Αποστολέας Θέμα: TM Glock 17!!!  (Αναγνώστηκε 14204 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Spyros

• Ανθυπασπιστής
  • *
  • Φύλο: Άντρας
TM Glock 17!!!
« στις: 26 Δεκεμβρίου, 2011, 20:54:10 »
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!

Θα παρω συντομα ενα μεταχειρισμενο Glock17 και θα ηθελα να μου πειτε τι να του αλλαξω (και στους γεμιστηρες) για να το κανω σαν καινουριο και μιας και θα του αλλαξω καποια πραγματα μηπως να του βαλω aftermarket δηλαδη οχι της Tokyo Marui?
Αν μπορειτε να μου στελνετε και link (με pm για να μην υπαρχει προβλημα με καταστηματα) μαζι για να βλεπω που να τα βρω και ποσο κανουν.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!
All good SoLdiers will go to heaven...
i dont want my teenage queen, just give me my rifle M16,
if i die in a battle zone, box me up nd send me home,
put my medals on my chest, tell my mom i did my best,
tell my love no to cry, i was a Soldier born to die.

Συνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
Απ: TM Glock 17!!!
« Απάντηση #1 στις: 26 Δεκεμβρίου, 2011, 21:47:12 »
Εξαρτάται σε τί κατάσταση θα είναι. Μπορεί να μην χρειαστεί τίποτε, μπορεί να χρειαστοεί να αλλαχθεί όλο το σύστημα... Οι πιο συνηθισμένες φθορές είναι στα λαστιχάκια, όπου υπάρχουν. Μετά έρχονται οι βαλβίδες. Αν ο προηγούμενος χρήστης το έχει σεβαστεί, λογικά δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο...

Αποσυνδεδεμένος Spyros

• Ανθυπασπιστής
  • *
Απ: TM Glock 17!!!
« Απάντηση #2 στις: 26 Δεκεμβρίου, 2011, 22:44:45 »
Εξαρτάται σε τί κατάσταση θα είναι. Μπορεί να μην χρειαστεί τίποτε, μπορεί να χρειαστοεί να αλλαχθεί όλο το σύστημα... Οι πιο συνηθισμένες φθορές είναι στα λαστιχάκια, όπου υπάρχουν. Μετά έρχονται οι βαλβίδες. Αν ο προηγούμενος χρήστης το έχει σεβαστεί, λογικά δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο...

Οταν το παρω  σιγα σιγα θα του αλλαξω μαλον το κλειστρο και θα βαλω μαζι με εξωτερικη κανη μεταλλικο.Θελω και σε δυναμη να το ανεβασω οποτε σκευτομαι και για ελατηριο και μπορει και εσωτερικη κανη ακριβειας.Για τις γεμιστηρες σκεφτομαι να βαλω high flow valve και ισως αν χρειαζεται(?) και την υποδοχη απο κατω.Αν μπορειτε στειλτε μου κανενα link ή απο μαγαζια εσωτερικου ή απο μαγαζια εξωτερικου για να μου πειτε και εσεις τι πιστευετε,
All good SoLdiers will go to heaven...
i dont want my teenage queen, just give me my rifle M16,
if i die in a battle zone, box me up nd send me home,
put my medals on my chest, tell my mom i did my best,
tell my love no to cry, i was a Soldier born to die.