Αποστολέας Θέμα: Πλαστικό ή μεταλικό:::  (Αναγνώστηκε 13703 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Αίαντας

• Λοχίας
  • *
Πλαστικό ή μεταλικό:::
« στις: 05 Δεκεμβρίου, 2011, 02:27:30 »
Καλησπέρα και από εμένα. Νέος εντελώς στο χώρο. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ψάχνοντας εδώ και μέρες, βλέπω πως χρησιμοποιούν διάφορα όπλα, άλλος μεταλλικό και άλλος πλαστικό. Ποιές οι διαφορές και τα πλεονεκτήματα::: Επίσης, αν το όπλο γράφει 390 FPS αλλά η μέτρηση έχει γίνει με 0,12γρ, πως θα υπολογίσω εγώ αν είμαι στα επιτρεπτά όρια::: ???
Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να με κατατοπήσει. Διάβασα σχεδόν όλα τα topics για νέουσ αλλά δεν βρήκα κάτι για αυτό, μόνο στο περίπου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
« Τελευταία τροποποίηση: 05 Δεκεμβρίου, 2011, 18:17:18 από Αίαντας »

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πλαστικό ή μεταλλικό:::
« Απάντηση #1 στις: 05 Δεκεμβρίου, 2011, 04:12:44 »
Γειά σου φίλε Άιαντα, και γώ σχετικά νέος είμαι, αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτήματα σου.
Η διαφορά ανάμεσα στα πλαστκά και τα μεταλλικά όπλα είναι συνήθως η τιμή και η αντοχή στη χρήση (ή καλήτερα στην απρόσεκτη χρήση)... Συνήθως τα μεταλλικά είναι ακριβότερα των πλαστικών εκτός απο μερικά (Tokyo Marui)...
Όσον αφορά τα fps σύμφωνα με τη μετατροπή που έκανα 390 fps με 0.12 = 302 fps με 0.20.

Προσκυνείν ώσπερ έν τοίς βαρβάροις

ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος Αίαντας

• Λοχίας
  • *
Απ: Πλαστικό ή μεταλικό:::
« Απάντηση #2 στις: 05 Δεκεμβρίου, 2011, 18:16:55 »
Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά μήπως μπορείς να με βοηθήσεις στον τρόπο που θα υπολογίζω τα FPS σύμφωνα με το βάρος; Υπάρχει κάποιος τύπος για αυτό; (headbang)
 Βασικά, όπως το βλέπω, μάλλον για αρχή θα πάω σε ένα πλαστικό και μετά βλέπουμε. Θέλω να πάρω καλό εξοπλισμό για αρχή και δεν συμφέρει αυτή τη στιγμή να βγω εκτός προυπολογισμού.

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 05 Δεκεμβρίου, 2011, 19:20:43 »
Η μόνη ακριβής μέτρηση γίνετε με μετρητή.

Αποσυνδεδεμένος Αίαντας

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 05 Δεκεμβρίου, 2011, 20:54:53 »
Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος πριν αγόρασω το όπλο, γιάτι αν μετά πέρναω τα στάνταρ τη πατήσαμε.

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 09:47:27 »
Μονό το μαγαζί που στο πουλάει μπορεί να στο πει με κάποια σιγουριά αν το έχουν μέτρησή η πολύ απλά πριν το πάρεις ζήτα να το μετρήσουν, όλα τα μαγαζιά έχουν μετρητή.

Αποσυνδεδεμένος Drifter

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Πλαστικό ή μεταλικό:::
« Απάντηση #6 στις: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 04:00:22 »
Sorry για την καθυστέρηση...
Ένα λινκ για το calculator.
http://www.arniesairsoft.co.uk/forums/index.php?showtopic=175175
Είναι αρχείο σε μορφή zip, θέλει download και unzip.
Η καλήτερη μέτρηση είναι με μετρητή επιτόπου, δέν είναι πάντα εφικτό όμως!
Και μου έχει τύχει περίπτωση να ρωτήσω τον πωλητή στο κατάστημα για τα fps και όταν το μέτρηση ήταν στο Θεό!
Δέν είναι δυνατο να μετράνε όλα τα όπλα που παραλαμβάνουν και δυστηχώς το quality check στις περισότερες εταιρίες (ειδικά στις Κινέζικες) πάσχει.

Προσκυνείν ώσπερ έν τοίς βαρβάροις

ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 06:33:36 »
Καλό το προγραματακι αλλά πάλι πρέπει να του δώσεις Fps τώρα αν του δώσεις ότι λέει ο κατασκευαστής απλά ρίχνεις ζαριά γιαυτό λέω καλό είναι πριν την αγορά να ζητάει κάποιος να του το μετρήσουν (το όπλο ;))  για να είναι σίγουρος