Αποστολέας Θέμα: Μια παράκληση για τα αδέσποτα στα πεδία.  (Αναγνώστηκε 21554 φορές)

Αποσυνδεδεμένος SAPPER

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Si Vis Pacem Para Bellum
Μια παράκληση για τα αδέσποτα στα πεδία.
« στις: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 02:14:50 »
Μια παράκληση για τα πεδία Ελευσίνας και Μεταλλείου, σε αυτά τα πεδία πηγαίνουν πολλά αδέσποτα τα οποία διψούν και πεινούν, όσοι λοιπόν μπορούν να συλλέξουν φαγητό να τους το πηγαίνουν και να το αφήνουν σε κάποια γωνία ώστε να βρίσκουν κάτι, πολλοί εγκαταλείπουν ζώα στα βουνά που δεν έχουν μάθει στην επιβίωση και ψοφάνε. Θα ήταν καλό από το να πετάμε τα αποφάγια μας να τα συλλέγουμε και να τα βάζουμε σε μια γωνιά στο καπό μας όταν πάμε για παιχνίδι για αυτά τα ζωάκια από τα να τα πετάμε άδικα.

« Τελευταία τροποποίηση: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 12:31:30 από SAPPER »

Αποσυνδεδεμένος Erevuss

• ΟΠΛΟΝ
  • Υπολοχαγός
  • *
Απ: Μια παράκληση για τα αδέσποτα στα πεδία.
« Απάντηση #1 στις: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 06:12:13 »
Πολυ σωστος φιλε !
"Many Enemies bring much Honour ..."

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 06 Δεκεμβρίου, 2011, 11:56:41 »
Και αν είναι δυνατόν να μην χρησιμοποιούν κάποιοι τα πλαστικά δοχεία που βαζουμε νερό για στόχους. Στην Ελευσίνα είχα βαρεθεί να ανεβάζω κάθε εβδομάδα δοχεία.

Προσωπικά όταν ανέβαινα Ελευσίνα (έχω πάνω από 2μηνο) άφηνα κάθε εβδομάδα ένα 5κιλο τσουβάλι κροκέτες για να περάσουν την εβδομάδα και γέμιζα και 3-4 δοχεία με νερό. Είχα αφήσει και κάποιες κονσέρβες κάβα στο ημι-υπόγειο του λευκού κτιρίου και για την ακρίβεια στο 2ο δωμάτιο μέσα στον αεραγωγό όπως μπαίνουμε αριστερά. Αν δεν βαριέστε δείτε αν υπάρχουν και ταίστε τα στο επόμενο παιχνίδι.

Επι την ευκαιρία, να ευχαριστήσω και να είναι καλά όσοι συνεισφέρουν και ταίζουν τα αδέσποτα στην Ελευσίνα. Ξέρω τον Old Navy, τον Bestman και τον Sapper αλλά και όλους όσους δεν ξέρω ή δεν έχω δει και κάνουν και κάτι πέρα από το να δείχνουν "κατανόηση" ή να λένε μπράβο. Ένα τσουβάλι κροκέτες από τα LIDL (5kg) κοστίζει 10 ευρώ ή όσο ένα σακουλάκι μπίλιες. Στο επόμενο παιχνίδι που θα ανέβουν θα μπορούν να την έχουν στο αυτοκινητό τους και να την ανεβάσουν πάνω. 10 άτομα να πάνε θα έχουν φαγητό τα σκυλιά για 2 μήνες σχεδόν. Αν γέμιζαν και μερικά πλαστικα μπουκάλια νερό από το σπίτι τους για να έχουν και λίγο νερό που τους κοστίζει σχεδόν τίποτα θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος batrax46

• Υπολοχαγός
  • *
  • CERBERUS IS KILLER
« Απάντηση #3 στις: 31 Δεκεμβρίου, 2011, 17:49:04 »
Αχ ειναι γλυκα τα μαναρακια................................................ :)
CERBERUS

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
« Απάντηση #4 στις: 06 Ιανουαρίου, 2013, 22:37:48 »
............... Ένα τσουβάλι κροκέτες από τα LIDL (5kg) κοστίζει 10 ευρώ ή όσο ένα σακουλάκι μπίλιες. Στο επόμενο παιχνίδι που θα ανέβουν θα μπορούν να την έχουν στο αυτοκινητό τους και να την ανεβάσουν πάνω. ........

