Αποστολέας Θέμα: Well vsr10 με PDI 6.01mm Precision Barrel 130 ευρω.  (Αναγνώστηκε 42988 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: Well vsr10 με PDI 6.01mm Precision Barrel 130 ευρω.
« Απάντηση #15 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 16:01:32 »
Σου λενε τα παιδια οτι απαγορευεται να κατεχεις οπλο airsoft οταν εισαι κατω των 18 και εσυ αντι να κανεις τουμπεκι προσπαθεις να βγεις και απο πανω.....τρως ban και επανερχεσαι για τα ρεστα

Εμμμ.......Κε Moderator;

Αποσυνδεδεμένος shoinas2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #16 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 16:06:56 »
πφφ χαλαροστε λιγο ρε παιδια ... δεν χριαζετε να κανετε ετσι !! και μαντεψτε δεν ειμαι ο μονοσ 16 με οπλο airsoft .... διλαδι ελεοσ ..... και επισισ δεν νομιζο να ειμαι και ο μονοσ 16 στο foum !!!

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 16:18:41 »
Οχι....απλα εισαι ο μονος που παραβαινει τον νομο και βγαινει και το διατυμπανιζει, πραγμα που σε καθιστα ανοητο και δυναται να εκθεσει το forum και το καταστημα

Με την συμπεριφορα σου δινεις δικιο σε ολους οσους θεωρουν οτι το airsoft δεν ειναι για ανηλικους

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #18 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 16:30:19 »
Μήπως πρέπει να γίνεις και ένας ανήλικος που πίνει τσάι ;  (fubar)
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Ghillie

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #19 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 17:19:08 »
Φιλε μου οπως σου εχουν πει και οι υπολοιποι, απαγορευεται η κατοχη και χρηση αεροβολων απο ανηλικους. Το γεγονος οτι υπαρχει κοσμος που ανεχεται αεροβολα σε ανηλικους και αναφερομαι φυσικα στους γονεις αυτων που αναφερεις, δε σημαινει οτι αυτο σου δινει αφεση. Αρχικα λοιπον ξεχνας την αγορα (ειτε απο το φορουμ ειτε απο καταστημα) και δευτερον καλα θα κανεις να ενημερωσεις και τους φιλους σου οτι σε περιπτωση ελεγχου απο τις αρχες οπου διαπιστωθει κατοχη αεροβολων απο ανηλικους (και ισχυει και για το paintball αυτο που λεω) θα εχετε ασχημες επιπτωσεις και εσεις και οι γονεις σας. Συνεπως υπομονη 2 χρονακια να γινεις 18 και μετα μπορεις να παιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ!! Mεχρι τοτε call of duty!
Afraid to shoot strangers...

Αποσυνδεδεμένος shoinas2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #20 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 18:41:30 »
Φιλε μου οπως σου εχουν πει και οι υπολοιποι, απαγορευεται η κατοχη και χρηση αεροβολων απο ανηλικους. Το γεγονος οτι υπαρχει κοσμος που ανεχεται αεροβολα σε ανηλικους και αναφερομαι φυσικα στους γονεις αυτων που αναφερεις, δε σημαινει οτι αυτο σου δινει αφεση. Αρχικα λοιπον ξεχνας την αγορα (ειτε απο το φορουμ ειτε απο καταστημα) και δευτερον καλα θα κανεις να ενημερωσεις και τους φιλους σου οτι σε περιπτωση ελεγχου απο τις αρχες οπου διαπιστωθει κατοχη αεροβολων απο ανηλικους (και ισχυει και για το paintball αυτο που λεω) θα εχετε ασχημες επιπτωσεις και εσεις και οι γονεις σας. Συνεπως υπομονη 2 χρονακια να γινεις 18 και μετα μπορεις να παιζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ!! Mεχρι τοτε call of duty!

oK τοτε παιδια !!!! εχετε δικιο συγνωμη !!οπου επεμενα  ;D  :) :) ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #21 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 19:57:28 »

ακομα εδω εισαι...? (tmi)

Αποσυνδεδεμένος shoinas2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #22 στις: 26 Μαρτίου, 2012, 23:37:39 »

ακομα εδω εισαι...? (tmi)

ενταξη μιν με διρετε !!  :-[ :-[ :-[

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #23 στις: 27 Μαρτίου, 2012, 00:08:12 »
Πες μας οτι ημαστε και κακοι απο πανω........

Ρε σεις, εχουν χαζεψει τα πιτσιρικια στις μερες μας;

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #24 στις: 27 Μαρτίου, 2012, 06:40:35 »
Για όλα φταίει το γκαζόν.
Μην συνχιζεσαι φίλε Ozy δεν αξιζη.

