Tο Ταγματαρχης εχει να κανει με τις δημοσιευσεις μου στο παρον φορουμ και οχι με την εμπειρια μου και τον χρονο ενασχολησης μου με το χομπυ ο οποιος ευκολα θα με κατετασσε στους δεινοσαυρους.......
Η κουβεντα για τα πριβε και τα ανοιχτα παιχνιδια κραταει τουλαχιστον 6 χρονια, οποτε δεν υπαρχει λογος να την επαναφερουμε εδω, οποτε θα σου πω τα βασικα και σε παρακαλω να μην τα παρεις στραβα.
Προσωπικα εχω ταχθει υπερ των πριβε παιχνιδιων αφου δεν μπορουν να κανουν χωριο ολοι με ολους και αν για παραδειγμα εγω και οι ομοιδεατες μου θελουμε να παιζουμε με εναν τροπο Α γιατι να συμβιβαστουμε με κατι λιγοτερο; Στην τελικη ουτε αποστολοι ειμαστε, ουτε εχουμε καποιο quest να εξαπλωσουμε το λογο του airsoft στις μαζες.
Οσον αφορα ειδικα εσενα, φιλικα παντα, στη φαση που εισαι δεν σε ξερει κανενας, αν εισαι νορμαλ ή ψυχακι, καλος παιχτης η αθανατος, αν θα δημιουργησεις προβληματα η οχι. Ως εκ τουτου αν δεν σε καλεσει καποιος γνωστος σου και δεν εγγυηθει για εσενα δυσκολο να βρεθεις καλεσμενος σε κλειστα παιχνιδια. Ειναι κατι που θα πρεπει να το δεχθεις και να το αποδεχθεις χωρις να προβαινεις σε αλλοπροσαλες ενεργειες οπως πχ το παρον thread.
Φτιαξε τον εξοπλισμο σου αν δεν το εχεις κανει ηδη ωστε να μπορεις να συμμετεχεις σε ενα πιο πολυπλοκο σεναριο και αρχισε να κατεβαινεις στα ανοιχτα σεναρια σε πρωτη φαση......εκει θα δειξεις τον χαρακτηρα και το υφος/ηθος σου. Πιστεψε με εχουν γνωσεις οι φυλακες.
Ετσι θα σε γνωρισει ο κοσμος και θα βρεθεις καλεσμενος και στα κλειστα παιχνιδια και οχι με επικλησεις στους παλιους "να μοιραστουν τις γνωσεις τους"