Αποστολέας Θέμα: Paintballs For Airsoft  (Αναγνώστηκε 22727 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Stavros3

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • τα αγαθα κοποις κτωνται
Paintballs For Airsoft
« στις: 19 Μαρτίου, 2012, 19:33:56 »
Χαιρετώ τα αγόρια και κορίτσια του forum! :P

Στην προσπάθεια μου να δεχτώ ότι δεν γίνετε τίποτα απόλυτος για να περιορίσουμε κιαλο τους αθανατους (επίτηδες η καταλάθος) του airsoft έπεσα σε κάτι πολύ ενδιαφέρον! ;)

6mm Airsoft paintballs work with all Airsoft rifles and pistols. These are the best 6mm paintballs available, comes in red and blue. High quality, proudly made in USA.

Ο ναι φίλοι μου... Η ιδέα για τις μπιλιτσες paintball φτιαγμένες για airsoft μετά από αυτό χαρακτικέ με πιροσφραγιδα στα βάθη του μυαλού μου! :P

Είχα δοκιμάσει κάποιες μπιλιτσες σε ΑΚ-47 (320fps), Desert Eagle (330 fps), L 96 (450 fps)  και λειτουργούσαν άψογα! ;)
Και λέω εγώ.. Γιατί όχι? ;)

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: Paintballs For Airsoft
« Απάντηση #1 στις: 19 Μαρτίου, 2012, 22:54:16 »
Το θεμα με τις χρωμοσφαιρες στο Airsoft εχει συζητηθει πολλες φορες  και το κυριο κολημα ειναι η  σχεδον καταστροφικη βλαβη που μπορει να προκαλεσει καποια αν σπασει μεσα στο οπλο.

Επισης θελω να αναφερω οτι πολλοι απο εμας φερουν εξοπλισμο, γιλεκα κτλ αξιας εκατονταδων ευρω και καθε αλλο παρα χαρουμενοι θα ειμαστε αν καποιος αποφασισει να μας τον περιλουζει καθε τοσο με χρωμα το οποιο μπορει να βγαινει, μπορει και οχι.

Αποσυνδεδεμένος Stavros3

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 20 Μαρτίου, 2012, 01:11:44 »
Το θεμα με τις χρωμοσφαιρες στο Airsoft εχει συζητηθει πολλες φορες  και το κυριο κολημα ειναι η  σχεδον καταστροφικη βλαβη που μπορει να προκαλεσει καποια αν σπασει μεσα στο οπλο.

Επισης θελω να αναφερω οτι πολλοι απο εμας φερουν εξοπλισμο, γιλεκα κτλ αξιας εκατονταδων ευρω και καθε αλλο παρα χαρουμενοι θα ειμαστε αν καποιος αποφασισει να μας τον περιλουζει καθε τοσο με χρωμα το οποιο μπορει να βγαινει, μπορει και οχι.

Το θέμα το έχουμε συζητήσει αλλου και τελικά βγήκε ένα νόημα.. Σε κάποιες περιπτώσεις όπως τουρνουά με διαιτητή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ποιοτικές πάντα!
Φυσικά φεύγουν πανεύκολα με λίγο χαρτάκι αλλα από την άλλη αυτός που έχει ακριβοπληρώσει p.x. το γιλέκο του καλο θα ήταν να το άφηνε σπίτι γιατί ποιο πολύ κινδυνεύει να σκιστεί η να πάθει κάτι άλλο πάνω στα παιδιά που παίζουμε! :P

Αποσυνδεδεμένος WhiskeyX-ray

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 20 Μαρτίου, 2012, 02:49:28 »
Εμμμ....ένας από τους λόγους που ο εξοπλισμός κοστίζει κάτι εκατοντάδες ευρώ είναι ακριβώς για να μην σκίζεται...όσο για το θέμα του χρώματος, προσωπική μου άποψη είναι ότι αν ήθελα κάθε Κυριακή απόγευμα να κάθομαι να βγάζω κόκκινο/κίτρινο/ροζουλί χρώμα από την παραλλαγή και τον εξοπλισμό μου θα επέλεγα το paintball. Last but not least, όσο ποιοτική και να είναι μια μπίλια που περιέχει χρώμα, από τη στιγμή που είναι σχεδιασμένη να σπάει με την πρόσκρουση θεωρώ υπαρκτή την πιθανότητα να σπάσει στο εσωτερικό του όπλου και γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται να μπει μέσα στο AEG μου.  ;)

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #4 στις: 20 Μαρτίου, 2012, 04:01:06 »
Υπαρχουν πολλοι παικτες που φορανε πλεον συρματινες μασκες -γυαλια....την συνεχεια την φανταζεστε.

Αποσυνδεδεμένος Stavros3

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 20 Μαρτίου, 2012, 20:03:17 »
Υπαρχουν πολλοι παικτες που φορανε πλεον συρματινες μασκες -γυαλια....την συνεχεια την φανταζεστε.

καλά τα χρώματα είναι άκακα! :P Μπορείς να τα φας κιόλας! (στην κυριολεξία!)  :P

Παρολαυτά αν κάποιος δεν θέλει δεν υπάρχει πρόβλημα!
Έτσι κιαλιος είπαμε ότι θα είναι σπάνιες οι φορες και για ειδικούς λόγους!

Αποσυνδεδεμένος ADINOWS

• Cobra Airsoft Team.
  • Λοχαγός
  • *
    • http://imageshack.us/photo/my-images/148/cobrawoodland.jpg/
« Απάντηση #6 στις: 20 Μαρτίου, 2012, 22:05:04 »

καλά τα χρώματα είναι άκακα! :P Μπορείς να τα φας κιόλας! (στην κυριολεξία!)  :P

Παρολαυτά αν κάποιος δεν θέλει δεν υπάρχει πρόβλημα!
Έτσι κιαλιος είπαμε ότι θα είναι σπάνιες οι φορες και για ειδικούς λόγους!
Πιστευεις οτι οταν μπει μεσα στα ματια δεν υπαρχει προβλημα δηλ...?

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 20 Μαρτίου, 2012, 22:39:09 »
Τελικα θελω να αγιασω και δεν με αφηνουν.......
 >:D

Διαβαζοντας τα γραφομενα του Stavros3 και την επιμονη του μου ερχεται στο μυαλο η ρηση του θρυλικου επιθεωρητη Καλαχαν για τις αποψεις.

Οι αποψεις ειναι σαν μια συγκεκριμενη οπη του γαστρεντερικου μας σωληνα. Ο καθενας εχει απο μια....

Ηθελα ομως να ρωτησω αν η μπιλια τελικα σπασει και μου χαλασει το πχ hopup, θα ερθει ο φιλος Stavros3 και ολοι οσοι κατεβαζουν κατα καιρους αυτη τη μεγαλειωδη ιδεα να μου αποκαταστησει τη ζημια;

Δεν νομιζω.....το πιθανοτερο ειναι να τρεξουν να πεταξουν οσες χρωμοσφαιρες εχουν, ευχαριστωντας τους θεους που το κακο εκατσε σε αλλον και οχι σε αυτους.

Η μηπως νομιζουν οτι πριν απο αυτους και αλλοι στην 20ετη ιστορια του airsoft διεθνως δεν εχουν σκεφτει το θεμα;

Επειδη η ιδεα αυτη πρεπει να πεθανει εν τη γενεσει της, για να μην κλαψουν αρκετοι νεεοι τα λεφτα τους η τα ματακια τους

Η αληθεια ειναι απλη....τα οπλα του airsoft λογω κατασκευης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΒΟΛΙΔΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ.

Ομοιως, ο εξοπλισμος ασφαλειας που χρησιμοποιουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΥΓΡΑ. Αν εξαιρεσεις τα goggles ολα τα υπολοιπα βαλλιστικα γυαλια 9/10 υα επιτρεψουν την εισοδο χρωματος στα ματια ττου δυστηχη που θα φαει τη χρωμοσφαιρα στο προσωπο. Για αυτο και οι μασκες του ΡΒ ειναι ΟΛΕΣ κλειστου τυπου

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
« Απάντηση #8 στις: 28 Μαρτίου, 2012, 12:14:45 »
Η συνεχεια τσουζει

Αποσυνδεδεμένος Crimsonhell

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 28 Μαρτίου, 2012, 18:36:40 »
Χωρις να υποστηρίζω την χρηση χρώματος να πω οτι η συνεχεία δεν τσουζει ακριβος γιατι το χρωμα απ τα paintball φιλικό προς τα ματια (κατα πολλη περισσότερο απ το σαμπουαν που οταν σου πεφτει στα ματια κατεβάζεις ατελειωτα καντήλια για να κανω μια σύγκριση.)

Αλλα το σημαντικο ειναι οτι τα γυαλια με διχτι απαγορεύονται δια ροπαλοθ λιθοβολισμού και φυσικα με το να μην επιτραπεί η συμμετοχή στον χρηστη τους σχεδόν σε ολα τα επσημα και μη παιχνίδια σε πολλες χωρες του εξωτερικού.

Ας κοιτάξουμε να ριξουμε λιγο την σουπερ κομμανταρενια υπερηφανια μας και να πουμε ποιο συχνα εξω και να ακολουθήσουμε λιγο κανόνες διεθνείς και βλέπουμε μετα για τα paintballs

υγ. Δεν θεοποιώ το airsoft στο εξωτερικο γιατι και εκει υπαρχουν η γνωστες "χαζομαρουλες" κτλ απλα πολλες ομαδες - συλλογοι - ατομα εχουν πολλη καλύτερο επίπεδο σε πολλά "σημεία" been there seen it για να παραφράσω μια έκφραση των Αμερικάνων

Αποσυνδεδεμένος kaliostro

• Λοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 28 Μαρτίου, 2012, 20:06:31 »
πιστύω οτι δεν χρειάζετε να αλλάξουμε μπίλιες αλλά νοοτροπία. Αν κάποιος δεν παραδέχετε οτι χτυπήθηκε σε ένα παιχνίδι φανταστείτε τί θα κάνει στα κανονικά "χτυπήματα" που δέχετε στην εκτός αιρσοφτ ζωή του. Δεν θα τον ήθελα για παρέα πάντως με την καμία.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!
S.W.A.T. crew member

Contractor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: 29 Μαρτίου, 2012, 12:34:59 »
Καλημερα

Καταρχην να δηλωσω οτι ειμαι κατα των
Βολιδων χρωματος οχι για το θεμα ματια
γιατι οπως προανεφερε ο συνχομπιστας crimsonhell
ειναι εως ανυπαρκτη πιθανοτητα απλα γιατι
και ολοι να τα χρησιμοποιουσαν απλα το airsoft
Θα λεγονταν paintball η paintwar η καπως ετσι