Αποσυνδεδεμένος shoinas2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #25 στις: 27 Μαρτίου, 2012, 14:56:06 »
Για όλα φταίει το γκαζόν.
Μην συνχιζεσαι φίλε Ozy δεν αξιζη.

διλαδι ελεοσ ... το παιζετε ιπερανο και πανω απο ολουσ ...

καπιοσ καβαλισε το καλαμιιιιιιιιιιιιιιι εδο .....
και δεν χριαζομαι χορτο για να σκευτο ειμαι αθλιτισ ευχαριστο δεν θα παρω μιν σοσετε και πουλιστε τιποτα ...  (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) >:D >:D >:D (smoke) (smoke) (smoke) (smoke)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #26 στις: 27 Μαρτίου, 2012, 15:59:40 »
Αθλητής δεν είσαι σίγουρα. Και αν είσαι πρέπει να είσαι κακός αθλητής.

Καλό θα ήταν πάντως να γίνεις και λίγο μαθητής γιατί από γράμματα όπως βλέπω... (headbang) (headbang) (headbang)

Και κάτι ακόμη διόρθωσε τον χαρακτήρα σου όσο ακόμη προλαβαίνεις.

Τους κακούς αθλητές και τους κακούς μαθητές μπορείς να τους ανεχτείς του κακούς χαρακτήρες όχι.

Αποσυνδεδεμένος shoinas2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #27 στις: 27 Μαρτίου, 2012, 16:56:42 »
Αθλητής δεν είσαι σίγουρα. Και αν είσαι πρέπει να είσαι κακός αθλητής.

Καλό θα ήταν πάντως να γίνεις και λίγο μαθητής γιατί από γράμματα όπως βλέπω... (headbang) (headbang) (headbang)

Και κάτι ακόμη διόρθωσε τον χαρακτήρα σου όσο ακόμη προλαβαίνεις.

Τους κακούς αθλητές και τους κακούς μαθητές μπορείς να τους ανεχτείς του κακούς χαρακτήρες όχι.

ΟΡΑΙΑ ΟΡΑΙ !! ΑΚΟΥ ΤΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΙ !! ... (fubar)
1. ΤΟ ΤΙ ΜΟΡΦΟΣΙ ΕΝΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΡΙΝΙΣ .... (fubar)
2. ΤΟ  ΤΙ ΙΔΟΣ ΑΘΛΙΤΙΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΙΔΡΟΤΑ ΚΑΙ  ΚΟΠΟ ΣΤΙΝ ΠΡΟΠΟΝΙΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟ ΤΙΣ ΖΟΝΕΣ ΜΟΥ (TAEKWONDO) (fubar)
3. ΕΓΩ ΜΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑΝΑ ΔΩ ΤΙΝ ΑΓΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥΣ ΜΕ ΠΙΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ !! (fubar)
4. ΕΠΙΣΙΣ ΤΟ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 6 POST  (fubar)
5. ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΙΤΕ ΜΕ ΤΙΝ ΔΟΥΛΙΑΣΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝ 16 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ AIRSOFT ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΟΠΙΟΣ ΠΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΙΣ...ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΙΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ 18 ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΘΛΙΜΑ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ ... ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣ ΔΕΝ 8Α ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΙΣΙ... ΑΠΟ ΕΚΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ... (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (fubar) (smoke) (smoke) (smoke) (smoke)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #28 στις: 27 Μαρτίου, 2012, 17:27:11 »
Καταρχήν δεν είμαστε φίλοι.

Η μόρφωση σου και ο χαρακτήρα σου φαίνεται από το ύφος και το ήθος τον γραφόμενών σου.

Αν έχουμε δουλειά ή όχι δεν σε αφορά. Ίσως η δουλειά μας είναι να ασχολούμαστε με μικρά παιδιά που βιάζονται να μεγαλώσουν. Το ότι μπορεί κάποιοι μεγαλύτεροι να είχαν κάνει κάποιο λάθος σε μικρή ηλικία δεν συμμένη ότι πρέπει να επιτρέψουν και σε άλλους να το κάνουν.

Τώρα αν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε ή όχι μάλλον θα πρέπει να μάθεις ότι μια εξήγηση στα Ελληνικά της έννοιας forum είναι ηλεκτρονικός τόπος δημόσιας συζήτησης.

Τέλος μην νομίζεις ότι στα 16 έχεις ρήξη πολύ ιδρώτα στο TKD και ειδικά πέρνωντας ζώνες.

Αποσυνδεδεμένος shoinas2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #29 στις: 27 Μαρτίου, 2012, 17:30:38 »
λιπον σιμφονο με ολα οσα λεσ αλλα...
το ΤΚD ειναι η ζοη μου ... και εδο και 5 χρονια δεν ξινομε !! εκιπερα !!