τετοιες σκεψεις μας χαρακτηριζουν ως ανθρωπους !
μπραβο
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος jtf

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 25 Μαρτίου, 2013, 09:07:10 »
Ενα μεγάλο μπράβο και απο εμένα !!!

Αποσυνδεδεμένος alex1987

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 25 Μαρτίου, 2013, 10:55:58 »
Μπράβο για την κινηση αυτή

Αποσυνδεδεμένος august3

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 26 Αυγούστου, 2013, 09:24:41 »
Μια παράκληση για τα πεδία Ελευσίνας και Μεταλλείου, σε αυτά τα πεδία πηγαίνουν πολλά αδέσποτα τα οποία διψούν και πεινούν, όσοι λοιπόν μπορούν να συλλέξουν φαγητό να τους το πηγαίνουν και να το αφήνουν σε κάποια γωνία ώστε να βρίσκουν κάτι,Dynam SU-26M Sport RC Plane. πολλοί εγκαταλείπουν ζώα στα βουνά που δεν έχουν μάθει στην επιβίωση και ψοφάνε.
 :gunfight14: :gunfight23: :gunfight36:

Αποσυνδεδεμένος Kimwnas

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2014, 09:58:40 »
κατ' αρχήν συγνώμη για την "νεκρανάσταση" του πόστ! αλλά το θέμα με ενδιαφέρει....

θα μπορούσαμε ίσως να "οργανωθούμε" στο θέμα αυτό?

πχ να ορίσουμε κάποιες "γωνιές" στα πεδία όπου θα μπορούμε να τοποθετούμε φαγητό/κροκέτες και νερό για τα αδέσποτα και οι οποίες να είναι "γνωστές" στην κοινότητα?

Αν και με μηχανή δεν έχω κανένα πρόβλημα να κουβαλήσω ένα σακί κροκέτες/νερό πχ στα μεταλλεία, φτάνει να ξέρω που θα το αφήσω...

Αποσυνδεδεμένος dive

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2014, 20:51:16 »
επειδή είμαι σε πολλες φιλοζωικες οργανώσεις και μαθαινω νεα απο παντου ειδικα ασπροπυργο και ελευσίνα ειναι το ευκολο μερος που αφήνουν τα αδεσποτάκια ο καθε βλαμένος.
KIMWNAS οτι μπορουμε κάνουμε.ανεξαρτήτως οργανωσης η ομαδικής προσπαθειας να τα πας ισως να σώσεις ενα σκυλακι απο την ασιτια.
και να ξέρεις ολοι δυστυχως δεν σκεφτονται το ιδιο. Μακαρι να αλλαξει σιγα σιγα αυτο...το ευχομαι καθε μερα.

κατι ακομη....ενα 20κιλο φτηνη τροφη κοστιζει γυρω τα 24-28€ σκυλο/γατα.
Πολλοί άνθρωποι ζουν γιατί απλά είναι παράνομο να τους πυροβολήσεις..

Αποσυνδεδεμένος Kimwnas

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 24 Φεβρουαρίου, 2014, 22:00:59 »
οκ, σ' ευχαριστώ για την απάντηση!

Από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι σε μεταλεία/ελευσίνα θα προσπαθώ να φέρνω κι απο κανά σακί κροκέτες/νερό (συν τα κατάλληλα δοχεία) για τα αδέσποτα και θα τα αφήνω σε μια γωνιά... δεν είναι τίποτα, κι εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλοι....

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 25 Φεβρουαρίου, 2014, 21:56:29 »
Απλά αδερφέ καβάτζωσε κάπου κρυφά τις τροφές γιατί αν τις αφήσεις σε εμφανή σημείο μπορεί να τις πάρει κανένας τσοπάνος - κυνηγός. Έχω "καεί" και ξέρω.

Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Kimwnas

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2014, 01:36:04 »
Ναι το κατάλαβα αυτό.
Αλλά λόγω μηχανής,  κατά πάσα πιθανότητα απλά θα φέρνω μικρές/μεσαίες συσκευασίες σε κάθε παιχνίδι (αντί για μια μεγάλη ανά 2-3 παιχνίδια), οπότε δεν θα χρειαστώ μάλλον να αφήνω καβάντζα.