Αποστολέας Θέμα: Νεοπι με πολλες αποριες και μερακι!  (Αναγνώστηκε 40752 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Νικολας

• Λοχίας
  • *
Νεοπι με πολλες αποριες και μερακι!
« στις: 11 Μαΐου, 2012, 22:17:28 »
Καλησπεριζω ολα τα παιδια!Καλως σας βρηκα!Με λενε Νικο ειμαι 23 μενω Περιστερι και μετα απο 5 χρονια θα μπω δυναμικα στο airsoft....Αρχικα....απο τα 18 εκανα σκοποβολη (λιγο trap) με καραμπινες οποτε ξερω να φυλαγομαι πηγαινα και για κυνηγι οποτε εχω την πειρα και το μυαλο για να προσεχω τον εαυτο μου κ τους αλλους.Εδω και 5 χρονια ειχα αγορασει ενα crossman ελατηριου m16A2 ετσι για κεφι...Τωρα θελω να αγορασω ενα aeg...εχει πεσει πολυυυ ψαξιμο αλλα επισης εχει πεσει και το πορτοφολι μου...(2χρ ανεργος φοιτητης!) Βρηκα κλασικα κατι aeg απο Αμερικη που μαζι με μεταφορικα βγαινουν 50-55Ε.Τα εχουν ολα το μονο που κακο ειναι χαμηλη ποιοτητα εξωτερικου(δεν εχω θεμα) και χαμηλη ταχυτητα..μπορει να λενε 220-250-310 fps αλλα με ΒΒ΄s 0.12 με bb's 0.20 ειναι πολυ αδυναμα κατω απο 160 βρηκα ενα βιντεακι που αλλαζαν ελατηρια σε αυτα κ εβαλαν M-95 ή Μ-105 εφτανε στα 300fps με 0.20γρ ΒΒ...και το μοτερακι του αντεχε..οποτε με λιγα λεφτακια πιστευω θα εχω ενα αξομαχο(?) aeg...να πω επισης ολα τα αλλα τα εχω.. Π.χ. παραλαγες.μποτακια (200ε  :o ) προστατευτικα γυαλια μου εχουν μεινει απο το κυνηγι..μονο επιγονατηδες δεν εχω...
Ποια ειναι η γνωμη σας;Θα μπορω να κανω κανα παιχνιδακι ετσι οπως το σκεφτομαι;Τι να κανω ρε παιδια...μας  :battle103: η κριση....
Αν θελετε ανεβαζω φωτο και χαρακτηριστικα απο τις ρεπλικες που βρηκα,δεν το εκανα γιατι ηδη εχω κουρασει...
Ευχαριστω εκ των προτερων μαγκες...!

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
Απ: Νεοπι με πολλες αποριες και μερακι!
« Απάντηση #1 στις: 11 Μαΐου, 2012, 22:25:24 »
Αν εχεις καποιο AEG η γενικα καποιο οπλο με ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ μπιλιες ελα την κυριακη 9:30 με 10:00 στο πεδιο τις ελευσινας!!
αν θες να μαθεις τον δρομο στειλε πμ!

Αποσυνδεδεμένος Ozymandias

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #2 στις: 11 Μαΐου, 2012, 22:26:09 »
Με μια λεξη.... Οχι

Αποσυνδεδεμένος Νικολας

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #3 στις: 11 Μαΐου, 2012, 22:41:31 »
Αν εχεις καποιο AEG η γενικα καποιο οπλο με ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ μπιλιες ελα την κυριακη 9:30 με 10:00 στο πεδιο τις ελευσινας!!
αν θες να μαθεις τον δρομο στειλε πμ!
Δεν εχω AEG ενα παλιοcrossman ελατηριου το λυπαμαι να το φερω.Επισης λογο σημαντικης υποχρεωσης κυριακες λιγο δυσκολο....
Με μια λεξη.... Οχι
Χμμμ αφοπλιστικοτατος..παντως...ειδα 2-3 διαφορετικα βιντεο και ελεγαν το ιδιο και το ακουγα κ εγω...αυτα ειναι γρηγορα οποτε με το πιο σκληρο ελατηριακι εχασαν λιιιγο ταχυτητα αλλα ειναι ενταξει....τι να πω ρε παιδια.....δεν με περνει για τπτ αλλο....
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Μαΐου, 2012, 22:49:46 από Νικολας »

Αποσυνδεδεμένος powerplantmaster

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #4 στις: 11 Μαΐου, 2012, 23:17:01 »
Συγχωριανέ  :D ο Ozzymandias έχει τεράστιο δίκιο. "Όχι" χωρίς κουβέντα παραπάνω.

