Αποστολέας Θέμα: MP5 sd6 cyma  (Αναγνώστηκε 13767 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
MP5 sd6 cyma
« στις: 31 Δεκεμβρίου, 2011, 11:06:38 »
Την καλησπερα μου στο forum και ευχομαι σε ολους μας υγεια , καλη χρονια και καλα παιχνιδια να εχουμε.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης.
Προσφατα αγορασα το  MP5 sd6  της  εταιριας  CYMA.
Το οπλακι ειναι παρα πολυ καλο,δυνατο,full metall και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος....
Η "μαμα" μπαταρια ειναι βεβαιως  no name  8,4V  1200 mah.
Επειδη θελω να την αλλαξω , θελω να ρωτησω (εαν καποιος το εχει αυτο το οπλο και το εχει κανει) εαν μπορω να βαλω πανω μια 9,6V 1600 mah ???
Την αντεχει το μοτερ ??  μηπως θα εχω μεγαλυτερο κινδυνο να κουρεψει κανα γραναζι ( η να κανει καποια αλλη ζημια εσωτερικα.. )το οτι θα δουλευει το μοτερ πιο γρηγορα??
Απο οσο ξερω οταν ανεβαινουμε σε volt ανεβαζουμε στροφες σε μοτερ ανεβαινοντασ κ η ταχυβολια ενω ανεβαζοντας mah αυξανουμε χρονο λειτουργιας της μπαταριας σωστα..??
Οποτε να αγορασω μια 9,6 η να παω σε μια 8,4 (σαν τη μαμισια)
Απλα  επειδη τεσταρα (εριξα 5-6 βολες)  με την 9,6 1600mah που εχω στο αλλο μου AEG (M4 sd) και μετα εβαλα και την μαμισια (πληρως φορτισμενη) και ειδα λιγοτερη δυναμη και ηχο...
Γιαυτο και θελω τα φωτα σας....

Εαν το παραπανω εχει ξανααπαντηθει ζητω συγνωμη  ...το ιδιο και αν θα επρεπε να το ειχα βαλει στην ενοτητα  "μπαταριες" ...εαν πρεπει  μετακινηστε το

Σας ευχαριστω εκ των προτερω

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  σε ολους σας.

Φραγκισκος
Φραγκίσκος                                                                                                                                           " Do you feel lucky .... Punk !! ?? "

Αποσυνδεδεμένος mikig

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: MP5 sd6 cyma
« Απάντηση #1 στις: 31 Δεκεμβρίου, 2011, 11:31:02 »
εχω το ιδιο οπλο με την μπαταρια του εχει ικανοποιητικη ταχυβολια ικανοποιητικοτατα fps οποτε δεν βλεπω για αλλαγες εσυ βλεπεις?

Αποσυνδεδεμένος Ironhide

• Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: 31 Δεκεμβρίου, 2011, 14:33:25 »
εχω το ιδιο οπλο με την μπαταρια του εχει ικανοποιητικη ταχυβολια ικανοποιητικοτατα fps οποτε δεν βλεπω για αλλαγες εσυ βλεπεις?

AA...ωραια βρηκα "συναδελφο".  8) 8) 8)
Δεν εχω θεμα ουτε με την ταχυβολια ουτε με τα fps...
Η ερωτηση προηλθε απο το γεγονος οτι το εξωτερικο μαυρο καλυμα της μπαταριας ειναι ελαφρως φθαρμενο-σκισμενο σε ενα μικρο σημειο (ετσι ηρθε απο το κουτι του οπλου οταν την εβγαλα ) και επειδη θα προχωρησω στην αλλαγη της (για καλο και για κακο....) γιαυτο ρωτησα για τα volt...
Λες να εχω προβλημα εαν βαλω 9,6 αρα η να παρω μια aftermarket  8.4 αρα.

Του χεις κανει καμια μετατροπη η το εχεις μαμα ?? αν ναι τοτε  pm me......
Φραγκίσκος                                                                                                                                           " Do you feel lucky .... Punk !! ?? "

Αποσυνδεδεμένος mikig

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 01 Ιανουαρίου, 2012, 09:21:55 »
δεν εχω κανει τπτ