Και αν είναι δυνατόν να μην χρησιμοποιούν κάποιοι τα πλαστικά δοχεία που βαζουμε νερό για στόχους. Στην Ελευσίνα είχα βαρεθεί να ανεβάζω κάθε εβδομάδα δοχεία.
Προσωπικά όταν ανέβαινα Ελευσίνα (έχω πάνω από 2μηνο) άφηνα κάθε εβδομάδα ένα 5κιλο τσουβάλι κροκέτες για να περάσουν την εβδομάδα και γέμιζα και 3-4 δοχεία με νερό. Είχα αφήσει και κάποιες κονσέρβες κάβα στο ημι-υπόγειο του λευκού κτιρίου και για την ακρίβεια στο 2ο δωμάτιο μέσα στον αεραγωγό όπως μπαίνουμε αριστερά. Αν δεν βαριέστε δείτε αν υπάρχουν και ταίστε τα στο επόμενο παιχνίδι.
Επι την ευκαιρία, να ευχαριστήσω και να είναι καλά όσοι συνεισφέρουν και ταίζουν τα αδέσποτα στην Ελευσίνα. Ξέρω τον Old Navy, τον Bestman και τον Sapper αλλά και όλους όσους δεν ξέρω ή δεν έχω δει και κάνουν και κάτι πέρα από το να δείχνουν "κατανόηση" ή να λένε μπράβο. Ένα τσουβάλι κροκέτες από τα LIDL (5kg) κοστίζει 10 ευρώ ή όσο ένα σακουλάκι μπίλιες. Στο επόμενο παιχνίδι που θα ανέβουν θα μπορούν να την έχουν στο αυτοκινητό τους και να την ανεβάσουν πάνω. 10 άτομα να πάνε θα έχουν φαγητό τα σκυλιά για 2 μήνες σχεδόν. Αν γέμιζαν και μερικά πλαστικα μπουκάλια νερό από το σπίτι τους για να έχουν και λίγο νερό που τους κοστίζει σχεδόν τίποτα θα ήταν ακόμα καλύτερα.