πόσο χτυπήθηκες ή όχι. Και όλα αυτά ενώ ξέρεις ότι είναι σχεδόν δύσκολο και για τον αντίπαλο να δεί με σιγουριά αν σε πέτυχε. Γενικά δηλαδή  νομίζω ότι και οι μικροατυχίες σε αυτό το θέμα των kills δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, δεδομένου του αέρα και της ένδυσης που είχαμε...

Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ομάδες συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά όλες όπως τις είδα. Μήν είμαστε και σούπερ απαιτητικοί.. Ούτε στο paintball που έχει και χρώμα δεν θα γινόντουσαν λιγότερες παρεξηγήσεις...
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος gioalex

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #103 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 11:21:21 »

Τι θα γίνει ρε παιδιά τελείωσε το παιχνίδι; Ακόμα να έρθετε να με μαζέψετε!!! :P
 Υπογραφή.

Εμένα με μάζεψαν οι δικοί μου!!!

Ο αντικαταστάτης του αιχμάλωτου της άσπρης ομάδας...

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #104 στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 11:26:33 »

Υπογραφή.

Εμένα με μάζεψαν οι δικοί μου!!!

Ο αντικαταστάτης του αιχμάλωτου της άσπρης ομάδας...

Δεν μου ειπατε η ξηρα τροφη καλη ητανε :D :D :D :D :D