Αποστολέας Θέμα: Ανέκδοτο-α  (Αναγνώστηκε 22396 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
Ανέκδοτο-α
« στις: 07 Απριλίου, 2012, 16:35:43 »
3 γυναίκες προσπαθούν να ερεθίσουν τον άντρα τους…

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ……
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τ……όσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».

Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ……
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε, την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα, δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.

Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ……
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του πήγε στο ψυγείο πήρε μια μπύρα, πήρε και το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε :

«Δε μου λες ρε Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
Απ: Ανέκδοτο-α
« Απάντηση #1 στις: 05 Μαΐου, 2012, 15:12:41 »
Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός
κόμματος χτυπήθηκε από ένα φορτηγό και πέθανε.

Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε
μπροστά από τον Άγιο Πέτρο.

Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! είπε ο Άγιος Πέτρος, και συνέχισε:
Έχουμε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας
σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με σας.

Έτσι σκεφτήκαμε το εξής: Θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον
παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την
αιωνιότητα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε στην κόλαση.
Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο.
Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες, που είχαν ήδη πεθάνει,
ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους.
Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού.
Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, στη συνέχεια δείπνησαν στον σύλλογο, διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι, και το βράδυ συντροφιά με μια όμορφη νεαρή.
Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός,
είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν.

Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε, όταν ήρθε η ώρα να φύγει. Όλοι τον ξεπροβόδησαν.

Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου ο Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
Τώρα είναι η ώρα να πάς στον παράδεισο! Ο πολιτικός, πέρασε τις επόμενες ώρες
πετώντας από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας παιδικά τραγουδάκια.

Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο, είναι η ώρα να επιλέξετε!

Ο άνθρωπος το σκέφτηκε για μια στιγμή, και στη συνέχεια είπε:
Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση.

Ο Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση.
Όταν άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε στη μέση μιας ερήμου, που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια.
Είδε τους φίλους του ρακένδυτους κι αξιολύπητους, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε.

Ο Μέγας Διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο.
Δεν καταλαβαίνω, είπε ο πολιτικός, χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και
διασκέδασα πολύ.
Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξερό μέρος, γεμάτο σκουπίδια, και οι φίλοι μου φαίνονται κακομοίρηδες και αξιοθρήνητοι.
Ο Μέγας Διάβολος χαμογέλασε και του είπε:
Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία!
ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ !!!!

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 05 Μαΐου, 2012, 16:35:22 »
Πάρα πολύ καλό ειδικά για την Ελλάδα και τούς πολιτικούς της ταιριάζει γάντι  :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος jason9575

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 21 Ιουνίου, 2012, 12:32:17 »
πάει ένας σε ένα φαρμακείο να αγοράσει προφυλακτικά.Του τα δίνει η υπάλληλος και τον ρωτάει:"Θέλετε σακούλα?"
Και αυτός απαντάει:"Όχι,εντάξει,βλέπεται η γκόμενα" 

Είναι Παρασκευή και πεθαίνει ο πάπας, ωστόσο οι υπεύθυνοι αποφασίζουν να το ανακοινώσουν στον κόσμο την Δευτέρα. Ενας καρδινάλιος είναι Ελληνας και παίρνει τηλέφωνο στα κρυφά τον ξάδερφό του στο χωριό:
- "Τάσο, άκου προσεκτικά. Παίξε στο στοίχημα ότι την Δευτέρα θα πεθάνει ο πάπας! Βάλε όσα λεφτά μπορείς και θα γίνουμε πλούσιοι!!"
Tην Δευτέρα γίνεται η ανακοίνωση του θανάτου του πάπα και ο καρδινάλιος παίρνει τον ξάδερφό του τηλέφωνο:
- "Ελα Τάσο! Το έπαιξες αυτό που σου είπα;"
- "Ναι..."
- "Αρα είμαστε πλούσιοι!"
- "Δυστυχώς... Έχασα το over της Μάντσεστερ..."

Αποσυνδεδεμένος Condor

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 24 Ιουνίου, 2012, 23:08:05 »
Ήταν ένας πλαστικός χειρούργος...και ένας ξύλινος!
Ναι, ξερω... βλακεία, αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
  Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #5 στις: 05 Οκτωβρίου, 2012, 00:07:49 »
Πήγε η μπάντα των σκουπιδιάρηδων να πει τα κάλαντα σε μια ξανθιά .
Εκείνη αφού τα άκουσε πήρε έναν έναν τους σκουπιδιάρηδες στην κρεβατοκάμαρα
και τους ''ξεζουμησε'', μα όταν έφτασε στον οδηγό του δίνει μονο ένα κατοστάρικο.
- Καλά, της λέει, τους άλλους τους ''περιποιήθηκες'' κι εμένα μόνο ένα κατοστάρικο ???
- Δεν φταίω εγώ-λέει η ξανθιά .
Ο άντρας μου μου είπε "αν έρθει η μπάντα για τα κάλαντα δώσε στον οδηγό
ένα κατοστάρικο και τους άλλους γ@μα τους".

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 07 Οκτωβρίου, 2012, 20:08:42 »
Πάει κάποιος στον γιατρό και του λέει:
«Γιατρέ, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα».
«Τι πρόβλημα;».
«Έχω ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο α***δι και γι' αυτό έχω πρόβλημα με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».
«Καλά, έχεις ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο α****δι και έχεις παιδιά;» του λέει έκπληκτος ο γιατρός.
«Και καλά, πόσο χρόνων είναι τα παιδιά σου;»
«Ο Πινόκιο έντεκα και ο Ρόμποκοπ δεκαεπτά».

Αποσυνδεδεμένος htsopelas

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #7 στις: 22 Μαΐου, 2013, 19:06:04 »
Σου δίνω το λόγο μου...

Κάποτε ένας τύπος αγόρασε έναν παπαγάλο. Τον πήγε σπίτι και προσπαθούσε να τον μάθει να μιλάει αλλά αυτός το μόνο που του έλεγε είναι "Σου δίνω το λόγο μου".
Μετά από πολλές προσπάθειες ο τύπος νευρίασε πολύ, τον άρπαξε και τον έβαλε για τιμωρία μέσα στην κατάψυξη.
΄Υστερα από μερικές ώρες άνοιξε το ψυγείο για να δει την αντίδρασή του και άκουσε μια φωνή:
- Σου δίνω το λόγο μου...ότι δεν θα σου ξαναπώ "σου δίνω το λόγο μου", αλλά πες μου τουλάχιστον η γαλοπούλα τι σου έφταιξε;

Αποσυνδεδεμένος sifis95

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 14 Νοεμβρίου, 2013, 12:26:55 »
Τι απάντησε η cosmote στο wifi του Σαμάρα ............1500 μυνηματα δώρο  :gunfight30:

Αποσυνδεδεμένος chal4oye

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 03 Ιανουαρίου, 2014, 09:43:52 »
Ενας καρδινάλιος είναι Ελληνας και παίρνει τηλέφωνο στα κρυφά τον ξάδερφό του στο χωριό:
- "Τάσο, άκου προσεκτικά. Παίξε στο στοίχημα ότι την Δευτέρα θα πεθάνει ο πάπας! Βάλε όσα λεφτά μπορείς και θα γίνουμε πλούσιοι!!"
Tην Δευτέρα γίνεται η ανακοίνωση του θανάτου του πάπα και ο καρδινάλιος παίρνει τον ξάδερφό του τηλέφωνο:
- "Ελα Τάσο! Το έπαιξες αυτό που σου είπα;"
pass-4sure.net www.pass-4sure.net       
leather-jackets-for-women http://www.leather-jackets.info/clothing/leather-jackets-for-women.html       
pass4sure.com [url=http://www.pass4sure.c

Αποσυνδεδεμένος The_Sniper

• Υπολοχαγός
  • *
  • I AM NOT IN DANGER SKYLER. I AM DANGER.
« Απάντηση #10 στις: 03 Ιανουαρίου, 2014, 17:01:49 »
ΚΑΦΡΙΚΟ - Ποιος ειναι ο καλυτερος καλαθοσφαιριστης του ΓΣ Σπιναλογκα. Ο Λεπρον Τζεημς..