Αποστολέας Θέμα: L96 WELL πρόβλημα με bb's  (Αναγνώστηκε 19463 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Condor

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
L96 WELL πρόβλημα με bb's
« στις: 03 Απριλίου, 2012, 17:47:11 »
Μόλις απόκτησα το L96 της WELL και αφού έριξα 5-6 βολές επιτυχώς, οι επόμενες μπίλιες κολαγανε στη θαλάμη. Του καθάρισα την κάνη, έριξα άλλες 4 επιτυχώς και πάλι αρχισαν να κολλάνε. το ξανακαθάρισα και το φαινόμενο επαναλήφθηκε. Οι μπίλιες κολλάνε ακριβώς στη θαλάμη και όχι μέσα στην κάνη, αφού όταν τραβάω το κλείστρο, πέφτουν από εκεί που μπαίνει η γεμιστήρα. Οι μπίλιες είναι καλής ποιότητας σχετικά (BB KING). Σίγουρα ο μηχανισμός του κλείστρου πρέπει να έχει γράσο (ή αυτό το λάδι που βάζουν τελος πάντων) για να λειτουργεί σωστά και να μη φθήρεται, αλλά μηπως έχουν ρίξει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να πέφτει στην κάνη και να κολλάνε οι μπίλιες; Είχε κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα; Όποιος γνωρίζει τπτ επί του θέματος, ας βοηθήσει.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες

Αποσυνδεδεμένος kapelo2

• Λοχίας
  • *
Απ: L96 WELL πρόβλημα με bb's
« Απάντηση #1 στις: 13 Ιουνίου, 2012, 16:53:17 »

Έχω και εγ'ω αυτο το πρόβλημα , άν βρήκες λύση παρακαλώ στείλε μου μήνυμα ή απαντησε στο topic  αυτό , ευχαριστώ!!!

:gunfight25:

Αποσυνδεδεμένος kapelo2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #2 στις: 13 Ιουνίου, 2012, 18:19:32 »
τελικά , problem solved , λίγη σιλικόνη στο pop-up και ολα τέλεια , μου φαινόταν πολύ ευκολο και δε φαντάστηκα πως αυτό έφταιγε:Ρ

Αποσυνδεδεμένος barbaros4ever

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 13 Ιουνίου, 2012, 20:18:47 »
δοκιμάσατε με άλλες μπίλιες???

οι BBking είναι ότι χειρότερο γιατί δεν είναι εντελώς στρογγυλές έχουν πιο πολύ το σχήμα του αυγού....

φιλικά Κώστας 

Αποσυνδεδεμένος kapelo2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 13 Ιουνίου, 2012, 22:47:33 »
ΛΑΘΟΣ , τελικά δεν έφταιγε αυτό , το πρόβλημα συνεχίστηκε , αλλά βρήκα τη λύση για σίγουρα...
Θα ανεβάσω και video για άλλους με το ιδιο πρόβλημα διοτι κανείς δεν έχει ανεβάσει στο youtube τίποτα
Δέν φταίνε ούτε τα bb's ούτε η σιληκόνη...
Αυτό που φταίει είναι μια βιδιτσα στο hop-up.
Πάμε να δούμε πώς να το φτιάξουμε...
1ο Βήμα : Ξεβιδώνεις τις δύο βίδες που κρατάνε την κάνη με το stock.
2ο Βήμα :Πάς οπου είναι το hop-up (για όσους δεν ξέρουν είναι εκεί που είναι ο γεμιστήρας) και θα δεις : μια βίδα που βιδώνει με allen 2,5 χιλ και μια βίδα που βιδώνει με σταυροκατσάβιδο . Αν το πρόβλημα σου είναι ίδιο με το δικό μου , τότε η βίδα που βιδώνει με το σταυροκατσάβιδο (όχι αυτή που ρυθμίζει την πορεία της μπίλιας) πρεπει να είναι λάσκα , με αποτέλεσμα το hop-up να κουνιέται , με αποτέλεσμα λόγω το κρανδασμού της βολής , ο γεμιστήρας να βγάινει απο τη θέση του καί όταν πας να οπλίσεις ξανά ο γεμιστηρας να βγάζει 2 ή και 3 μπάλες αντί για 1. Άρα μπλοκάρει το bolt και γι'αυτό πρέπει να βγάλεις το γεμιστήρα για να βγεί η μπιλια. Άρα ,
3ο Βήμα : Βιδώνεις καλά τη βίδα για να μήν κουνιέται και είσαι έτοιμος .
4ο Βήμα : Ξαναβάζεις την κάνη στο stock και τελείωσες  :tongue:

