Αποστολέας Θέμα: Αγορα νεου hop-up!(καμια συβουλη)  (Αναγνώστηκε 10493 φορές)

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
Αγορα νεου hop-up!(καμια συβουλη)
« στις: 26 Φεβρουαρίου, 2012, 17:15:22 »
Θελω να αγορασω ενα καινουργιο hop up γτ με το εργοστασιακο δεν ειμαι ευχαριστιμενος!
Μου ειπαν οτι αυτο ειναι πολυ καλο! http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2083
Το aeg μου ειναι το CM16 raider combo G&G και του εχω βαλει κανη ακριβειας της madbull 6.03 ,363 μηκος.
Ποιο μου προτεινεται απο προσοπικη σας εμπειρια;

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αγορα νεου hop-up!(καμια συβουλη)
« Απάντηση #1 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2012, 19:43:42 »
Τί σε οδήγεί να πιστεύεις πως ο μηχανισμός δεν είναι οκ; Τί απόδοση έχει το μοντέλο; Μήπως έχει αρχίσει να φθείρεται το λαστιχάκι από την χρήση;

Το συγκεκριμένο hop up είναι μια χαρά, αλλά μήπως να αλλάξεις πρώτα το λαστιχάκι; Αρκετές φορές η αλλαγή του κάνει πολύ μεγάλη διαφορά από ότι όλος ο μηχανισμός.

Αποσυνδεδεμένος JUDGE

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 26 Φεβρουαρίου, 2012, 23:41:08 »
Παει αρκετα χαλια η μπιλια και μαλιστα κατα ριπας χειροτερα απο οτι με την δικη του κανη 6.08.
Μαλλον οπωσ ειπεσ θα δοκιμασω πρωτα το λαστιχακι θα καθαρισω και οσο μπορω το οπλο χωρισ να το κανω κομματια γτ μου ειπαν οτι μπορει να τρομπαρει λαδακι απο καπου και να το φτύνει μεσα στην κανη.
Για αρχη νεο λαστιχακι οπωσ ειπες και θα δειξει.

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
« Απάντηση #3 στις: 28 Φεβρουαρίου, 2012, 10:38:31 »
Μπορεί να είναι στραβά τοποθετημένο το λαστιχάκι και να μην κάνει την δουλειά του. Επίσης, αν έχει λαδωθεί πρόσφατα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι βρεγμένο το λαστιχάκι και η κάνη. Βεβαιώσου πως έχεις στεγνώσει την κάνη με τον οβελό και ένα πανάκι και επίσης ρίξε κάμποσες μπίλιες για να στεγνώσει το λαστιχάκι...

Αποσυνδεδεμένος adonzante

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 22 Μαρτίου, 2012, 11:51:16 »
K μένα μου έτυχα το ίδιο. Μου τις πήγαινε τις μπίλιες όπου ήθελε ώσπο αλλαξσα το λαστιχάκι του hop up.
Η δεν καθοταν καλα η ηταν ωρα για αλλαγη....