Αποστολέας Θέμα: Τι ελατήριο να αγοράσω;;  (Αναγνώστηκε 14997 φορές)

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Τι ελατήριο να αγοράσω;;
« στις: 21 Νοεμβρίου, 2011, 16:20:47 »
Καλησπέρα παιδια.Αγόρασα πρόσφατα απο το φορουμ ένα AEG το οποίο χτές στην μέτρηση έδειξε 398 fps.Θέλω να το υποβαθμίσω αλλάζοντας του ελατήριο αλλα δεν ξέρω τι να πάρω.Όταν το ανοίξω και βγάλω το υπάρχον ελατήριο μπορώ να δω τι νούμερο είναι;Ποιο ελατηρίο πιστεύετε οτι θα είναι το κατάλληλο για να του βάλω;Θέλω να βγάζει περίπου γύρω στα 330-340 fps όπως το άλλο που έχω.Επειδή θα το κάνω για 1η φορά  είναι εύκολο ή θα πρέπει να το πάω σε τεχνικό;Το Aeg είναι της Classic Army M15A4.
Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: Τι ελατήριο να αγοράσω;;
« Απάντηση #1 στις: 21 Νοεμβρίου, 2011, 22:15:25 »
Θα το ανοιξεις μονος σου το gearbox;

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 21 Νοεμβρίου, 2011, 22:24:25 »
Ναι σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου.Είδα μερικά βιντεο στο youtube και σιγά-σιγά πιστεύω να τα καταφέρω. :)

Αποσυνδεδεμένος PIT BULL

• Ταγματάρχης
  • *
  • PIT BULL
« Απάντηση #3 στις: 21 Νοεμβρίου, 2011, 23:29:25 »
φιλε μου θέλει λίγο προσοχή όταν άνοιξης το gearbox γιατί θα σου πεταχτεί το ελατήριο το μεγάλο και ένα μικρό το οποιο δύσκολα θα καταλάβεις από που έφυγε prosexe.to ξέρω γιατί έχω άνοιξη πολλές φορες το δικό μου m4.όσο για το ελατήριο πάρε 100η η 120η δεν θυμάμαι καλά ρότα αποκεί που θα το paris. :)
PIT BULL

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 22 Νοεμβρίου, 2011, 17:29:16 »
φιλε μου θέλει λίγο προσοχή όταν άνοιξης το gearbox γιατί θα σου πεταχτεί το ελατήριο το μεγάλο και ένα μικρό το οποιο δύσκολα θα καταλάβεις από που έφυγε prosexe.to ξέρω γιατί έχω άνοιξη πολλές φορες το δικό μου m4.όσο για το ελατήριο πάρε 100η η 120η δεν θυμάμαι καλά ρότα αποκεί που θα το paris. :)

Ναι έχεις δίκιο θέλει προσοχή όταν το ανοίγεις γιατί μπορεί να σου πεταχτούν τα ελατήρια.Γι'αυτό το λόγο μερικοί πριν το ανοίξουν έβαζαν ένα κατσαβίδι στην τρύπα για να κρατάει το ελατήριο κάτω.Το 100αρι ελατήριο θα πάρω.Τα 100m/sec αντιστοιχούν σε 328 fps οπότε είμαι κομπλέ! ;)