Αποστολέας Θέμα: Liongreek Sales  (Αναγνώστηκε 9092 φορές)

Αποσυνδεδεμένος liongreek

• Αρχιλοχίας
  • *
Liongreek Sales
« στις: 19 Δεκεμβρίου, 2011, 15:05:39 »
1) Tokyo Marui G36K Recoil Shock Edition, upgraded to ~400 fps, άψογο εμφανισιακά και ως απόδοση, αλλαγή κάννης σε Madbull Black Python 6.03...από τα καλύτερα όπλα που είχα ποτέ. Με προίκα αρκετους γεμιστήρες midcap. Απλά δεν θέλω να το βλέπω να κάθεται...

[size=85]Τιμή 320 Ευρώ...[/size] [size=150]ΝΕΑ ΤΙΜΗ 280 Ευρώ.[/size]

2. Custom Digital Desert M4 Magpul+Ergo+King Arms gearbox στα ~415 fps με κοντή κάννη 300mm αλλα και προέκταση εξωτερικής κάννης στο κλασσικό 364mm (αρκεί να πάρετε μια δεύτερη κάννη και hopup και είστε σε όποιο μέγεθος προτιμάτε σε λίγο χρόνο).

Madbull 6.03 Black Python tightbore inner barrel. Λειτουργει άψογα με 7.4 LiPo στον χειροφυλακτηρα...χωρίς γεμιστήρα γιατί δεν περισσεύουν πλέον...

Τιμη 300 Ευρώ

και με την προεκταση καννης (αγνοηστε το εμπρος σκοπευτικο, έχει το κλασσικου τυπου, αλλα αν σας αρεσει αυτο, δικο σας...)

Διευκρίνηση: Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν έχω φτιάξει όπλο που να στοίχισε κάτω από 500 ευρώ. Κατά καιρούς έχουν μείνει πολλά απάρτια τα οποία τα φτιάχνω όπλα για να μην μένουν. Τα όπλα που φτιάχνω τα σετάρω να λειτουργούν άψογα με συγκεκριμένη πηγή ενέργειας. Αν εγώ σας προτείνω 7άρα LiPo και εσείς θέλετε να ψεκάσετε τον κόσμο όλο με 11άρα, δεν σας φταίει κανείς αν σας μείνει το gearbox στα χέρια. Σε φυσιολογικές φθορές, ακόμη και σε αυτές που δεν ευθύνομαι εγώ, ενδεχομένως να μπορώ να βοηθήσω. Απλά τα AEG είναι μηχανήματα. Το αυτοκίνητο σας δεν θα το είχατε ποτέ με τέρμα το γκάζι στον κόφτη μέχρι να τελειώσει η βενζίνη. Κάντε το ίδιο με τα AEG σας και θα ζήσουν για πάντα...

Αποστολή από Ξάνθη επιβαρύνει τον αγοραστή, εκτός αν γίνει μέσω ΚΤΕΛ που κερνάω εγώ...

Πληρωμή μέσω κατάθεσης και αποστολή κατόπιν εξακρίβωσης την ίδια μέρα
« Τελευταία τροποποίηση: 31 Ιανουαρίου, 2012, 23:20:42 από liongreek »

Αποσυνδεδεμένος liongreek

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: Liongreek Sales
« Απάντηση #1 στις: 31 Ιανουαρίου, 2012, 23:21:11 »
post updated, new price, weapon added.