Αποστολέας Θέμα: GR 16  (Αναγνώστηκε 54996 φορές)

Αποσυνδεδεμένος VAGOS65

• Υπολοχαγός
  • *
GR 16
« στις: 03 Μαρτίου, 2012, 14:50:15 »
παιδια  γεια σας την  γνωμη  σας  για το  gr 16 m4 δεν  ξερω  σχεδον  τιποτα  ειμαι  καινουργιος !  ολες  η  γνωσης   σας  θα  με  βοειθισουν !  ευχαριστω

αυτο  ειναι

εχετε  να  μου  προτινετε  για  μπιστολι  ζωνης

EDIT: Υπάρχει μια τεράστια ανεκτικότητα στις συζητήσεις που αφορούν τα καταστήματα, καθώς δεχόμαστε ιδιαίτερα θετικά τα όποια σχόλια θετικά ή αρνητικά. Το να δίνονται λινκ όμως σε προιόντα που πωλούνται 5 χιλιόμετρα μακρυά είναι πέραν από το όριο.

Ευχαριστώ.
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Μαρτίου, 2012, 16:08:59 από Vaszi bacsi »

Αποσυνδεδεμένος VAGOS65

• Υπολοχαγός
  • *
Απ: GR 16
« Απάντηση #1 στις: 03 Μαρτίου, 2012, 18:35:19 »
   τα  εβαλα  σε  λινκ  για  να  δουνε  τα  παιδια   για  πια  πραγματα  μιλαω  για  να  μπορεσουν  να  πουν  την  γνωμη  τους .  δεν  πυστεβω  να  προσβαλα  καποιον ?δεν  ξερω  και  ρωταο,  γιαυτο  δεν  ειναι  το  φορμ  ,  να  μαθω  για  βελτιοσης,  να  μαθω  για  αναβαθμισης  σε  πρωιοντα  επανο  στο  οπλο , κτλ. αλλοιος  πως  θα  αποφασισω   να  αγορασω  πραγματα  εφωσον  δεν  ξερω !
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Μαρτίου, 2012, 18:40:33 από VAGOS65 »

Αποσυνδεδεμένος Vaszi bacsi

• Γενικός συντονιστής
  • Συνταγματάρχης
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #2 στις: 03 Μαρτίου, 2012, 19:07:33 »
Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τα φόρουμ...

Ναι, μεν το φόρουμ δεν είναι άμεσο εργαλείο του κάθε καταστήματος, αλλά το να ρωτάμε για προιόντα βάζοντας λινκ σε άλλα καταστήματα του χώρου αποτελεί έμεση διαφήμιση...

Υ.Γ. Για να ευλογήσω τα γένια μου, αν αυτό είχε συμβεί σε άλλο φόρουμ θα είχες δει το νήμα σου να εξαφανίζεται και εσύ θα έβλεπες την IP σου να μπανάρεται μέσα σε 5 λεπτά (και όλα αυτά με δημοκρατικότατες και συνοπτικές διαδικασίες...).

Φιλικά, Vaszi bacsi.

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 07:59:26 »
Δηλαδή σαν να λέμε αποφασίζουμε και διατάζω hit

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 12:13:02 »
Δεν βλέπω πολλούς πάντως να διαμαρτύρονται για τέτοιες συμπεριφορές στο επίμαχο φόρουμ....  :-X

