Αποστολέας Θέμα: ΠΟΛΥΒΟΛΟ  (Αναγνώστηκε 13413 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
ΠΟΛΥΒΟΛΟ
« στις: 09 Απριλίου, 2012, 11:12:25 »
Σκευτομαι να αγορασω αυτο
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2304
 για ανοιχτα παιχνιαδια woodland μια και εχω μια λατρια στα πολυβολα
ποια η γνωμη σας?
« Τελευταία τροποποίηση: 09 Απριλίου, 2012, 11:16:37 από spyros1989 »

Αποσυνδεδεμένος adonzante

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: ΠΟΛΥΒΟΛΟ
« Απάντηση #1 στις: 09 Απριλίου, 2012, 14:07:33 »
Είναι καθαρό cybergun??
 Γιατί ξέρω ότι έχει τα δικαιώματα τις hernstal η cybergun k ετσι μπορεί να ειναι CA η κάποια άλλη εταιρία που το πουλάει δια μέσου cybergun.
Μου φαίνεται για A&K

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 09 Απριλίου, 2012, 19:26:26 »
Adonzante......καλον θα ηταν να μιλαμε για πραγματα που ξερουμε και να μην μπερδευουμε ανθρωπους που ξερουν ακομα λιγοτερα απο εμας.

Αποσυνδεδεμένος NO NAME

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #3 στις: 09 Απριλίου, 2012, 21:56:46 »
Φίλε Σπύρο, μην βιάζεσαι. Ένα - ένα τα βήματα, για να μην ξοδεύεις και τσάμπα τα χρήματά σου.

Πολυβόλο για woodland καλό ακούγεται αλλά δύσκολα παίζεται. Καλύτερα να δεις πώς παίζουν πιο έμπειροι
παίκτες σε πεδίο με πολυβόλο, να πάρεις πέντε γνώμες (και οι πέντε θα είναι διαφορετικές να είσαι σίγουρος).
Το να στήσεις το πολυβόλο κάπου και να καλύπτεις κάποια ομάδα, και στη συνέχεια να πρέπει να αλλάξεις θέση
με το ανάλογο τρέξιμο, να το ξαναστήσεις, να ξανακαλύψεις, σκέψου το να πρέπει να το κάνεις αυτό με ένα τόσο
βαρύ όπλο.

Βέβαια επειδή παίζουμε Airsoft και τα όπλα μας λίγο πολύ έχουν την ίδια εμβέλεια, τον ρόλο σου σαν κάλυψη ομάδας
μπορεί να στον ακυρώσει εύκολα άμα σου ρίχνει κατά ριπάς ένας με ένα ΑΚ, με 500άρα γεμιστήρα.
Όμορφα είναι τα πολυβόλα, αλλά στο Airsoft προσωπική μου άποψη είναι πιο πολύ για το εφέ.

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 09 Απριλίου, 2012, 22:46:05 »
το SAW δεν ειναι πολυβολο οπως το Μ60, η το MG3, αλλα αυτοματο οπλο υποστηριξης πεζικου.....εχει διαφορα.

Δεν ειναι λοιπον δουλεια του να το στησεις καπου οπως σου λενε μερικοι...σοφοι, αλλα να το κουβαλας μαζι σου μαζι με την ομαδα. Τα ερωτηματα λοιπον που θετω στον φιλτατο νεο παιχτη ειναι το εξης

-Προτιθεσαι να κουβαλας ενα πολυ βαρυ οπλο για ωρες;

-Ποια ομαδα νομιζεις οτι θα υποστηριξεις με τα πυρα καλυψης;

Θεωρω οτι τα πολυβολα και τα οπλα υποστηριξης ειναι πολυ καλη ιδεα, αλλα ΜΟΝΟ για οργανωμενες ομαδες που προπονουνται μαζι και αντιδρουν σαν ομαδα και οχι σαν μεμονομενοι παιχτες που το σεναριο τους εβαλε στην ιδια ομαδα

Απο την αλλη αν το εχεις απωθημενο και εχεις τα φραγκα να το παρεις, αερα πατερα!

Αν και θα σου συνιστουσα να επαιρνες το μοντελο με το πτυσσομενο κοντακι.....

Αποσυνδεδεμένος SUPERTSOU

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 10 Απριλίου, 2012, 11:37:57 »
εχω το Μ60 , για παιχνιδι στην υπαιθρο ειναι ιδανικο , δεν περναει ουτε κατσαριδα αχτυπητη
το συγκεκριμενο οπλο για οσους αρεσουν τα πυροβολα ειναι καυλ...........!!!!!!!!!!!
μειονεκτημα  πολυ βαρυ ,ακομα και για εμενα που εχω συνηθησει απο την δουλεια ,και εχω και καποιο ογκο και απο οτι καταλαβαινεις δεν μπορεις να το γυρνας σε ολες τις κατευθηνσεις ευκολα
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ’ αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται