Αποστολέας Θέμα: ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ!!!!  (Αναγνώστηκε 108137 φορές)

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ!!!!
« στις: 18 Ιανουαρίου, 2010, 20:39:22 »

Για άλλη μια φορά θα δει όλη η Ελλάδα ποιος είναι ο αληθινός ΘΡΥΛΟΣ της Ελλάδας. Ποιος δικαιούται να φέρει αυτόν τον τίτλο, σε ποιόν αρμόζει και ποιος το αποδεικνύει 30 χρόνια τώρα, σε κάθε ευκαιρία.
Ποιος είναι αυτός που κάνει περήφανους εκατομμύρια έλληνες, ποιος είναι αυτός που κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ποιος εκφράζει την ψυχή των ελλήνων και ποιος ξεβρακώνει τους αναίσχυντους ιστοριοκάπηλους ψευτοευρωπαίους, τους αχυρανθρώπους τους και τα φερέφωνά τους.

ΘΡΥΛΟΣ της Ελλάδας είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η ομάδα που εποποιεί συνεχώς, η ομάδα μέσω της οποίας το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμα σε μια γωνιά του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, η ομάδα που γράφει την ιστορία της μέσα στα γήπεδα όλης της γης και δοξάζει το περήφανο έμβλημα του τριφυλλιού στα μάτια της ανθρωπότητας. Η ομάδα που αν δώσει τις φανέλες της με το τριφύλλι στο στήθος στον Εθνικό Αστέρα και παίξει ο τελευταίος στο Champions League, σαν Παναθηναϊκός θα πάιξει... Είναι θέμα γονιδίων πρώτα απ όλα κακόμοιοι γαύροι...

Αυτός είναι ο γνήσιος ΘΡΥΛΟΣ και όχι οι κόκκινες μαϊμούδες που σκούζουν μια ζωή για την «απίστευτη» ομαδάρα τους με τις ισάξιες ενδεκάδες, για τον καλό άνθρωπο και παλικάρι (!) πρόεδρό τους, για τον (ανύπαρκτο, ανιστόρητο, πανάσχετο, κουτό κλπ) «πύρινο» λαό τους, για την ένδοξη (ποια;;;; ιστορία τους (στα τοπικά πειραϊκά πρωταθλήματα). Η αιώνια κωλοφαρδία σας, οι κομπίνες σας, οι κλοπές σας, οι ατιμίες σας, οι διαπλοκές σας, τα κοράκια σας, οι καλύβες σας, οι αχυράνθρωποί σας, οι «μαϊμουδιές» σας, τα αίσχη σας και τα λοιπά «προσόντα» σας, σας στέλνουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια απευθείας σε μια διοργάνωση που ούτε σας αξίζει, ούτε της ταιριάζετε, ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να διακριθείτε. Έτσι κατορθώσατε να βάλετε μακρυμάνικες φανέλες στην Ευρώπη, εισπράττοντας παράλληλα καρπαζιές και τάλιρα, χλευασμό και ανυποληψία. Τολμήσατε να δηλώσετε κακόμοιροι ότι θα κατακτήσετε την κορυφή της Ευρώπης. Για άλλη μια φορά θα πάρετε αυτό που σας αξίζει και αυτό για το οποίο είστε φτιαγμένοι. Κοιμήθηκε μια φορά ο Θεός στο Πόρτο και ξαφνικά νομίσατε ότι γίνατε υπερομάδα.

