Αποστολέας Θέμα: ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ!!!!  (Αναγνώστηκε 108167 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ampelift

• Ανθυπασπιστής
  • *
Απ: ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΟΥ!!!!
« Απάντηση #60 στις: 21 Φεβρουαρίου, 2011, 20:12:24 »
TSO&LO

Αποσυνδεδεμένος the FiXXXeR

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #61 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2011, 08:47:12 »

.
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Νοεμβρίου, 2017, 15:09:02 από the FiXXXeR »

Αποσυνδεδεμένος ampelift

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #62 στις: 22 Φεβρουαρίου, 2011, 19:37:11 »
Για ΤΣΟ δεν νομίζω. Γιατί μόλις φύσηξε λίγος αέρας και σηκώθηκε η φούστα του Σισέ και είδαν οι γαύροι (το απύθμενοοοοοοοο... με σταθερό κύκλο 28 ημερών ;D)
Και όσον αφορά το LO, ακόμα κλαίτε σαν μύξοπαρθένες και γκρινιάζετε.
Και το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στο ΠΕΡΑΊΑ . 

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #63 στις: 11 Απριλίου, 2011, 16:36:43 »
Αφιερωμένο σε όλα τα πρόβατα!

Όταν "δίκαια" ονομάζεσαι θρύλος και παίρνεις "τίμια" πρωταθλήματα αλλά εδώ και χρόνια έχεις συνέχεια "ατυχιες" στην Ευρώπη, κάποια στιγμή περιμένεις την αναγνώριση και την επιτυχία. Τίμιε γάβρε ιδου το μεγαλείο του Σωκράτη, του Βαγγέλη και των Αγγελοπουλέων. Οι "ομαδάρες", οι "παικταράδες" σας και ο "πύρινος" λαός σας βρήκαν την θέση που τους αξίζει:

http://www.sinnerup.dk/index.php?id=103&L=0&tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=68&tx_ttproducts_pi1%5Bcat%5D=1&tx_ttproducts_pi1%5Bbegin_at%5D=10&tx_ttproducts_pi1%5Bproduct%5D=217&cHash=c4b50ddf6f

Ο τίτλος "καναπέδες" και από την Ευρώπη! Αναμένουμε και την Roma Pizza να σας τιμήσει αντίστοιχα! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Απριλίου, 2011, 16:45:44 από powerplantmaster »
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος Ghost Rider

• Υπολοχαγός
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Who Dares Wins
    • Cerberus Force airsoft Team
« Απάντηση #64 στις: 20 Απριλίου, 2011, 16:46:40 »
Αφιερωμένο σε όλα τα πρόβατα!

Όταν "δίκαια" ονομάζεσαι θρύλος και παίρνεις "τίμια" πρωταθλήματα αλλά εδώ και χρόνια έχεις συνέχεια "ατυχιες" στην Ευρώπη, κάποια στιγμή περιμένεις την αναγνώριση και την επιτυχία. Τίμιε γάβρε ιδου το μεγαλείο του Σωκράτη, του Βαγγέλη και των Αγγελοπουλέων. Οι "ομαδάρες", οι "παικταράδες" σας και ο "πύρινος" λαός σας βρήκαν την θέση που τους αξίζει:

http://www.sinnerup.dk/index.php?id=103&L=0&tx_ttproducts_pi1%5BbackPID%5D=68&tx_ttproducts_pi1%5Bcat%5D=1&tx_ttproducts_pi1%5Bbegin_at%5D=10&tx_ttproducts_pi1%5Bproduct%5D=217&cHash=c4b50ddf6f

Ο τίτλος "καναπέδες" και από την Ευρώπη! Αναμένουμε και την Roma Pizza να σας τιμήσει αντίστοιχα! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ  ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δε σε πιστεύω ρε Θυρίο powerplant!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ πωω πωωω δε μπορώ!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Κοιτα τι βρήκε ο ανθρωπος χαχαχαχαχαχαχα
Ε τους ολυμπιλαγούς μεχρι καναπέ τους εκαναν!!!  (mooning) (mooning) (mooning)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

+100000000000000000 LIKE
CERBERUS FORCE RECON          YOU CAN'T LIVE IN FEAR!!

Αποσυνδεδεμένος Albatros

• Ανθυπολοχαγός
  • *
  • Rebels Airsoft Team
« Απάντηση #65 στις: 21 Απριλίου, 2011, 09:40:31 »
Μπορώ να πω οτι πλεον ο ολυμπιακος μια ομαδα ενδοξη, τροπαιουχος δεκαδων επαξιων τιτλων στο ενχωριο μπανανισταν κερδισε επαξια την πρωτη διεθνη της αναγνωριση! >:D >:D >:D >:D

« Τελευταία τροποποίηση: 21 Απριλίου, 2011, 10:12:24 από Albatros »
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...