Αποστολέας Θέμα: Ηληκια για airsoft  (Αναγνώστηκε 43261 φορές)

Αποσυνδεδεμένος foxjim

• Λοχίας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Ηληκια για airsoft
« στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 15:09:04 »
Θα ηθελα να μαθω να υπαρχει καποιο οριο ηλικιας για να παρεις airsoft  και για να παιξεις με αυτο. Σε λιγες μερες γινομαι 15.Μπορο να παρω airsoft και πως μπορο να αρχισω να ασχολουμε με το αθλημα? να παω σε καποιο συλλογο ?

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
Απ: Ηληκια για airsoft
« Απάντηση #1 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 15:44:47 »
αγαπητε φίλε θα κάνεις υπομονή 3 χρόνια για να μπορεσεις να απολαυσεις το airsoft ...

περνάνε σαν νεράκι..... υπομονή. ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος foxjim

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 15:48:54 »
ακομα και για να αγορασο πιστολη? Γιατι σε ενα γνωστο καταστημα που πηγα μου ειπαν οτι μπορο να παρω (Βεβαια ημουν μαζι με τον πατερα μου)

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #3 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 16:29:42 »
Για να λάβεις μέρος πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών.
Δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο σύλλογο για να αρχίσεις, απλά να γνωρίζεις τα βασικά, όπως και τα μέτρα ασφαλείας.
Στο κατάστημα που πήγες με παρουσία του γονέα σου ήταν λογικό να σου πουν ότι μπορείς να αγοράσεις, εφόσον έδινε την άδεια αυτός (γονέας). Αν πήγαινες μόνος σου δεν θα είχες την ίδια τύχη !!!

Αποσυνδεδεμένος foxjim

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 16:37:41 »
δηλαδη εγω που θελω να αγορασω πχ http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=1320 αυτο το οπλο μπορο να το παρω και απο το σιτε η μονο απο το καταστημα ?

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 16:46:43 »
Ωραία και το παίρνεις...τι να το κάνεις αφου δεν μπορεί να συμμετάσχεις σε παιχνίδι;;; ???

Αποσυνδεδεμένος foxjim

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 16:48:38 »
εχω φιλους που παιζουν μπορο να παιξω μαζι τους δεν μας υποχρεωνει κανεις να ειμαστε 18 για να παιξουμε

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #7 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 16:51:46 »
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες;
Αν έχεις τραυματισμό τι θα κάνεις;
Ποιους θα τρέχουν;
Τα έχεις σκεφτεί αυτά που λες;
Αν σε σταματήσει η αστυνομία και σου κάνει έλεγχο θα έχεις μεγάλο θέμα εσύ και οι γονείς σου !!!

Ψάξε καλύτερα το θέμα !!!

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #8 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 16:54:43 »
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=70.0

διαβασε λιγο εδω να δεις ...

Αποσυνδεδεμένος taylor

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 17:00:57 »
εχω φιλους που παιζουν μπορο να παιξω μαζι τους δεν μας υποχρεωνει κανεις να ειμαστε 18 για να παιξουμε

Οι γονείς σας γνωρίζουν τι κάνετε και τι επικινδυνότητα έχει;;Αν βγάλετε κανα μάτι ποιός θα τρέχει φίλε μου; >:(
Δεν σου λέω ωρίμασε ακόμα γιατί είσαι παιδί....3 χρονάκια υπομονή να κάνεις για να είσαι και υπεύθυνος των πράξεων σου! ;)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #10 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 17:58:30 »

Κάνεις ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ αγαπητέ φίλε .....

Σε υποχρεώνει η γονική μέριμνα και η επιμέλεια των γονέων σου....που με τη σειρα τους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να συμμορφώνονται βάση της Ελληνικής Νομοθεσίας για το Νόμο περί όπλων...... επίσης πίστεψε με ότι αν ο αγαπητός πατέρας σου δει την παρακατω φωτο...πίστεψε με οτι ουτε απ'εξω δε θα σου επέτρεπε να περάσεις......
Ακουσε και αφομίωσε τις συμβουλες που σου δινουν παραπάνω  τα παιδιά και φύλαξε τον ενθουσιασμό σου για τα επόμενα 3 χρόνια...και με την ενηλικίωση σου να αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεων σου.

Αυτα τα ολίγα...ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Αποσυνδεδεμένος foxjim

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 19:19:08 »
Ok κατι θα ξερετε και εσεις παραπανω σε λιγα χρονια ελπιζω να  γινει. Οσο για την εικονα που εδειξες τα ατυχηματα αυτα συνεβησαν επειδη δεν τηρουνταν οι κανονες ασφαλειας?

Αποσυνδεδεμένος alphacharlie

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #12 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 20:27:13 »
Εγω μεχρι τα 15 μου κοιταζα να εχω μαθει ποτε γραφω ενα ρημα με "ω" αντι για "ο" και με "αι" αντι για "ε".  Οταν πια εμαθα και τα διαφορα "η", ειπα τωρα μπορω να ασχοληθω και με αλλα πραγματα οπως το airsoft!   :P

Φιλικα,alphacharlie
 >:D

Αποσυνδεδεμένος Sierraxray

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 20:44:57 »
Παράθεση
Ok κατι θα ξερετε και εσεις παραπανω σε λιγα χρονια ελπιζω να  γινει. Οσο για την εικονα που εδειξες τα ατυχηματα αυτα συνεβησαν επειδη δεν τηρουνταν οι κανονες ασφαλειας?

Φίλε μου όλα τα ατυχήματα γίνονται γιατί δέν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Το θέμα είναι να μην είναι υπόλογα άτομα που κανονικά δεν θα έπρεπε κάν να βρίσκονται εκεί. Αν μιλάγαμε για εργασία, θα λέγαμε ότι δεν βάζεις ανειδίκευτο εργάτη να κάνει κάτι που απαιτεί ειδίκευση λόγω υψηλού ρίσκου. Και πάλι δέν σου εξασφαλίζει ότι ο εργάτης δεν θα κάνει λάθος αλλά τουλάχιστον όλοι είναι σχετικά καλυμμένοι από το νόμο και υπάρχει και ένα "α" κριτήριο.

Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με άλλα θέματα όπως με το airsoft. Δέν πρέπει να παιζουν άτομα κάτω των 18 καθότι η ευθύνη μοιράζεται σε πολλούς άλλους εκτός από τον υπόλογο έφηβο. Επίσης επειδή έχω μιά παραπάνω αντίληψη του αντικειμένου "ωριμότητα του εφήβου" λόγω επαγγέλματος,... σου λέω ότι δέν είναι έτοιμοι σε μεγάλο ποσοστό οι έφηβοι για τέτοια ευθύνη ενώ φαντάσου ότι δεν είναι ώριμοι και άνθρωποι 25 και 30 ετών....!!! Τουλάχιστον όμως εκεί (ηλικίες άνω των 18) οι ποινικές ευθύνες είναι ξεκάθαρες και δεν επιβαρύνουν εύκολα τρίτα πρόσωπα..

Δέν έχει να κάνει με την ωριμότητά σου που μπορεί να είναι τόση που να σου εμπιστευόμουν να πετάς μαχητικό αεροσκάφος, αλλά με το γεγονός ότι ΌΛΟΙ εδώ και στα μαγαζιά και ίσως και γύρω σου, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ με σιγουριά την ωριμότητά σου, οπότε προκαταβολικά υποκεισαι στους περιορισμούς του νόμου.
"O ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα"  - Goya

Αποσυνδεδεμένος foxjim

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #14 στις: 28 Νοεμβρίου, 2011, 21:14:12 »
Ευχαριστο παιδια για τις απαντησεις σας μου αλλαξατε γνωμη και οντος πρεπει να ωριμασεις για να κανεις κατι τετειο αν και καποιες φορες βλεπω ατομα μεγαλυτερα σε ηλικια και πιο ανοριμα απο εμενα .    :)