Αποστολέας Θέμα: Γεμιστηρες για G&G M4  (Αναγνώστηκε 14518 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ernestos

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • C.A.T
Γεμιστηρες για G&G M4
« στις: 07 Νοεμβρίου, 2011, 16:50:50 »
καλησπερα  έχω το G&G GR16 ξέρετε ποιοι γεμιστήρες mid-cap εφαρμοζουν καλα στα όπλο. από όσο ξέρω οι ares με 85 μπίλιες δουλεύουν μια χαρά. οι classic army 120ριδες  στο αυτόματο τις μασάει.Καμία προτίμηση?

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://WWW.CORFUAIRSOFT.GR

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
Απ: Γεμιστηρες για G&G M4
« Απάντηση #1 στις: 08 Νοεμβρίου, 2011, 16:38:14 »
Φίλε μου έχω και τους Ares, και τους D-Boys και τους Kings-Arms.
Γενικά όλοι λειτουργούν καλά με την προυπόθεση να τους λιπαίνεις κάθε τόσο με λάδι σιλικόνης (για λίπανση.. μη βάλεις κάποιο που να είναι για ταμπλώ αυτοκινήτου γιατί πήζει...) Ιδίως οι Kings Arms θέλουν λάδωμα γιατί τις μπίλιες τις παιρνουν τη μία πλάι στην άλλη οπότε κολλάνε πολύ πιό εύκολα. Με το λαδάκι όμως είναι υπέροχοι και  έχουν καλό οικονομικό πακέτο. Μπορείς να βρείς άλλον ένα, να πάρετε μιά 10δα και να τη μοιραστείτε.

Επίσης πρόσεχε το εξής. Μήν παίρνεις Low Cap. Πάρε Mid Cap γιατί πολλές φορές το ελατήριο δέν είναι και τόσο δυνατό. Οπότε απλά ξεβιδώνεις την τάπα, αναποδογυρίζεις τον μυτερό πύρο που υπάρχει στο τέλος του ελατηρίου (όχι αυτόν προς την έξοδο που σπρώχνει τη μπίλια, αυτόν που είναι βαθειά μέσα στη θαλάμη της γεμιστήρας και μοιάζει με πρόκα) και με αυτό το κολπάκι θα δώσεις έξτρα τάση στο ελατήριο. Αλλιώς αντί να αναποδογυρίζεις τον πύρο, πολύ απλά βάζεις κάτι άλλο εκεί πίσω από τον πύρο, όπως πχ. 2 ίσα κομμάτια κομμένα από καλαμάκι σουβλάκι.
 Για τον λόγο αυτό θα χάσεις χώρο για μερικές μπίλιες γι'αυτό και σου είπα να μην πάρεις Low Cap που έχουν ήδη θέση για λίγες ΒΒs.
Και στους Ares και στους D-boys έκανα το κόλπο με τη συμπίεση του ελατηρίου, ενώ στους Kings-arms  δεν χρειάστηκε. Αυτό όμως μην το δοκιμάσεις πρίν τους λιπάνεις γιατί μπορεί να είναι περιττό. Μπορεί να δουλέψουν οκ με λίγο λαδάκι.

Τώρα για το κούμπωμα... δέν ξέρω να σου πώ. Εγώ παρατήρησα το εξής. Δέν κουμπώνει καμία τέλεια. Καμιά φορά πρέπει να κρατάω το όπλο από τη γεμιστήρα και να πιέζω. Λίγο πρόβλημα δημιουργούσε το καλώδιο της μπαταρίας που σε μένα περνάει από το Gearbox στο χώρο των γεμιστήρων και μετά προς τον χειροφυλακτήρα...
Διαπίστωσα όταν το στρίμωξα καλύτερα ανάμεσα στο Gearbox και το πλαστικό σωμα του όπλου τότε οι γεμιστήρες κούμπωναν πιό καλά.
Θέλει προσοχή όμως ιδίως άν είναι Blowback μήν καταπιέσεις το πλαστικό σώμα από τη μία μεριά και στριμωχτεί από την άλλη το αλουμινένιο ομοίωμα του κλείστρου γιατί δεν θα κουνιέται πιά.
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Νοεμβρίου, 2011, 16:45:25 από Sierraxray »
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 27 Φεβρουαρίου, 2012, 00:20:45 »
Πιο καλα δεν γινοταν να στα πει καποιος!
Εγω εχω τουσ king arms και κανω οτι ειπε ο Sierraxray...λαδακι σιλικονης και ολα μια χαρα και στο σεμι και στο αυτοματο!

Αποσυνδεδεμένος The End

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2012, 16:37:32 »
βασικα αν βρεις ιδιας εταιριας δε νομιζω να εχει θεμα,τωρα επειδη εχω κ γω το ιδιο οπλο κ πηρα τους κινγκ αρμσ με ενα φιλο μαζι κ τουσ μοιραστικαμε εκανα το κολπο που ειπε ο φιλος με την ταπα εβαλα μεσα μια χοντρη βιδα κ μειωσα τη χωρητικοτητα λιγο κ επισης στην υποδοχη του γεμηστηρα εβαλα απο αυτο το αυτοκολλητο αφρολεξ που βαζουμε το χειμωνα στα παραθυρα για να μ περναει αερας κ ετσι δε χρειαζετε να σπρωχνω τις γεμηστηρες αφου σφηνωνουν καλα κ ειναι ολα κομπλε!!!
ΕΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ...

Αποσυνδεδεμένος dreamevil_jd

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 12 Ιουνίου, 2012, 01:10:07 »
Εγώ μέχρι τωρα χρησημοποιω τους hi cap (450) της G&G και τους mid cap της Magpul και δεν εχω κανενα προβλημα! Αλλα πιστευω οτι καλυτεροι ειναι οι mid cap απο αποψη  αξιοπιστιας.