Γεια σας παιδια!
Εχω ενα Μ14 Socom της AGM και εχω ενα προβλημα στο οποιο δυστηχως δεν μπορω να βρω λυση.
Ο μηχανισμος της σκανδαλης εχει χαλασει και συγκεκριμενα αυτο εδω το κομματι:
http://www.alphaward.com/media/catalog/product/cache/1/image/708x414/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/c/echo1_m14_trigger.jpg( ειναι το αριστερα κατω )
Η λειτουργια του συγκεκριμενου κομματιου ειναι οταν πιεζω την σκανδαλη , η σκανδαλη γυρναει αυτο και αυτο με την σειρα του πιεζει τις επαφες ωστε να περασει ρευμα και να αρχισει την λειτουργια του το AEG.
Κατα τα αλλα ο υπολοιπος μηχανισμος της σκανδαλης ειναι μια χαρα.
Συνεχιζοντας λοιπον το συγκεκριμενο κομματι το εχω ψαξει παντου , αλλα παντου ομως και δεν το βρισκω πουθενα με αποτελεσμα το AEG να παραμενει ανενεργο. Ολος ο μηχανισμος ειναι συμβατος με τα εξαρτηματα της Echo-1 και CYMA.
Ερωτω λοιπον :
1) Μηπως εχει κανεις απο εσας αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και αν ναι πως το ελυσε ή που βρηκε το συγκεκριμενο ανταλλακτικο?
2) Καμια πατεντα μηπως ξερει κανεις? Ελληνες ειμαστε , expert στις πατεντες!
3) Μηπως τυχαινει κανεις να εχει αυτο το ανταλλακτικο και να ειναι διαθεσιμο για πωληση ?
( η εδρα μου παρεπιπτωντος ειναι Ηρακλειο Κρητης)
Ευχαριστω.