Παράθεση από: Tromaras στις 01 Μαΐου, 2012, 13:17:27Εβαλα καποια εξτρα rails ΜAGPUL MOE στον χειροπροφυλακτηρα,μιας κ δεν εβρισκα τον μεταλλικο απο Ελλαδα.Με δυσκολεψαν λιγο οι επιλογες θεσης στα πλαινα γιατι εβρισκαν τα παξιμαδια των rails σε καποια σημεια του upper receiver με αποτελεσμα να μην κλεινει τελειως ο χειροπροφυλακτηρας κ να μου γδαρει λιγο το χρωμα στο μεταλλο.Δεν ειναι εμφανες βεβαια κ δεν με απασχολει καθολου! Βαλε ενα groverακι μεταξυ βιδας & rail & δεν θα περισευει απο πισω για να γραντζουναει το upper receiver.
Εβαλα καποια εξτρα rails ΜAGPUL MOE στον χειροπροφυλακτηρα,μιας κ δεν εβρισκα τον μεταλλικο απο Ελλαδα.Με δυσκολεψαν λιγο οι επιλογες θεσης στα πλαινα γιατι εβρισκαν τα παξιμαδια των rails σε καποια σημεια του upper receiver με αποτελεσμα να μην κλεινει τελειως ο χειροπροφυλακτηρας κ να μου γδαρει λιγο το χρωμα στο μεταλλο.Δεν ειναι εμφανες βεβαια κ δεν με απασχολει καθολου!
Παράθεση από: G.P.S. στις 01 Μαΐου, 2012, 20:57:58Παράθεση από: Tromaras στις 01 Μαΐου, 2012, 13:17:27Εβαλα καποια εξτρα rails ΜAGPUL MOE στον χειροπροφυλακτηρα,μιας κ δεν εβρισκα τον μεταλλικο απο Ελλαδα.Με δυσκολεψαν λιγο οι επιλογες θεσης στα πλαινα γιατι εβρισκαν τα παξιμαδια των rails σε καποια σημεια του upper receiver με αποτελεσμα να μην κλεινει τελειως ο χειροπροφυλακτηρας κ να μου γδαρει λιγο το χρωμα στο μεταλλο.Δεν ειναι εμφανες βεβαια κ δεν με απασχολει καθολου! Βαλε ενα groverακι μεταξυ βιδας & rail & δεν θα περισευει απο πισω για να γραντζουναει το upper receiver. τα εβαλα πιο μπροστα στον χειροπροφυλακτηρα οποτε δεν βρισκει καθολου.
Παράθεση από: Tromaras στις 01 Μαΐου, 2012, 21:06:53Παράθεση από: G.P.S. στις 01 Μαΐου, 2012, 20:57:58Παράθεση από: Tromaras στις 01 Μαΐου, 2012, 13:17:27Εβαλα καποια εξτρα rails ΜAGPUL MOE στον χειροπροφυλακτηρα,μιας κ δεν εβρισκα τον μεταλλικο απο Ελλαδα.Με δυσκολεψαν λιγο οι επιλογες θεσης στα πλαινα γιατι εβρισκαν τα παξιμαδια των rails σε καποια σημεια του upper receiver με αποτελεσμα να μην κλεινει τελειως ο χειροπροφυλακτηρας κ να μου γδαρει λιγο το χρωμα στο μεταλλο.Δεν ειναι εμφανες βεβαια κ δεν με απασχολει καθολου! Βαλε ενα groverακι μεταξυ βιδας & rail & δεν θα περισευει απο πισω για να γραντζουναει το upper receiver. τα εβαλα πιο μπροστα στον χειροπροφυλακτηρα οποτε δεν βρισκει καθολου.Το θεμα ειναι να το βαλεις εκει ακριβως που σε βολευει & οχι εκει που δεν βρισκει. Με την μπαταρια ΟΚ, μην σου γδαρει την μπαταρια.
τα εβαλα πιο μπροστα στον χειροπροφυλακτηρα οποτε δεν βρισκει καθολου.
Παράθεση από: Tromaras στις 01 Μαΐου, 2012, 21:06:53τα εβαλα πιο μπροστα στον χειροπροφυλακτηρα οποτε δεν βρισκει καθολου.Στον μπροστά ή τον πίσω;Αν θες να κάνεις το οπλάκι πιο καγκούρικο πλάκωσέ τον στους πολυεστέρες