Αποστολέας Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BARRET SW-01!!  (Αναγνώστηκε 14429 φορές)

Αποσυνδεδεμένος voskoulis

• Αρχιλοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BARRET SW-01!!
« στις: 14 Νοεμβρίου, 2011, 23:05:46 »
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΥΠΕΡ)ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ!!
1)ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ 0,20gr ΜΠΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ...******!!(ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΝΗΜΑ ΟΛΟ ΔΕΞΙΑ{ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΑ},ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ!! (headbang) (headbang) (headbang) (headbang)
2)ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΕΚΑΝΑ "ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ" ΣΤΗ ΔΙΟΠΤΡΑ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΕΝΤΡΟ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ... (mooning)
3)ΑΓΟΡΑΣΑ 0,30gr ΜΠΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ... :-\ :-\

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ******* ΑΓΟΡΑ... :'( :'(

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Νοεμβρίου, 2011, 00:00:20 από Vaszi bacsi »
Ουδής ανόητος γνωρίζει πότε πρέπει να σιωπά.

ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BARRET SW-01!!
« Απάντηση #1 στις: 15 Νοεμβρίου, 2011, 00:03:11 »
Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις.... (για τ ακεφαλαία λέω...).

Από όσο λέει η εταιρεία, το μοντέλο βγάζει 470-480 FPS. Για τέτοια δύναμη, χρειάζεσαι οπωσδήποτε τα 30άρια ΒΒς. Επίσης πριν παίξεις με την διόπτρα, προσπάθησε να δεις τι κάνει με το μάτι.

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 15 Νοεμβρίου, 2011, 09:25:12 »
Τα κεφαλαία τα έβαλα γιατί βαριόμουν να βάζω τόνους...
1)Στο πεδίο που το μέτρησα έβγαζε 400fps
2)άκουσα ότι πρέπει να του κάνω αναβάθμιση...ισχύει?

Ευχαριστώ!

ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #3 στις: 15 Νοεμβρίου, 2011, 11:29:42 »
Στις υποβαθμίσεις μόνο υπάρχει πρέπει, στις αναβαθμίσεις δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η   :) :) :)

Και με 400 FPS τα 30άρια καλά είναι. Καθάρισε την κάνη σου και πριν κάνεις οτιδήποτε έλενξε την πορεία της μπίλιας με γυμνό μάτι. Αν δεν σε ικανοποιεί άλλαξε λαστιχάκι στο hop up. Αν δεν σε ικανοποιεί ούτε αυτό, αλλάζεις κάνη και καθαρίζεις κύλινδρο και ξαναγρασάρεις...

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει οι χρήστες τυφεκίων τύπου Sniper να έχουν υπόψην τους πως σχεδόν κανένα μοντέλο δεν είναι έτοιμο από το κουτί για μαγευτικές βολές στα 80 μέτρα. Το "sniping" είναι επιστήμη η οποία απαιτεί ψάξιμο, μεράκι, χρόνο και ίσως χρήμα...

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 17 Νοεμβρίου, 2011, 22:37:16 »
Ελήφθη!!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!θα ξεκινήσω με αυτά που μου λες και θα αναρτήσω το αποτέλεσμα!! 8) 8)

ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΣ

Αποσυνδεδεμένος tx200

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 18 Απριλίου, 2012, 12:29:25 »
Λοιπόν είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έκατσα και το έψαξα πολύ. Είδα πως έπρεπε να ευθυγραμμίσω το μάτι μου με την διόπτρα. Το  ευθυγράμμισα και είδα ότι και πάλι δεν έγινε τίποτε. Τελικά, μπήκα σε ένα site για αεροβόλα, διάβασα ότι θα ήταν καλό να βάλεις ένα ειδικό μαγουλάκι από jel, από αυτά που βάζουν στις καραμπίνες. Επίσης στο ίδιο site διάβασα ότι δεν είναι βολικό να βάλεις διόπτρα, αλλά εγώ του έβαλα. Από τότε δεν έχω πια αυτό το πρόβλημα.  ;) 8)