Αποσυνδεδεμένος VAGOS65

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 14:20:31 »
παντως  παιδια  εδω  μπερδευουμα  μαγαζια  με  τα  λινκ !εβαλα  ενα  λινκ  για  να  δουμε  τα  πραγματα , εαν  ειναι  απο   αριστερα  η  δεξια ,  εμενα  δεν  με  προβλιματιζη  και  ουτε  το  εβαλα  για  οποιοδιποτε  κακοβουλο  λογο !    δηλαδι  τοσο  κακο  εχω  κανη  ο  ασχετος  που  θελο  να  ενειμεροθο  βαλτεμε  στον  τοιχο  ρε  παιδια   και  βαρατε !!!!! ΑΜΑΝ   δηλαδι,  μια  ερωτηση  εκανα  για  το  οπλο  και  μια  διοπτρα !   εδω  μπερδεψαμε  μαγαζια   και  επειχιρισης  ! το  λινκ εβαλα  για  να  το  δουμε  τι  αλλο  να  εκανα  να  εβαζα  απο  10  μεγαζια  το  ιδιο  οπλο   για  να  μην  υπαρχη  παρεξιγηση ,αμαν ....με  ολο  τον  σεβαζμο σε  ολα  τα  παιδια και  συχνωμη  για  την  αγνια  μου !  μου  φενετε  λαθος  παιχνιδη  παω  να  αρχισω ! 
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Μαρτίου, 2012, 14:50:37 από VAGOS65 »

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #6 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 15:21:17 »
παντως  παιδια  εδω  μπερδευουμα  μαγαζια  με  τα  λινκ !εβαλα  ενα  λινκ  για  να  δουμε  τα  πραγματα , εαν  ειναι  απο   αριστερα  η  δεξια ,  εμενα  δεν  με  προβλιματιζη  και  ουτε  το  εβαλα  για  οποιοδιποτε  κακοβουλο  λογο !    δηλαδι  τοσο  κακο  εχω  κανη  ο  ασχετος  που  θελο  να  ενειμεροθο  βαλτεμε  στον  τοιχο  ρε  παιδια   και  βαρατε !!!!! ΑΜΑΝ   δηλαδι,  μια  ερωτηση  εκανα  για  το  οπλο  και  μια  διοπτρα !   εδω  μπερδεψαμε  μαγαζια   και  επειχιρισης  ! το  λινκ εβαλα  για  να  το  δουμε  τι  αλλο  να  εκανα  να  εβαζα  απο  10  μεγαζια  το  ιδιο  οπλο   για  να  μην  υπαρχη  παρεξιγηση ,αμαν ....με  ολο  τον  σεβαζμο σε  ολα  τα  παιδια και  συχνωμη  για  την  αγνια  μου !  μου  φενετε  λαθος  παιχνιδη  παω  να  αρχισω !

Μια καλή ιδέα είναι να ελέγχεις πρώτα αν το eshop του καταστήματος, τυγχάνει να εμπορεύεται αυτό το όπλο. Αν ναι τότε χρησιμοποιείς αυτό σαν αναφορά.
Αν όχι τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν αναφορά, -εικόνες ή -συνδέσμους κατευθείαν από το site του κατασκευαστή.

Για παράδειγμα αν σε ενδιαφέρει μοντέλο της G&G όπως το GR16, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις σαν αναφορά το ακόλουθο link του κατασκευαστή:

Παράδειγμα:
http://www.guay2.com/web/gc_product/gr16_blow_back.php?lang=en

Αν πάλι δεν μπορείς να βρεις εύκολα το site του κατασκευαστή, τότε χρησιμοποίησε εικόνα από το διαδίκτυο, που να εμφανίζει το όπλο χωρίς όμως να υπάρχει μέσα σε αυτήν διακριτικό/ονομασία άλλου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Καλή συνέχεια,
Vangelis

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 16:21:47 »
Υ.Γ. Για να ευλογήσω τα γένια μου, αν αυτό είχε συμβεί σε άλλο φόρουμ θα είχες δει το νήμα σου να εξαφανίζεται και εσύ θα έβλεπες την IP σου να μπανάρεται μέσα σε 5 λεπτά (και όλα αυτά με δημοκρατικότατες και συνοπτικές διαδικασίες...).

Φιλικά, Vaszi bacsi.
Δεν βλέπω πολλούς πάντως να διαμαρτύρονται για τέτοιες συμπεριφορές στο επίμαχο φόρουμ....  :-X

ναι σωστα δεν βλεπεις καθοτι δεν γινονται.! ή τουλαχιστον δεν εχουν πεσει στην αντιληψη μου, που και παλι αμφιβαλλω,  και εσυ οπως και αρκετοι απο εμας εχουμε και εκει λογαριασμο και παρακολουθουμε ...... το προσφατο μπαναρισμα δε,  εγινε για αλλους λογους εκτος απο τους προφανεις....

Αποσυνδεδεμένος VAGOS65

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #8 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 17:05:38 »

Μια καλή ιδέα είναι να ελέγχεις πρώτα αν το eshop του καταστήματος, τυγχάνει να εμπορεύεται αυτό το όπλο. Αν ναι τότε χρησιμοποιείς αυτό σαν αναφορά.
Αν όχι τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν αναφορά, -εικόνες ή -συνδέσμους κατευθείαν από το site του κατασκευαστή.

Για παράδειγμα αν σε ενδιαφέρει μοντέλο της G&G όπως το GR16, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις σαν αναφορά το ακόλουθο link του κατασκευαστή:

Παράδειγμα:
http://www.guay2.com/web/gc_product/gr16_blow_back.php?lang=en

Αν πάλι δεν μπορείς να βρεις εύκολα το site του κατασκευαστή, τότε χρησιμοποίησε εικόνα από το διαδίκτυο, που να εμφανίζει το όπλο χωρίς όμως να υπάρχει μέσα σε αυτήν διακριτικό/ονομασία άλλου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Καλή συνέχεια,
Vangelis

φιλε  βαγγελη  εχεις  δικιο !!!!!!!!!να  σου  πω  την  αληθεια τη  αντιλιφτικα  οτι  απο  το  ενδιαφερον  μου  για  να  διαβασω  και  να  μαθω  εγραψα  στο google    να  βρω    φορμ  του  αιρ- σοφτ  και  μου  εβγαλε  αυτο  και  το  αποθικευσα  σαν  φορμ   και  οχι  σαν  μαγαζη  και  ψαχνοντας  βρικα  το   μαγαζι  το  αλλο  και  ειδα  το  gr 16  και  πηρα  το  λινκ  και  το  εβαλα  εδω  για  να  ρωτισω  για  το  οπλό  που  με  ενδειεφερε  να  μαθω  και  την  πιξιδα !  δεν  τα  σινδιασα  αυτα  τα  μαγαζια  μαζη !  αυτη  ειναι  η  αλειθια  και  το  μπερδεμενο  λαθος  μου  διοτη  δεν  ειμαι  και  τοσο  στα  pc   ψαχμενος !  αυτα  απο  εμενα !  βαγγελης  καλη  συνεχεια !

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios

• Διαχειριστής
  • Αντισυνταγματάρχης
    • Greek Airsoft
« Απάντηση #9 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 17:40:47 »
ναι σωστα δεν βλεπεις καθοτι δεν γινονται.! ή τουλαχιστον δεν εχουν πεσει στην αντιληψη μου, που και παλι αμφιβαλλω,  και εσυ οπως και αρκετοι απο εμας εχουμε και εκει λογαριασμο και παρακολουθουμε ...... το προσφατο μπαναρισμα δε,  εγινε για αλλους λογους εκτος απο τους προφανεις....

Για κάνε μια δοκιμή στο άλλο το φορουμ με ένα λινκ άλλου Ελληνικού καταστήματος, να δουμε αν θα μείνει και αν θα μείνεις αμπανάριστος.

παραυτα στους κανόνες του φορουμ υπάρχει και αυτός
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=212.0  που αναφέρει εκτος των άλλων και

Επιτρέπεται η χρήση συνδέσμων (Links) που παραπέμπουν σε σελίδες άλλων ιστοσελίδων πλην αυτών που ακολουθούν αντίθετη πολιτική τακτική.
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Μαρτίου, 2012, 17:42:19 από Dimitrios »
Ουδεις Επικινδυνότερος εκ του Ευεργετηθέντος Αχάριστου

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #10 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 18:21:49 »
Σε αυτο θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα....  :)

Οποιος δεν πιστευει δεν εχει παρα να δοκιμασει

Αποσυνδεδεμένος spirosleon

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 19:24:49 »

καποια στιγμη εκ παραδρομης δεν τηρησα και εγω τον ιδιο κανονα των φορουμ....δεν εγινε τιποτε ! οσες πειπτωσεις εχω δει και εχω ακουσει δε, ηταν συγκεκριμενου χαρακτηρα και συγκεκριμενων ανθρωπων οι οποιοι δεν ηταν και τοσο "αθωοι" οπως θα θελαν να πιστευουν..