Ξεχάσατε ότι μέχρι να «εφευρεθεί» το σύστημα των ομίλων, που ότι και να γίνει έξι παιχνίδια στην Ευρώπη θα τα δώσουν όλες οι ομάδες, οι διάφορες Φερεντσβάρος, Κραϊόβες, Γκόρνικ και λοιπές ευρωπαϊκές «υπερδυνάμεις» ασελγούσαν με μανία πάνω σας κάθε Φθινόπωρο. Ξεχάσατε πολλά Αλλά είμαστε εμείς εδώ για να σας τα θυμίζουμε και για να σας υπενθυμίζουμε το ποιοι είστε και το που ανήκετε, αν και η ίδια η ύπαρξή σας και οι ανύπαρκτες περγαμηνές σας φροντίζουν γι αυτό πολύ καλύτερα από τον κάθε έναν.
Σας σερβίρουνε και το παραμυθάκι των κακών ευρωπαίων διαιτητών (Ρομπέρτο που μπλοκάρεις πιο κάλά), που κυνηγούν το μεγάλο ευρωπαίο ολυμπιακό και δεν τον αφήνουν να σταυρώσει νίκη εκτός έδρας. Ναι, των κακών διαιτητών που επέτρεψαν σε κάτι απίστευτους Ολλανδούς να αγωνιστούν με καρδούλες στις φανέλες και να αποπροσανατολίσουν την υπερομάδα από τη μάχη της πρόκρισης και να μοιάζει με κοπάδι αγελάδες. Των κακών διαιτητών που δεν δίνουν πέναλτι κάθε φορά που οι υπερπαίκτες σωριάζονται στο χορτάρι και που ακυρώνουν τα γκολ που πετυχαίνει ο Βραζιλιάνος με τις ανταύγειες στα μαλλιά και τον «ήρεμο» χαρακτήρα, το άγιο παιδί που πειθαρχεί στις επιταγές του προπονητή του, τη μεγαλύτερη μετεγγραφή όλων των εποχών στην Ελλάδα. Ναι αυτόν, τον Ζιοβάνι, που ντριμπλάρει μετά μανίας τον κάθε κακόμοιρο Κολοσκόπη και τον κάθε κακόμοιρο Κολομπούρδα, αλλά όπου πραγματικά τον χρειαστήκατε απέδειξε πόσο νερόκοτα είναι και πόσο καλός παρτενέρ θα ήταν για τον κόκορα του Φυλακούρη
Αλλά ξεχνάτε ότι εκεί δεν περνάνε οι Θωμάδες, και ότι για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις και λίγο μπαλίτσα, να αλλάξεις δυό πάσες βρε αδερφέ, να μοχθήσεις, να ιδρώσεις, να παθιαστείς. Να βλέπεις το τριφύλλι στο στήθος σου και να πορώνεσαι... Και όχι να κοροϊδεύεις την κοινωνία και να πουλάς παραμύθια στους παράφρονες τους γάβρους που η σχέση τους με το άθλημα είναι εντελώς επιδερμική, και μάλιστα με τις πλάτες των Σπυρόπουλων και των διαφόρων άλλων δημοσιογράφων οπαδών υπαλλήλων. Ξεχνάτε ότι εκεί δε σηκώνει το τηλέφωνο ο πρόεδρος για να δώσει εντολές στον Μυτιληναίο. Ούτε μπορεί να δώσει πριμ στους παίκτες του Λουκόπουλου...

Σας κοιτάζω και γελάω, γιατί μέσα μου ξέρω... Σας λυπάμαι γιατί είστε αξιολύπητοι. Σας λυπάμαι γιατί μέσα μου έχει προεξοφληθεί η μέρα που θα ξυπνήσετε και ο μισητός σας αντίπαλος θα έχει πετύχει το ακατόρθωτο. Σας λυπάμαι γιατί θα σας παραμυθιάσουν πάλι με σύγχρονες χούντες και «πράσινους δάκτυλους». Σας λυπάμαι γιατί εκείνη την ημέρα που θα καίγεται η Ελλάδα και η ομογένεια εσείς θα διαβάζετε στα «έγκυρα» έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σας για τη μεγαλειώδη νίκη των ομάδων σας στο πόλο, το σκάκι, στο γκρινιάρη και στα λοιπά τμήματα του συλλόγου σας. Σας λυπάμαι γιατί τα παιδιά σας θα γίνουν Παναθηναϊκοί. Σας λυπάμαι γιατί το φως του ήλιου θα είναι μαρτύριο και η νύχτα ατέλειωτη.

