Αποστολέας Θέμα: ΠΡΩΤΟ ΟΠΛΟ  (Αναγνώστηκε 19391 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Αίαντας

• Λοχίας
  • *
ΠΡΩΤΟ ΟΠΛΟ
« στις: 08 Ιανουαρίου, 2012, 10:57:10 »
Καλημέρα παίδες...
Έφθασε η ώρα για την αγορά του πρώτου οπλου. Αύριο κιόλας. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι όπλο. Εδώ λοιπόν θέλω την βοήθεια σας. Έχω διαφορα στο μυαλό μου, αλλά πιστεύω καλό θα ήταν να ρωτήσω και τους πιο γνώστες του θέματος. Κάποιες από τις σκέψεις μου είναι οι εξής:

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2610

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2347

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=243

Βασικά η αρχική ιδέα ήταν το πρώτο. Δεν ξέρω θετικά και αρνητικά όμως.Πάντως, στο περίπου κάτι τέτοια όπλα. Δεν μπορώ να ανέβω οικονομικά άλλο. Θέλω να αγοράσω τον εξοπλισμό μου και για αρχή πιστεύω πως δεν χρειάζομαι κατι παραπάνω σε όπλο. Αν έχετε άλλη γνώμη θα τη δεχθώ.
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Ιανουαρίου, 2012, 22:30:42 από Dimitrios »

Αποσυνδεδεμένος Atmovat

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: ΠΡΩΤΟ ΟΠΛΟ
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιανουαρίου, 2012, 12:39:08 »
Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία θα σε συμβούλευα να αποφύγεις τα D-Boys αφού βρίσκεις με τα ίδια και λιγότερα χρήματα G&G (Taiwan).

Αποσυνδεδεμένος Αίαντας

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 08 Ιανουαρίου, 2012, 18:54:54 »
Ευχαριστώ όλους για την απάντηση. Κατάλαβα το θέμα. Βέβαια, αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι ότι στο CM 16 Raider λέει ρουλεμάν 8 mm ενώ σε κάποια άλλα λέει ver.2 ή turbo3000. Ποιό είναι καλύτερο να κοιτάξω:

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #3 στις: 08 Ιανουαρίου, 2012, 19:56:20 »
Ευχαριστώ όλους για την απάντηση. Κατάλαβα το θέμα. Βέβαια, αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι ότι στο CM 16 Raider λέει ρουλεμάν 8 mm ενώ σε κάποια άλλα λέει ver.2 ή turbo3000. Ποιό είναι καλύτερο να κοιτάξω:

Καλησπέρα,

Είσαι σίγουρος ότι είδες σε μοντέλο G&G, motor turbo3000?

Vangelis

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 08 Ιανουαρίου, 2012, 20:06:24 »
το cm16 raider δεν εχει 3000 μοτερ, βεβαια ειναι κατι το οποιο με 40 € αλλαζει και αυτο........

Αποσυνδεδεμένος Αίαντας

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 08 Ιανουαρίου, 2012, 20:24:01 »
Όχι, δεν ήταν σε G&G. Απλά το είδα γενικά σε άλλα όπλα και δεν ήξερα τι είναι καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #6 στις: 08 Ιανουαρίου, 2012, 20:59:15 »
Όχι, δεν ήταν σε G&G. Απλά το είδα γενικά σε άλλα όπλα και δεν ήξερα τι είναι καλύτερο.

Θα το είδες σε ICS.
Και κατά την προσωπική μου πάντα άποψη το θεωρώ καλύτερο.

Καλή συνέχεια.
Vangelis

Συνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #7 στις: 10 Ιανουαρίου, 2012, 00:20:06 »
Όντως τα μοτέρ turbo 3000 χαρακτηρίζονται σαν τα καλύτερα εργοστασιακά της αγοράς...

Το πρώτο μοντέλο υπάρχει και σε άλλα καταστήματα του χώρου, ΑΛΛΑ η διαφορά στην τιμή δικαιολογείται από το γεγονός πως το μοντέλο που παραθέτεις είναι Combo και blowback. Το Combo σημαίνει πως περιέχει μπαταρία και φορτιστή. Αν σου φαίνεται ελκυστική η ύπαρξή τους είναι προσωπική υπόθεση...

Αποσυνδεδεμένος KRATOS

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #8 στις: 10 Ιανουαρίου, 2012, 16:14:58 »
καλησπερα και απο μενα φιλε μου...εχω το G&G περιπου 1,5 - 2 χρονια...χωρις κανενα απολυτος προβλημα!
προσωπικα ευχαριστημενος και απο θεμα αντοχης και βολης.
αυτα.
και παντα κατα την γνωμη μου θα δεις να παρεις αυτο που νιωθεις οτι ταιριαζει σε σενα.
 8) 8)