Αποστολέας Θέμα: Μασκα σαν το Army of Two  (Αναγνώστηκε 32068 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: Μασκα σαν το Army of Two
« Απάντηση #15 στις: 12 Μαρτίου, 2012, 14:26:52 »
Μπα.....δεν εχει τοσο θεμα με την αναπνοη......δεν ξερω βεβαια αν μπορεις να επομισεις σωστα. και κυριως δεν θα εμπιστευομουν τους φακους μιας μασκας των 30Ε

(Αναφερομαι στις πλαστικες μασκες τυπου Army of two)

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #16 στις: 13 Μαρτίου, 2012, 00:30:25 »
 α επιπλεον μου ειναι γελιο οταν βλεπω να ερχεσαι για αιρσοφτ με τετοια πραγματα αιρσοφτ παιζουμε και οχι paintball. επιπλεον αυτο οτι δεν εμπιστεύομαι 30 ευρο τα ματια μου. αν και εχω μια arena flakjak που μου στοιχισαν 43$ μαζι με μεταφορικά οι 2.....αλλα αυτο ειναι ειδική περίπτωση.

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #17 στις: 13 Μαρτίου, 2012, 00:39:13 »
Καλο θα ηταν να μην δουλευουμε με αφορισμους και να μην τα ισοπεδωνουμε ολα......ενα σωστο tactical κιτ που το συμπληρωνει μια μασκα Army of two μια χαρα εμφανιση ειναι και καμμια σχεση δεν εχει με paintball.

Mια χαρα tactical μου κανει αυτο το look

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #18 στις: 13 Μαρτίου, 2012, 00:58:11 »
tactical μπορει. "ρεαλιστικο" παντα εντος εισαγωγικών οχι. εαν βαλεις ολα αυτα πανω σου και πας να κουνηθείς ελα σφύρα μου. αν παρεις πχ 6-8 γεμιστήρες για GBB (σαφώς ποιο βαριοί απ τους aeg αρα ποιο κοντα στο πραγματικό) παρεα με το gbb-aeg με το σκοπευτικο (δεν εχει σημασια λιγο πολλη το ιδιο βαρος εχουν) ασύρματο AN/PRC-152 & headset γιλεκο mtv rav μπλα μπλα με μουφα πλακες εργαλιο θηκη μπιλιες αεριο side arm γεμιστηρα side arm, 1-2 carabiner ζωνη με θηκες για μια Hokutsu (ετσι γραφεται?!!?!? μπαα....) με τα ανταλλάκτηκα + τα φιαλιδια CO2 μπαταριες για το σκοπευτικο μπαταριες ασυρματου σακιδιο με νερο και οτι αλλα θες μεσα,  νομιζεις οτι σου εβαλαν τη Γη στους ώμους.

Αυτα για εμας τους πολεμιστες του σαββατο-κυριακου αντε τεταρτη βραδινό. Παρε τωρα αυτους τους 2 με οσα ειπα ποιο πανω συν το βαρος απ της πλακες και το βαρος απ της εχτρα πλακες που δεν εχουν οι νορμαλ φανταροι. συν την μασκα που θα ειναι κατι σε κεβλαρ με τιτανιο!??! (η κατι τετοιο) συν οτι αλλο εχουν πανω τους. Κρεατινη εφεδρινη πρωτεινη junky Mr. Olympia champion? με λιγο ακτινες Γ για να παρεις μια HULK νοτα?  και ευελιξια μηδεν? ποσο τακτικαλ ειναι δεν ξερω...ουτε ρεαλιστικο ουτε τιποτα αρα? paintball.

προσωπική άποψη και τίποτα παραπάνω,

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #19 στις: 13 Μαρτίου, 2012, 01:14:58 »
Φιλε μου αν θελαμε ρεαλισμο στο airsoft θα παιζαμε με 30αρηδες γεμιστηρες. Οσο για τα υπολοιπα που αναφερεις ξερω πολλους που κουβαλαν στο παιχνιδι ολα αυτα που λες ισως και περισσοτερα και τρεχουν και σε τριημερα σεναρια. Τα παντα ειναι θεμα εξασκησης......

Οσον αφορα τους πραγματικους φανταρους που λες, το loadout τους δεν διαφερει και πολυ σε σχεση με την φωτο, ισως με την εξαιρεση της μασκας, αλλα οι ρωσοι απο οσο ξερω εχουν μασκες απο τιτανιο και τις χορηγουν. Οι Αμερικανοι εχουν αντιστοιχες αλλα απο kevlar

Στην εν λογω φωτο βλεπω

-Soft armor carrier με τα προστατευτικα λαιμου και βραχιωνων
-Molle hard plate carrier τυπου RRV πανω απο αυτο

Ασχετως την φωτογραφια και την ποζα που ειναι καπως δραματικη δεν βλεπω κατι περιεργο και κατι που δεν φοραν οι συγχρονοι φανταροι σε Ιρακ και αφγανισταν σε direct action missions.

Και πιστεψε με......και κινουνται, και ελισσονται και δεν παιζουν paintball.

Triplefaced

• Επισκέπτης
Μασκα σαν το Army of Two
« Απάντηση #20 στις: 16 Απριλίου, 2012, 20:33:11 »
Τέτοια πολύ δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα... έξω φτιάχνουν τέτοια πράγματα...εδώ έχουμε τα απλά μονο.
Έχω πάει στο εξωτερικό και δεν μπορείς να φανταστείς τι πουλάνε!

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #21 στις: 16 Απριλίου, 2012, 20:51:37 »
Να υποθεσω οτι το ebay το εχεις ακουστα, ετσι  ;)

Αποσυνδεδεμένος vampiros

• Ταξίαρχος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #22 στις: 25 Ιανουαρίου, 2014, 13:05:14 »
ζωγραφικη στο χερι.
λευκη πλαστικη μασκα (παχος πλαστικου περιπου 2 mm) απο τα jumbo με 2 ευρω.
προστεθηκε σιτα στα ματια και προστατειτικη μαυρη ζελατινα για την μυτη

« Τελευταία τροποποίηση: 25 Ιανουαρίου, 2014, 13:07:05 από vampiros »
... what we do in life ,
 echoes in eternity ...

Αποσυνδεδεμένος HeeroYuy

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #23 στις: 02 Φεβρουαρίου, 2014, 10:25:32 »
Ενα απο τα καταστήματα της αθήνας έχει τέτοια μάσκα αλλα πριν την πάρεις πήγαινε δοκίμασε την και δεσ και την αναπνοή ... σε βολεύει γιατι εγώ που την είχα δοκιμάσει κατάλαβα οτι με τρέξιμο etc θα πήγαινα απο ασφηξία .....Και σκέψου το mesh γιατί εγώ που πάιζω και φοράω mesh υπήρξαν φορές που το μάτι την γλύτωσω στο τσακ γι αυτο και σκεύτομαι να το γυρίσω σε κάτι με γυαλιά...

P.S αμα ψάξεις υλικό για την αντικατάσταση του mesh το πλαίσιο έχει plexy glass αλλά δεν είναι εντελός διαφανές .....

Αποσυνδεδεμένος Kimwnas

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 09 Φεβρουαρίου, 2014, 20:30:00 »
παιδιά, με το mesh δεν υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να θρυμματιστεί η μπίλια (δεν ξέρεις ο άλλος τι ποιότητα χρησιμοποιεί) και να "περάσουν" κομματάκια μέσα?....