Η ΘΡΥΛΙΚΗ πράσινη ψυχή θα μεγαλουργήσει και πάλι και θα στείλει για μια ακόμη φορά το μήνυμα σε όλους σας. Ημέτερους και μη.

ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που πάτησε το Γουέμπλεϊ σε τελικό πρωταθλητριών.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που άλλες δυό φορές έφτασε στα ημιτελικά.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που έπαιξε για τον τίτλο του Διηπειρωτικού.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που το όνομά του είναι χαραγμένο με χρυσά γράμματα πάνω στο πιο βαρύτιμο τρόπαιο του ποδοσφαίρου.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που το όνομά του είναι γνωστό στα πέρατα της οικουμένης.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που πέτυχε περήφανες νίκες και προκρίσεις εναντίον μεγάλων αντιπάλων.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που σέβονται και υπολογίζουν οι ισάξιοι θρύλοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που ενάντια σε κάθε λογική, σε κάθε πρόβλεψη και «ανάλυση», ενάντια σε κάθε μεμψιμοιρία και χλευασμό από το σύνολο σχεδόν των μέσων, μεγαλουργεί.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που πάει κόντρα στο ρεύμα και ξεβρακώνει τα εγχώρια κατεστημένα.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που ηγείται του ποδοσφαίρου μας.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που σας αφήνει να καπηλεύεστε την ιστορία του και σας απαντάει με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός, που τον χτυπάνε από παντού, τον εξαναγκάζουν σε πέτρινα χρόνια κι αυτός αντιστέκεται και σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει το μεγαλείο του.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που ακόμη και στους δικούς του που του γύρισαν την πλάτη και τον χλεύασαν, τους έδωσε να πιουν από το νέκταρ της επιτυχίας.
ΘΡΥΛΟΣ είναι ο καταδικασμένος να αποτύχει κι αυτός τους διαψεύδει.
ΘΡΥΛΟΣ είναι αυτός που όλοι έχουν για πεθαμένο κι αυτός ζει.

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

ΘΡΥΛΟΣ είναι ο Καλαφάτης, ο Μεσσάρης, ο Πανουργιάς, ο Νικολαϊδης, ο Μηγιάκης, ο Δομάζος, ο Σαραβάκος, ο Βαζέχα και όλοι αυτοί που τίμησαν και τιμήθηκαν από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας.
ΘΡΥΛΟΣ είναι οι 40.000 του Βελιγραδίου, οι 20.000 και 12.000 του Γουέμπλεϊ, οι 5.000 του Άμστερνταμ, του Ρότερνταμ, του Μάντσεστερ και του Λεβερκούζεν, οι 3.000 του Οπόρτο, του Λίβερπουλ και του Τορίνο, οι 2.000 της Οσέρ και του Μπρυζ και όλες οι αρμάδες των πράσινων οπαδών που ταξίδεψαν παντού για να βροντοφωνάξουν το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

ΘΡΥΛΟΣ είναι μόνο ο ΠΑΟ και ο ΛΑΟΣ του.

Η αδικία και η καπηλεία του ολυμπιακού στην ποδοσφαιρική ιστορία αυτού του τόπου, πρέπει κάποια στιγμή να αποκατασταθεί. Ο χαρακτηρισμός ΘΡΥΛΟΣ ανήκει δικαιωματικά στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και μόνον σε αυτόν.