Ελπίζω να βοήθησα αν είχες το ίδιο πρόβλημα..
Άν πάλι όχι , ελπίζω να βρείς τη λύση αν δεν την έχεις βρεί ήδη  :tongue:

Α και barbaros4ever , πρώτον με λένε και εμένα Κώστα και δεύτερον δεν έχω BBking έχω GOLD FIRE :tongue:

Αποσυνδεδεμένος barbaros4ever

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #5 στις: 13 Ιουνίου, 2012, 23:09:50 »
άρα τότε το δικό σου πρόβλημα ήταν η βίδα και λογικά του Dragon πρέπει να είναι οι μπίλιες γιατί όλοι είτε μετά από 5 βολές (με οποιοδήποτε όπλο) είτε μετά από 3000 κάποια στιγμή θα την πάθουν... εγώ το έπαθα σε iCS με μαμά κάννη 6.08

Αποσυνδεδεμένος kapelo2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 14 Ιουνίου, 2012, 01:09:56 »
Τώρα κατάλαβα γιατί έχουν το κατσαβίδι μέσα στο κουτί του όπλου αν και όλες οι βίδες είναι με allen :tongue:
Α και ο Dragon έχει σίγουρα προβλημα με μπιλλιες διότι είδα ενα post που έκανε σε ένα αλλο forum και έχει λύσει το πρόβλημά του lol!

Αποσυνδεδεμένος tx200

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 14 Ιουνίου, 2012, 14:42:28 »
Καταρχήν συγχαριτήρια γιατί έκανες μία τέλεια επιλογή με το όπλο που πήρες. Θέλω να σου πω να μην ανησυχείς αυτό το πρόβλημα που έχεις με τον καιρό θα σταματήσει. Κι άμα δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι να στρώσει άκου τι θα κάνεις :

1. Θα βγάλεις το πιστόνι.
2. Θα πάρεις ένα πολύ στεγνό πανί και θα σκουπίσεις όλο το γράσο και μέσα αλλά και έξω από το πιστόνι.
3. Θα αγοράσεις ένα βαζάκι γράσο.
4. Θα βάλεις πάνω στο δάχτυλό σου μία πολύ μικρή ποσότητα και τα περάσεις το εχωτερικό του πιστονιού.
5. Μετά θα πάρεις την βέργα καθαροσμού που σου δίνει μέσα στο κουτί.
6. Στην άκρη της θα βάλεις ένα κομμάτι wettex που πάνω του θα έχει μία ελάχιστη ποσότητα γράσου.
7 και τέλως. Θα περάσεις μέσα στο πιστόνι γράσο με την βέργα.

Υ.Γ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΡΑΣΟ.

Αποσυνδεδεμένος kapelo2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 14 Ιουνίου, 2012, 22:01:43 »
Ευχαριστώ , αλλά δεν έχω πλέον πρόβλημα και προκειται να παραγγειλω νεο trigger gearbox διότι η σκανδάλη του χάλασε στο άκυρο χωρίς να κάνω τίποτα στην 3η μέρα... ευχαριστώ και πάλι για τη συμβουλή..
Α και άν ξέρεις το μεταλλικό trigger box αντέχει το κιτ αναβάθμισης ή όχι ; :laugh:

Αποσυνδεδεμένος tx200

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 15 Ιουνίου, 2012, 13:03:33 »
Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος νομίζω πως αντέχει.

Αποσυνδεδεμένος kapelo2

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #10 στις: 15 Ιουνίου, 2012, 15:47:51 »
Ευχαριστώ , αλλά δεν νομίζω οτι θα κάνω upgrade στο ελατήριο και γενικότερα στο όπλο , διότι είμαι ευχαριστημένος με το fps του και δεν θέλω να το πολυπειράζω , φοβάμαι μην το καταστρέψω ακόμα δεν το πήρα :tongue:
Πάντως ευχαριστώ για τις συμβουλές σου  ;)  sniper

Αποσυνδεδεμένος Condor

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #11 στις: 24 Ιουνίου, 2012, 22:57:27 »
Παιδιά κι εγώ ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας... πολύ χρήσιμες. τελικά εμένα οι μπίλιες εφταιγαν (οι μαντμπουλ ειναι φοβερές). Sorry που ξεχασα να γράψω οτι βρήκα λύση... Και ναι, ειναι φοβερό οπλάκι για την τιμή του (αν και περιμένω αναβαθμιση κάνης και χοπ απ μιας κι έχω πολύ μεγαλο πρόβλημα με την ευθυβολία μιας και παει θεόστραβα η μπίλια)... Και παλι ευχαριστώ!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες