Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM  (Αναγνώστηκε 149841 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • HADES
Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ HADES ΑΠΟ AIRSOFT CLUB FORUM
« Απάντηση #30 στις: 25 Απριλίου, 2012, 20:51:19 »
....Άρα οι υπερμαχοι της κατάστασης ή τσιμπανε το κατιτίς ή πρόκειται για βλάκες.

Ενα σακουλακι μπιλιες ισως ?

(ουφ με εχετε κανει ομοιο σας ... τεντυμποηδες)

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #31 στις: 25 Απριλίου, 2012, 20:52:54 »
ΝΑΑΑ !!! σιγα εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ομως να ειμαι αντικειμενικος κ σωστος  !!! Ακομα προσπαθω να μαθω τι παρασκηνιο υπαρχει κ γιατι εγιναν  τα πραγματα ετσι.
Γιατι σιγουρα κατι υπαρχει που εγω προσωπικα δεν το ξερω, αλα  οχι οτι θα κατσω να σκασω κιωλας εαν δεν μαθω.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #32 στις: 25 Απριλίου, 2012, 20:55:54 »
ΝΑΑΑ !!! σιγα εχω πιο σοβαρα πραγματα να κανω!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ομως να ειμαι αντικειμενικος κ σωστος  !!! Ακομα προσπαθω να μαθω τι παρασκηνιο υπαρχει κ γιατι εγιναν  τα πραγματα ετσι.
Γιατι σιγουρα κατι υπαρχει που εγω προσωπικα δεν το ξερω, αλα  οχι οτι θα κατσω να σκασω κιωλας εαν δεν μαθω.

Αν με την λεξη "Παρασκηνιο" αναφερεσαι στο δικο μας θεμα αποχωρησης ... εχεις τον λογο της τιμης μου οτι δεν υπηρξε τιποτα (τουλαχιστον απο εμενα προσωπικα ουτε και απο καποιον δικο μου ωστε να πεσει στην αντιληψη μου) ... και δεν ειμαι ανθρωπος που δινει τον λογο του για πλακα.

Περαν αυτου δε μπορω να βοηθησω σε κατι.

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #33 στις: 25 Απριλίου, 2012, 21:00:16 »
Όταν φτιάχνονται διπλοί λογαριασμοί(όποιος κι αν είναι αυτός) για να υποστηρίξουν συμφέροντα τρίτων,θεωρώ ότι ο χώρος δεν είναι τόσο "αθώος" όσο φανταζόμασταν οι πιο ρομαντικοί και τελικά δεν απέχει και πολύ από αυτόν του ΡΒ,για όσους πέρασαν από κει.

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #34 στις: 25 Απριλίου, 2012, 21:05:02 »
Θαναση τετοιες κινησεις δειχνουν αν μη τι αλλο δολο ... σε καθε περιπτωση παντως η κινηση του εδω Admin να προειδοποιησει τον υποχρεο αλλα και εμας, ειναι η ενδεικνυομενη καταρχην και πολλα μπραβο απο εμενα προσωπικα.

Σε καθε περιπτωση φυσικα δε διαφωνω μαζι σου στην γενικοτητα της καταστασης.

Αποσυνδεδεμένος ΕΚΔΡΟΜΟΣ

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #35 στις: 25 Απριλίου, 2012, 21:15:01 »
Μιλαω για το εαν υπαρχε καπιο παρασκηνιο πριν την διαγραφη του Ποστ για το πριβε!!!

Αποσυνδεδεμένος SUPERTSOU

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #36 στις: 25 Απριλίου, 2012, 21:15:13 »
σωστοτερο θα ηταν να λυσεται το θεμα σας με τον spiroleon με π.μ. ή και ακομα με απευθειας συναντηση .Η ανακοινωση των Η.Α.D.Ε.S για την αποχωρηση τους απο το forum του airsoft club  και των λογων που εχουν συντρεξει παει να καταντηση αηδια και εχει ξεφυγει απο το κυριο θεμα
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ’ αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

Αποσυνδεδεμένος Whiskey

• Λοχαγός
  • *
    • HADES
« Απάντηση #37 στις: 25 Απριλίου, 2012, 21:19:15 »
@ΕΚΔΡΟΜΟΣ ... οχι δεν υπηρχε κατι πριν.

@SUPERTSOU ... προσωπικα διαφωνω στο πρωτο που εγραψες μια και πρεπει ολοι να γνωριζουν τα ατομα που προσπαθουν με δολο να κανουν κακο.
Οσο για το δευτερο συμφωνω και ζηταω συγνωμη μιας και εγω ο ιδιος πολλες φορες το εκανα flame.

Η συνεχεια δικη σας λοιπον.

btw ... δεν εχω καμια ιδεα σε ποια ομαδα ανηκει / εχει ο κυριος με το nickname spiroleon ... δηλωνω λοιπον ευκολα πως δεν εχω τιποτα εναντιον της ομαδας του απλα επειδη δεν εχω εχθρες με καμια ομαδα (προσωπικα).
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Απριλίου, 2012, 21:24:31 από Whiskey »

Αποσυνδεδεμένος queef

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • OPERATOR OPERATING OPERATIONALLY
« Απάντηση #38 στις: 25 Απριλίου, 2012, 21:39:15 »
σωστοτερο θα ηταν να λυσεται το θεμα σας με τον spiroleon με π.μ. ή και ακομα με απευθειας συναντηση .Η ανακοινωση των Η.Α.D.Ε.S για την αποχωρηση τους απο το forum του airsoft club  και των λογων που εχουν συντρεξει παει να καταντηση αηδια και εχει ξεφυγει απο το κυριο θεμα

Χωρίς να έχω μέρος και λόγο στην όποια διένεξη,δεν είναι και το σωστότερο ή το πλέον σώφρον να κάνεις άλλο λογαριασμό για να πεις τη γνώμη σου ανώνυμα.

Η ανακοίνωση είναι το κύριο θέμα ή η συμπεριφορά που δέχτηκαν και το πώς χειρίστηκαν το θέμα οι αρμόδιοι;

Τέλος,δεν είσαι σε θέση εσύ ή εγώ ή οποιοσδήποτε να κρίνει τι θα κάνει μια άλλη όμάδα και πως θα χειριστεί τα θέματά της.Μην μπαίνουμε σε ξένα χωράφια ;)

Αποσυνδεδεμένος eversman

• Ταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #39 στις: 25 Απριλίου, 2012, 23:31:11 »
Κύριοι με τους διπλούς λογαριασμούς ....

Όλοι μας, σύμφωνα με την συμπεριφορά μας διαμορφώνουμε και την συμπεριφορά των άλλων απέναντι σε εμάς.Άν για παράδειγμα εγώ είμαι ένας κακός επαγγελματίας π.χ. οδηγός και δεν συμπεριφέρομαι όπως πρέπει, τότε μπορεί να ξεμείνω και από δουλειά.

Δυστυχώς για εσάς, η συμπεριφορά σας  δείχνει μονόπλευρη, επιθετική και διχαστική. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή απ' ότι πρεσβεύει αυτό το χόμπυ και ότι πρεσβεύουν τα υγιή μέλη της κοινότητας.Μιάς κοινότητας που στηρίζεται στην ευγενή άμιλα.

Και μέλη χωρίς ευγενή άμιλα παύουν να έχουν τον όποιο σεβασμό, ο οποίος κερδίζεται και δεν χαρίζεται .... ιδίως όταν αφορά παίκτες και ομάδες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο.

Με τιμή.
« Τελευταία τροποποίηση: 25 Απριλίου, 2012, 23:38:47 από eversman »

Operational Detachment - Airsoft 516
O.D.A. 516

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #40 στις: 25 Απριλίου, 2012, 23:41:18 »
σωστοτερο θα ηταν να λυσεται το θεμα σας με τον spiroleon με π.μ. ή και ακομα με απευθειας συναντηση .

Ρε φίλε έχετε και πολύ θράσος τελικά. Μια ο ένας κάνει τον Κινέζο σε χειροβομβίδα, συννενοείται με τον διαιτητή, ρίχνει σε άλλον που μιλάει με τον διαιτητή και μετά θέλει να "μην συνεχίσουμε" και να πάμε για κανένα καφέ για να μας εξηγήσει! Τώρα μπαίνει ο άλλος με  (bandit) και διπλό λογαριασμό να διαβάλει 10 άτομα και μια ομάδα για να πουλήσει εκδούλευση και μετά θέλει και τα ρέστα. Κατάλαβα γιατί ταιριάξατε.
Όταν βρει ξέρεις τι, ας έρθει να μας εξηγήσει τι εννοεί. Ας του το γράψουν εν ανάγκη.

Η ανακοινωση των Η.Α.D.Ε.S για την αποχωρηση τους απο το forum του airsoft club  και των λογων που εχουν συντρεξει παει να καταντηση αηδια και εχει ξεφυγει απο το κυριο θεμα

Η μόνη αηδία που μπορείς να νοιώσεις εδώ δεν είναι από την ανακοίνωση μιας ομάδας για να αποκαταστήσει την αλήθεια για τους λόγους αποχώρησης και τις απαντήσεις και άλλων μελών που κατάλαβαν τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο forum αλλά από συμπεριφορές σαν την δικιά σου και του του άλλου τυπάκου που δεν θα χαρακτηρίσω μόνο από σεβασμό στα μέλη του forum.

« Τελευταία τροποποίηση: 26 Απριλίου, 2012, 00:31:46 από powerplantmaster »
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #41 στις: 26 Απριλίου, 2012, 00:16:02 »
Να σας κάνω μια ερώτηση κύριοι;;;;
Εφόσον ο ίδιος άνθρωπος έχει και το πεπόνι και το μαχαίρι, δεν μένει τίποτα άλλο παρα να κόψει κατα το δοκούν.
Ότι δεν του κάνει το πετάει....ότι του αρέσει το κρατάει.....
Περιμένατε κάτι το διαφορετικό;;;;
Απλά αυτην την φορά του την έσπασε μια ομάδα ολόκληρη και κάποιοι μεμονομένοι παίχτες, και όχι ένας και μοναδικός καβαλάρης που πήγε κόντρα σε όλους.......
Πολύ απλά από την στιγμή που το forum ανήκει σε κατάστημα, αυτό σημαίνει και άμεση εφαρμογή των συμφερόντων του και στο forum.....
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #42 στις: 26 Απριλίου, 2012, 00:46:38 »
Όχι δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Αλλά δεν έμεινε σε αυτό και προσπάθησε να παραποιήσει τα γεγονότα και να μας σπιλώσει. Πλήρη διαφάνεια ζητήσαμε για να μπορούν άτομα που δεν έχουν παρωπίδες να μάθουν τι συμβαίνει και να κρίνουν. Αυτό θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε και όχι να μας λυπηθείτε ή να υπερασπιστείτε.

Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για όλους μας υπάρχουν αρκετοί που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και γνωρίζουν πολύ καλά πράγματα αφού έχουν πράγματι χρόνια στον χώρο (και όχι σαν κάποιους άλλους που με 3 μήνες βρέθηκαν να ξέρουν πεδίο 2 χρόνια) και απάντησαν σε αυτό το thread καταθέτωντας παρόμοια περιστατικά φίμωσης και να πουν αλήθειες με αφορμή το περιστατικό αυτό.

Αυτό ενόχλησε και κάποιοι ήρθαν να "καθαρίσουν" για να αποδείξουν πίστη στον ηγεμόνα και να μας ζητήσουν τον λόγο και να σταματήσουμε να τον ενοχλούμε. Ε, δεν σταματάμε. Τώρα αρχίσαμε...

ΥΓ. Ευχαριστώ τον Dimitrio για την κίνηση του να βοηθήσει τον αγανακτισμένο  (bandit)8)
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Απριλίου, 2012, 00:54:23 από powerplantmaster »
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος wrangler

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #43 στις: 26 Απριλίου, 2012, 01:04:48 »

αντι σαν νεοι στο χωρο να κατσετε να μαθετε δυο πραματα.. προτιμησατε με επαρση κιολας.. να κωλοτριφτειτε σε ενα μαγαζι για μια χουφτα μπιλιες και να κανετε κολεγιες λες και θα κερδισετε κανα μεταλλιο....
ειστε επιεικως αστειοι και συναμα τραγικοι σαν ομαδα...
ΛΟΓΧΗ-TAC-MILSIM-SQUAD

Αποσυνδεδεμένος agent 47

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #44 στις: 26 Απριλίου, 2012, 01:09:54 »
Η διαγραφή κάποιων posts ή θεμάτων έχει γίνει μόδα εδώ και κάμποσο καιρό...... αλλά νομίζω ο καθένας μας έχει μυαλό και κρίνει αυτά που βλέπει..... και αν δεν τα πρόλαβε να τα δεί  με τα ίδια του τα μάτια υπάρχει και η ενημέρωση από φίλους....
Απλά το θέμα είναι ότι όσο και να διαμαρτύρεστε αυτός θα προφυλλάσει αυτούς που θέλει διαγράφοντας ολόκληρα θέματα γιατί εκθέτονται με την συμπεριφορά τους (βλέπε διπλολογαριασμίτες του παρόντος thread), και απο την άλλη θα ΒΑΝαρει, διαγράφει posts και θα καθορίζει την τελική εικόνα γιατί αυτός μπορεί και όχι εσείς........

Για μένα η μόνη λύση είναι ένα forum φτιαγμένο απο τους παίκτες για τους παίκτες. Το μείζων θέμα είναι ποια θα είναι η προθημία αλλαγής και η  υποστήριξη απο μια μερίδα ατόμων-ομάδων σε ένα τέτοιο forum, αφού ούτε προστασία θα έχουν αλλά  ούτε και συμφέρον...... Μαλλον μηδαμινη......
If you can't beat them
DIE TRYING!!!!!!!!!