Όταν θα ξημερώσει εκείνη η αποφράδα για σας μέρα, με τι κουράγιο θα αυτοαποκαλείστε ΘΡΥΛΟΣ αρουραίοι; Θα ξανακαθήσετε σύντομα λοιπόν και αναπαυτικά στο γνωστό παλιό και τριμμένο κόκκινο καναπέ και θα απολαύστε δωρεάν μαθήματα ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, από τις καλύτερες ομάδες της ηπείρου μας. Γιατί οι ΘΡΥΛΟΙ γεννιούνται και γίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα πρωτοσέλιδα, τα τραγούδια, τις δηλώσεις, τις μπουτικ (χα χα!) και τις εικαστικές εκδηλώσεις σας. Ούτε σε πολυτελείς τόμους που κάποιοι έμμισθοι φαντασιόπληκτοι παρουσίασαν σαν ιστορικό γεγονός. Ούτε με τις κραυγές των γνωστών εμετικών υπανθρώπων που διαλαλούν τη γαβροφροσύνη τους δεξιά και αριστερά και πουλούν φτηνό εντυπωσιασμό και διαμορφώνουν (νομίζουν) αντιλήψεις για τις μάζες. Ούτε επειδή κάποιοι κατοχύρωσαν το όνομα και συνέστησαν Α.Ε. με αυτό το όνομα.
Άντε, κρυφτείτε στις τρύπες σας μαζί με τον δαφνοστεφανωμένο gay για άλλη μια φορά. Ξέρετε, αυτές που μια ολόκληρη δεκαετία σας στέγασαν και ανυπομονούν να σας δεχτούν και πάλι. Καλό είναι και το UEFA όμως. Μπαμ μπαμ παιχνιδάκια, ταλιράκι και επιστροφή στους υπόνομους του Ρέντη. Αλλά με την κωλοφαρδία σας και τις συγκυρίες της εποχής, δεν αποκλείεται να το κάνουν κι αυτό με το σύστημα των ομίλων. Ας είναι κι έτσι... Όσο πιο πολύ εκτίθεστε, τόσο καλύτερα... Αλλά μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και στο αγαπημένο σας άθλημα το μπάσκετ, θυμάστε ε; τότε που δεν σας ενδιέφερε το ποδόσφαιρο μέχρι να βρεθεί μια ακόμη Πιβ(π)οβάρνα να σας χαστουκίσει κι αυτή, στο δρόμο προς την κατάκτηση της (μπασκετικής) Ευρώπης.

Ο «Τιτανικός» είχε δύο αδελφά πλοία: Τον «Βρετανικό» και τον «Ολυμπιακό» (είναι αλήθεια!). Η ιστορία και των τριών είναι κοινή και μοιραία. Αφήστε λοιπόν το ναυάγιό σας να σαπίσει στο βυθό, γιατί εκεί ανήκει. Αλλά όχι εσείς πάλι θα το ανασύρετε, θα το καμουφλάρετε και θα το δρομολογήσετε ξανά στο ταραγμένο ποδόσφαιρο της Ελλάδας, που εσείς έχετε τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντιά του και πάλι με κομπίνες, απάτες και κολπάκια, θα θελήσετε να το παίξετε υπερδύναμη και μονοπώλιο, ιδιοκτησία και κουμάντο σας. Αλλά δε σας φτάνει κι αυτό. Ονειρεύεστε και ευρωπαϊκή κούπα. Πάρτε το χαμπάρι πια
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΤΕ. ΠΟΤΕ!!!
Η σαπίλα του ΝΑΥΑΓΙΟΥ σας όμως θα παραμείνει, θα βρωμάει και το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμα το ίδιο. Κακόμοιροι!!!!

Ναι, ψήστε αρνιά στον Κορυδαλλό και στο Κερατσίνι. Πείτε στα παιδιά σας γιατί τα ψήνετε και γιατί χαίρεστε όλοι μαζί στο πόρτο λεόνε. Καλέστε και τον Γιώβγο Σαβαντάκο (όχι δεν το έγραψα λάθος) να σας βγάλει στις ειδήσεις του μέγκα. Ταΐστε τα, ποτίστε τα και τραγουδήστε τους, δείτε τα να μεγαλώνουν και μαραζώστε όταν χτυπήσουν το τριφύλλι τατουάζ στο μπράτσο. Πηγαίνετέ τα στη φιέστα για την κατάκτηση μιας ακόμα μαϊμούς. Έχετε λέει 30 μαϊμούδες... Από πότε και από που και ως που τα φιλικά με τη Δόξα, τον Ατρόμητο Πειραιώς και τον Εθνικό εσείς τα μεταφράσατε σε πρωταθλήματα ιστοριοκάπηλα όντα; Αλλά τι λέω... Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν γαύροι που λένε στα παιδιά τους ότι στο Γουέμπλεϊ έπαιξε ο γαύρος, και ότι φόραγε πράσινες φανέλες επειδή ο Άγιαξ φόραγε κι αυτός κόκκινα.... Θεέ μου, πάλι καλά που υπήρχε τηλεόραση...

Σύντομα θα πάρετε μια ακόμη απάντηση για το ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο και την κερκίδα, για το ποια είναι η αντρική ομάδα στην Ελλάδα και ποιος θα είναι ο αιώνιος δεσμοφύλακάς σας στην απόλυτη φυλακή που σας έριξαν (μάλλον μόνοι σας μπήκατε) οι διαμορφωτές άποψης που ακούτε και ακολουθείτε με τυφλή εμπιστοσύνη. Εμείς, για άλλη μια φορά θα σας ξεβρακώσουμε, και εσάς και τα φαντάσματα των Παπουτσέληδων, των Τεβεκέληδων, των Παπαδάκων, των Νικάκηδων, των Κασναφέρηδων, των Αγγελάκηδων, των Φλότσιων, και των λοιπών βοηθών σας. Για μια φορά ακόμη και για πρώτη οι νεώτεροι, θα νοιώσετε τις φλόγες της κόλασης της Λεωφόρου, που θα πνίξουν εσάς και την ομάδα σας και θα φέρουν στο φως το ανύπαρκτο παρελθόν, παρών και μέλλον σας. Κακόμοιρο!!!

Εμείς εκεί, πάλι στο θρόνο, πάλι από πάνω, περήφανοι, ανώτεροι, κοσμογυρισμένοι, πολυνίκες, θριαμβευτές και πρωταγωνιστές στο ευρωπαϊκό όνειρο (οι γάβροι λέει έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται με τις ενέργειες του προέδρου τους. Εμείς όχι. Κούνα που σας κούναγε κακόμοιροι...), πιστοί στο ραντεβού μας με το διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, θα συνεχίζουμε μαζί με τα προβλήματά μας να στοιχειώνουμε τους εφιάλτες σας.

Κι ακόμη οι εκατομμυριούχοι παίκτες μας, οι ντεφορμέ, οι γέροι , οι αργοί και οι ντοπαρισμένοι, οι τραυματίες και τα κουτσάλογα, ο ανύπαρκτος πάγκος, θα ασελγήσουν στο σάπιο κουφάρι σας. Η μαγεία του να είσαι Παναθηναϊκος, οπαδός του μοναδικού αθλητικού ΘΡΥΛΟΥ της Ελλάδας, για μια ακόμη φορά θα κάνει την εμφάνισή της όπως για τόσα και τόσα χρόνια γινόταν και στο καθαρτήριο της Λεωφόρου αυτή τη μαγεία θα τη νοιώσετε πολύ καλά μέσα στο πετσί σας.

ΘΡΥΛΙΚΕ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ...
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ...
ΞΑΝΑΠΟΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝ...
Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ EΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ......

Φιλικά και με Εκτίμηση

Λεωνίδας Ηλιόπουλος  ;D

Αποσυνδεδεμένος traffic

• Αρχιλοχίας
  • *
Απ: ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ!!!!
« Απάντηση #1 στις: 19 Ιανουαρίου, 2010, 18:11:24 »
ρε συ Λεωνιδα   ;D ;D ;D ;D
παλι ληγμενα σου δωσανε και πηρες;  ;D ;D ;D ;D

Δεν λεει 14 χρονια συνεχεια πρωταθλημα. Πρεπει να αφηνεις και κανενα (Δουρος) στον αντιπαλο γιατι αλλιως εξασθενει το ενδιαφερον .
Παρτε τωρα ενα να ξεχαρμανιασετε κι απο τον επομενο χρονο παλι τα κεφαλια μεσα.

Αποσυνδεδεμένος Pezonauths

• Επιλοχίας
  • *
  • World's deadliest weapon is a Marine and his rifle
« Απάντηση #2 στις: 19 Ιανουαρίου, 2010, 19:26:45 »
leonardito μονο 7 βαθμους  μπροστα ειστε , και εχουμε και καμμια 10αρια αγωνιστικες ακομα....ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
« Τελευταία τροποποίηση: 19 Ιανουαρίου, 2010, 19:29:25 από Pezonauths »

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #3 στις: 19 Ιανουαρίου, 2010, 20:37:06 »
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟς

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 20 Ιανουαρίου, 2010, 17:44:00 »
Olympiakos Pao 4-0 Μικρό | Μεγάλο
    PANLAGOKOTAIKOS R.I.P  EPETEIAKH PANOLETHRIA

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #5 στις: 21 Ιανουαρίου, 2010, 21:52:49 »

Γαυρομύθος 1:
Καλά ας παίξουμε μια φορά με ξένους διαιτητές και θα δουν.

Φούτσα

Γαυρομύθος 2:
Μόνο στην Ελλάδα μας κερδίζουν, στην Ευρώπη τους έχουμε πελάτες.

Φούτσα

Γαυρομύθος 3:
Πάντα έχουμε μικρότερο μπάτζετ, κάτσε να βάλουν πιο πολλά οι αυγουλομάτηδες και θα δουν.

Φούτσα

Γαυρομύθος 4:
Είμαστε γκαντέμηδες, όλο έχουμε τραυματισμούς, για να τους δω να μην παίζει ο Διαμαντίδης ή να μην είναι σε καλή κατάσταση.

Φούτσα

Γαυρομύθος 5:
Δεν έχουμε έναν προπονητή να το σέβονται οι Έλληνες διαιτητές, κάτσε να πάρουμε έναν και θα δούνε.

Φούτσα

Γαυρομύθος 6:
Το πρωτάθλημα το χάνουμε επειδή δεν έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, κάτσε να το πάρουμε και θα δούνε

Βλέπω κάτι μακρύ και πράσινο να πετάει προς το Σαρωνικό, θέλει να μαντέψει κανένας τι είναι;
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #6 στις: 21 Ιανουαρίου, 2010, 23:15:51 »
Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος!!!!!!!!!

@Pezonauth:

επειδή στα ως τώρα post δεν έχουμε χαρακτηρίσει αλλά μιλάμε για την ομάδα μας,
επειδή λέμε γνώμη, υποστηρίζουμε την ομάδα μας,
επειδή σε έχω πετύχει και σε άλλο forae να είσαι προκλητικός,
επειδή μου είναι και εμένα πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσω υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και να τους αποδείξω,
και επειδή νομίζεις ότι το να μην κατεβαίνουμε επίπεδο σημαίνει ότι φοβόμαστε ή δεν έχουμε τι να πούμε
θα σε παρακαλέσω να ηρεμήσεις λίγο και να σταματήσεις τις προκλήσεις εδώ και να μην εκμεταλευτείς το ότι σέβομαι τον συντάκτη του τόπικ, τους υπόλοιπους που ποστάρουν ακόμα και "αλλόθρησκους" αλλά και το forae. Κατάλαβε ότι δεν είναι μαγκιά αυτό που κάνεις αλλά κάτι άλλο που αρχίζει από μα- .Σου δίνω ένα ελαφρυντικό επειδή είσαι πιτσιρικάς.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #7 στις: 22 Ιανουαρίου, 2010, 02:08:41 »
Το ποστ αυτό είναι να πουμε αποψεις και αντιπαραθέσεις βάση γεγονότων...αλλιμονο αν βαζαμε (εμείς οι βάζελοι ;D) τις 4αρες ,ουκ ολίγες, σε διαφορα παιχνίδια με τον ΟΣΦΠ.

Η ιστορία κρίνει και τα γεγονότα επίσης.  Η ιστορία αλλαζει με σκοπιμότητα καθε 100-150 χρόνια.
Το αρχικό πόστ ειναι ένα ιστορικής απόψεως για συγκρίσιμα πάντα γεγόνότα...
Οι αποδείξεις υπάρχουν μόνο γι'αυτους που η αντικειμενικότητα τους επισκιαζει τον φανατισμό.

Είμαι οπαδός,,,όχι φανατικός,,,,αλλά για 3 πραγματα ειμαι περήφανος που ΔΕΝ έγινα.....
Κομμουνιστής, Ολυμπιακός και Φούστης,,,,, ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιανουαρίου, 2010, 20:11:56 από leonardo sunbird »

Αποσυνδεδεμένος VagBlack

• Λοχαγός
  • *
    • Hell Reckies
« Απάντηση #8 στις: 22 Ιανουαρίου, 2010, 10:15:07 »
H Mπαρτσελόνα καλύτερη ομάδα στον κόσμο, ο ΠΑΟ κορυφαίος εκπρόσωπος της Ελλάδας
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1768481
Δώσ' μοι παν στω και ταν γαν κινάσω.
http://www.erepublik.com/en/referrer/VagBlack

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #9 στις: 22 Ιανουαρίου, 2010, 11:48:04 »
Δεν ξερω τι κανετε στην Ευρωπη αλλα στην Ελλαδα εχετε να δειτε κυπελο απο την εποχη του Νωε'  ;D ;D ;D
Και εξαλλου τι με νοιαζει εμενα τι γινετε στου αλλουνου το χωραφι οταν ξερω οτι στο δικο μου εχω το πανω χερι εδω και χρονια  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X   (mooning) (mooning) (mooning)

Αποσυνδεδεμένος Dadias

• Υπολοχαγός
  • *
    • Nemesis Mil-Sim Larissa
« Απάντηση #10 στις: 22 Ιανουαρίου, 2010, 17:52:13 »
παιδιά αν και δεν υποστιρίζω κάποια ομάδα και γενικά δεν πολυπαρακολουθώ , τα σωστά να λέγονται +1 στον Πανάθα και απο εμένα!  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Hunter

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #11 στις: 23 Ιανουαρίου, 2010, 11:59:27 »
   Καλημέρα σε όλους σας.
Φίλε Leo προσέξτε την Κυριακή μην στραβοπατήσετε σε 'μας γιατί λίγο ή πολύ για τους δικούς μας λόγους θα παίξουμε για τη νίκη στο Χαριλάου. Αν είστε καλύτεροι να κερδίσετε αν χάσετε όμως; Μήν ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟΚ και με το ζόρι με το στανιό θα κιτρινήσει θα κοκκινήσει τους παίχτες του ΠΑΟΚ το κατεστημένο του ''Κόκα'' για να πάρει τον αγώνα. Οπότε όλα θα παιχτούν την Κυριακή και κάθε στραβοπάτημα θα κοστίσει. Ας κερδίσει ο καλύτερος.
   Εκτός του μπλά μπλά για τις ομάδες μας σας εύχομαι καλά παιχνίδια και με την πρώτη ευκαιρία να βρεθούμε πάνω ή κάτω για κανένα παιχνίδι με ότι άλλο συνεπάγεται (τσιμπούσι, συζήτηση κλπ).
if you gone a die? die with your boots on!

Αποσυνδεδεμένος pipilas

• Υπολοχαγός
  • *
  • we hunt we kill we survive
« Απάντηση #12 στις: 23 Ιανουαρίου, 2010, 22:07:23 »
σταματη μην μιλας εσυ θα ανεβασω την φωτο απο την κυριακη στην κοζανη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Hunter

• Επιλοχίας
  • *
« Απάντηση #13 στις: 24 Ιανουαρίου, 2010, 12:43:20 »
    ;D ;D ;D!!!  Δεν πειράζει. Τι να κάνουμε; Όταν παίζουμε παίζω κι όταν έχει διάλειμα πάλι παίζω  ;D ;D ;D!!!

ΥΓ. Περιμένω να την ανεβάσεις στη MAK.
if you gone a die? die with your boots on!

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #14 στις: 29 Ιανουαρίου, 2010, 18:09:18 »
ΘΥΡΑ 13 {thira 13}top ten synthimata Μικρό | Μεγάλο