Τελικα θελω να αγιασω και δεν με αφηνουν.......

Διαβαζοντας τα γραφομενα του Stavros3 και την επιμονη του μου ερχεται στο μυαλο η ρηση του θρυλικου επιθεωρητη Καλαχαν για τις αποψεις.
Οι αποψεις ειναι σαν μια συγκεκριμενη οπη του γαστρεντερικου μας σωληνα. Ο καθενας εχει απο μια....
Ηθελα ομως να ρωτησω αν η μπιλια τελικα σπασει και μου χαλασει το πχ hopup, θα ερθει ο φιλος Stavros3 και ολοι οσοι κατεβαζουν κατα καιρους αυτη τη μεγαλειωδη ιδεα να μου αποκαταστησει τη ζημια;
Δεν νομιζω.....το πιθανοτερο ειναι να τρεξουν να πεταξουν οσες χρωμοσφαιρες εχουν, ευχαριστωντας τους θεους που το κακο εκατσε σε αλλον και οχι σε αυτους.
Η μηπως νομιζουν οτι πριν απο αυτους και αλλοι στην 20ετη ιστορια του airsoft διεθνως δεν εχουν σκεφτει το θεμα;
Επειδη η ιδεα αυτη πρεπει να πεθανει εν τη γενεσει της, για να μην κλαψουν αρκετοι νεεοι τα λεφτα τους η τα ματακια τους
Η αληθεια ειναι απλη....τα οπλα του airsoft λογω κατασκευης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΒΟΛΙΔΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ.
Ομοιως, ο εξοπλισμος ασφαλειας που χρησιμοποιουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΥΓΡΑ. Αν εξαιρεσεις τα goggles ολα τα υπολοιπα βαλλιστικα γυαλια 9/10 υα επιτρεψουν την εισοδο χρωματος στα ματια ττου δυστηχη που θα φαει τη χρωμοσφαιρα στο προσωπο. Για αυτο και οι μασκες του ΡΒ ειναι ΟΛΕΣ κλειστου τυπου