Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει κάποιος που να ξέρει που μπορώ να βρω τον βαθμό του MASTER SERGEANT?  (Αναγνώστηκε 13253 φορές)

Αποσυνδεδεμένος LoneWolf

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει που μπορώ να βρω τον βαθμό του MASTER SERGEANT?

Ή που να μπορεί να το ράψει/τυπώσει και σε άλλα χρώματα που θέλω?

Edit: όχι μόνο κεφαλαία...
« Τελευταία τροποποίηση: 07 Δεκεμβρίου, 2011, 00:24:54 από Vaszi bacsi »

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
Καλησπέρα,

μια βόλτα στο Μοναστηράκι ίσως βοηθήσει. Εναλλακτικά σε καταστήματα του εξωτερικού. Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί χρειάζεσαι διακριτικά τα οποία δεν έχεις "κερδίσει";

Υ.Γ. Το να γράφεις μόνο με κεφαλαία θεωρείτε αγενές.

Αποσυνδεδεμένος LoneWolf

• Ανθυπολοχαγός
  • *
που ξέρεις εσύ τι έχω κερδίσει η ποιος είμαι ?? μπορεί να τα έχω κερδίσει η μπορεί απλά να μου αρέσει εσένα αυτό δεν σε αφορά, και τώρα αυτό που λες με τα κεφαλαια άσχετο μου ακούγεται και μη-λογικό...μονο τον βαθμό έγραψα με κεφαλαια

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
Καλημέρα,

η απάντησή μου θα έχει δύο σκέλη...

Ως moderator: η δημοσιευσή σου ήταν όλη με κεφαλαία. Και ο τίτλος και το κείμενο. Το γεγονός πως τώρα είναι με μικρά γράμματα, σημεία στίξης και τονισμός, οφείλεται στο γεγονός πως την τροποποίησα...

Ως Vaszi bacsi: εάν είχες κερδίσει τον βαθμό του Αρχιλοχία του Αμερικάνικου στρατού, μάλλον θα ήξερες που να βρεις το αντίστοιχο διακριτικό και δεν θα ρώταγες σε φόρουμ που ασχολείται με airsoft. Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει απέναντι σε αυτούς που πραγματικά μόχθησαν και μοχθούν για να φτάσουν στην θέση που βρίσκονται...

Φιλικά, Vaszi bacsi.

Αποσυνδεδεμένος LoneWolf

• Ανθυπολοχαγός
  • *
κοίταξε να δεις, καταρχάς εσύ μίλησες με "ύφος", δεν είναι ότι δεν σε σέβομαι,είναι η απλή αντίδραση που θα είχε κάθε λογικός άνθρωπος σε αυτό που μου είπες, εγώ απλά μια ερώτηση έκανα... από εκεί και πέρα τα αλλα απλά δεν σε ενδιαφέρουν(το ποιος είμαι, και πως)  ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην χρειαστεί να το ξαναπώ.ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Στο ΡΧ έχει.

Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
Καλησπέρα,

πίστεψέ με δεν έχω κανένα ύφος. Σαν moderator κάνω απλά την δουλειά μου. Διορθώνω τα κακώς κείμενα με μόνο γνώμονα το να λειτουργεί πμαλά το forum. Δυστυχώς μέσα σε αυτές τις υποχρεώσεις είναι και η επισήμανση κάποιων κανονισμών οι οποίοι κάνουν την επικοινωνία μας καλύτερη...

Σαν Vaszi, δεν έχω καμία απαίτηση να με σεβαστείς... Όντως δική σου η επιλογή. Μπορείς να φορέσεις και Ranger tabs αν σε ευχαριστεί... Απλά στα μάτια κάποιων θα φαίνεται ασέβεια (στις Αμερικάνικες Αρχές σίγουρα, οπότε είσαι τυχερός που στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας νόμος ο οποίος να ισχύει πλεόν...).

Φιλικά, Vaszi.

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
LoneWolf,

Έχεις PM με δυο από τα καλύτερα καταστήματα παγκοσμίως.

Καλή συνέχεια,
Vangelis

Αποσυνδεδεμένος LoneWolf

• Ανθυπολοχαγός
  • *
σε ευχαριστώ πολύ βαγγέλη!

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
vasci ο βαθμος του μαστερ σαρτζ δεν ειναι μονο Αμερικανικος (τα διακριτικα τουλαχιστον το ονομα ισως ναι) αλλα και γενικοτερα αυτο το θεμα με βαθμους κτλπ ειναι χαζο ακομα και αμα εισαι στην αμερικη. θελω να πω παιζουμε ενα παιχνιδι που εχει στρατιωτικα στοιχεια και ισως καποιες ομαδες να θελουν να εχουν μια τυπικη οργανοση ( η δικη μου εχει- και εχουμε βαθμους.) οχι τιποτα περιεργα χαρακτηρισμους τον οποιον δεν θα κανω παρολο που ολοι καταλαβαμε τη θελω να πω. Αλλα εχουμε δημιουργησει ενα συστημα καταγραφης πραξεων και διαφορα αλλα που αναλογα με αυτα ανεβαίνουμε και καποια στιγμη περνουμε και την προαγωγη. Ολα αυτα για να αυτό-βελτιωνομαστε να γινομαστε ποιο ομαδικοί και να μην σκεφτεται ο καθενας τα οπισθια του και μονο αλλα και καλύτεροι παιχτες αιρσοφτ γενικα. Δεν ξερω για ποιο λογο μπορει να τα θελει ο φιλος αλλα γενικα με χαλαει αυτη η αντιμετώπιση που ειναι πολλη αμερικανικης προέλευσης "Τη το φορας αυτο δεν εισαι seal τη το φορας αυτο δεν εισαι κεινο το αλλο....ναι δεν ειμαι αλλα θα ηθελα να ειμαι η αυτο που κανω αυτη τη στιγμη ονομαζεται Role-playing και δεν ειναι κακο... οποτε ας μην γινομαστε "κακοι και αποτομοι" peace out!

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
Η καθε στολη μπορει να εχει ενα αναλογο ποσοστο καμουφλαζ αλλα και μια ομοιομορφια σε μια ομαδα και γενικα στον χωρο μας.
Μην τα βαζουμε ομως ολα στο ιδιο καζανι...

Ο βαθμος οριζει στην <<Στρατιωτική ιεραρχία>> και δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο για την στολη μας και δεν ειναι κανενας αξιος αν δεν του ανηκει,να παρομοιαζει και να επιδικνύει τον εαυτο του με Στρατιωτικο Υπαξιωματικο η Αξιωματικο κανενος κρατους.

Μπορειται να φτιαξετε  αυτοσχεδια σηματα για καποια ομαδα που θελει να ξεχωριζει τους ανωτερους και τους ρολους των παικτων της.
Δεν παιζουμε σε κινηματογραφικη πολεμικη ταινια και η αποκριες περασαν,πρεπει να καταλαβουμε οτι κανουμε απλα μια Αθλοπεδια-ενα Χομπυ και να σεβομαστε καποιους..Πεσόντες-αναπηρος πολεμου για την πατριδα αλλα και εν ενεργεια καταδρομεις και μη που πηραν τον βαθμο αυτον επειδη  φτασανε στην αλλη ακρη του κοσμου και καποιοι δεν γυρισαν.

Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν την συζηταω γιατι αυτος που θα μου ζητησει τον λογο θα ειναι καποιος που δεν ματωσε στον στρατο....
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Φεβρουαρίου, 2012, 05:39:07 από ADINOWS »