τεσπα, δεν εχω κανενα συμφερων να υποστηριξω κανενα απο τα 2-3-4 φορουμ του ειδους που αντιπροσωπευουν και αναλογο αριθμο καταστηματων, μιας και αυτα δουλευουν για μας, τους πελατες και χομπιστες του ειδους.απλα πιστευω αξιζει να ειμαστει δικαιοι στην κριση μας και οχι να "θαβουμε" την δουλεια καποιων εδω, και πηγαινοντας εκει, να ειμαστε τελειως διαφορετικοι .... αυτο φυσικα δεν παει στα σχολια του OZYMANDIA, αλλα σε σχολια αλλου χρηστη προ ολιγον ημερων για επικειμενο παιχνιδι συγκεκριμενα.και τελος

sorry για τα off topic φιλε μου, εσυ ηθελες να μαθεις για το gr16 και εγω σε φλόμωσα με θεωριες συνομωσιας... (bandit)

Αποσυνδεδεμένος VAGOS65

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #12 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 19:49:05 »

καποια στιγμη εκ παραδρομης δεν τηρησα και εγω τον ιδιο κανονα των φορουμ....δεν εγινε τιποτε ! οσες πειπτωσεις εχω δει και εχω ακουσει δε, ηταν συγκεκριμενου χαρακτηρα και συγκεκριμενων ανθρωπων οι οποιοι δεν ηταν και τοσο "αθωοι" οπως θα θελαν να πιστευουν..

τεσπα, δεν εχω κανενα συμφερων να υποστηριξω κανενα απο τα 2-3-4 φορουμ του ειδους που αντιπροσωπευουν και αναλογο αριθμο καταστηματων, μιας και αυτα δουλευουν για μας, τους πελατες και χομπιστες του ειδους.απλα πιστευω αξιζει να ειμαστει δικαιοι στην κριση μας και οχι να "θαβουμε" την δουλεια καποιων εδω, και πηγαινοντας εκει, να ειμαστε τελειως διαφορετικοι .... αυτο φυσικα δεν παει στα σχολια του OZYMANDIA, αλλα σε σχολια αλλου χρηστη προ ολιγον ημερων για επικειμενο παιχνιδι συγκεκριμενα.και τελος

sorry για τα off topic φιλε μου, εσυ ηθελες να μαθεις για το gr16 και εγω σε φλόμωσα με θεωριες συνομωσιας... (bandit)

μα  και  που  ηθελα  να  μαθω  κατι  και  εγω  ακομα  δεν εχω  ακουση  και  δεν  εχει  ασχολιθη κανεις  επι  του  θεματος  ;)

εχω  μπει  δεκανεας !!!!  εχω γινει  λοχιας  !!!!!  και  ακομα  δεν  εχω  μαθη  κατι  για  το  οπλο  και  την  διοπτρα ! (headbang)
« Τελευταία τροποποίηση: 04 Μαρτίου, 2012, 19:53:50 από VAGOS65 »

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #13 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 21:06:13 »
Βάλε μας κανένα link να σου πούμε fire6

Αποσυνδεδεμένος VAGOS65

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #14 στις: 04 Μαρτίου, 2012, 21:41:30 »
Βάλε μας κανένα link να σου πούμε fire6

βλεπεις  οτι   υπαρχη  προβλημα   με  τα  λινγ !   το  οπλο  ειναι  το  gr 16  για  αρχη  και  σκεφτομε  για  διοπτρα αυτην ELCAN 4x32 Red/Green  !  τωρα  ετσι  που  τα εβαλα   θα  ψαχνετε  εσεις  τωρα ? πριν  τα  ειχα  με  λινκ  για  να  φενοντουσαν !  τι  να  πω  (headbang)

« Τελευταία τροποποίηση: 04 Μαρτίου, 2012, 21:44:01 από VAGOS65 »