Τώρα με όλο τον σεβασμό αυτά που λες τα έχουν 20-25 ευρώ στα πανηγύρια και η μόνη ομοιότητα με όπλα του airsoft είναι ότι πετάνε μπίλιες.

Κάνε υπομονή να μαζέψεις λίγα χρήματα παραπάνω και ξεκίνα τον Σεπτέμβρη. Πάντως Νίκο δυστυχώς το airsoft δεν είναι ένα χόμπυ φθηνό και ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς για να εμπλακείς και να είσαι ασφαλής και σωστός παίκτης.
Φθονέεσθαι κρέσσον εστίν ή οικτείρεσθαι.

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
« Απάντηση #5 στις: 11 Μαΐου, 2012, 23:24:28 »
Πάντως Νίκο δυστυχώς το airsoft δεν είναι ένα χόμπυ φθηνό και ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς για να εμπλακείς
Αυτο να λεγετε.!

Αποσυνδεδεμένος Νικολας

• Λοχίας
  • *
:
« Απάντηση #6 στις: 11 Μαΐου, 2012, 23:28:25 »
Συγχωριανέ  :D ο Ozzymandias έχει τεράστιο δίκιο. "Όχι" χωρίς κουβέντα παραπάνω.

Τώρα με όλο τον σεβασμό αυτά που λες τα έχουν 20-25 ευρώ στα πανηγύρια και η μόνη ομοιότητα με όπλα του airsoft είναι ότι πετάνε μπίλιες.

Κάνε υπομονή να μαζέψεις λίγα χρήματα παραπάνω και ξεκίνα τον Σεπτέμβρη. Πάντως Νίκο δυστυχώς το airsoft δεν είναι ένα χόμπυ φθηνό και ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς για να εμπλακείς και να είσαι ασφαλής και σωστός παίκτης.
Καταρχην...ευχαριστω για τις απαντησεις σας...
Γεια σου κ εσενα φιλε μου...κοιτα εχεις τα δικια σου..αλλα ενα που εχουν εξω 35-40Ε το ειδα στο eshop εδω 65Ε Π.χ. D-Boys M4 A1 R.I.S ,M4 A1 CQB-R Electric...και αυτα κινεζικα ειναι...ιδιας μαρκας...τετοια λεω..κλιμακας 1:1 με hop up κ τετοια δεν λεω κατι γυφτικα 1:6 ,,ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θελω να σας πεισω για κατι..κουβεντουλα κανουμε αλλα ειδα σε ενα αλλο topic ενα αλλο παιδι που ειπε οτι ειχε 3 κινεζικα και με μικρες αναβαθμισεις του βγηκαν σκυλια...για αυτο ολη αυτη η κουβεντα....Θες να ανεβαζω χαρακτηριστικα κ τετοια;;

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #7 στις: 12 Μαΐου, 2012, 10:29:27 »
Το γεγονος οτι ειναι ιδιας μαρκας δεν σημαινει οτι ειναι και το ιδιο μοντελο......

Φιλε μου, ακουσε μας.....καποια πραγματα γινονται, καποια απλα δεν γινονται. Αυτο που θελεις να κανεις απλα δεν γινεται.

Γνωμη μου ειναι οτι αν δεν εχεις να διαθεσεις τα 150-200 Ευρω για ενα AEG, καινουριο ή μεταχειρισμενο, καλυτερα να μην ασχοληθεις. Κανε υπομονη, κανε τα κουμαντα σου να μαζεψεις τα χρηματα, και εμεις εδω θα ειμαστε......

Αποσυνδεδεμένος Νικολας

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 12 Μαΐου, 2012, 14:11:07 »
Το γεγονος οτι ειναι ιδιας μαρκας δεν σημαινει οτι ειναι και το ιδιο μοντελο......

Φιλε μου, ακουσε μας.....καποια πραγματα γινονται, καποια απλα δεν γινονται. Αυτο που θελεις να κανεις απλα δεν γινεται.

Γνωμη μου ειναι οτι αν δεν εχεις να διαθεσεις τα 150-200 Ευρω για ενα AEG, καινουριο ή μεταχειρισμενο, καλυτερα να μην ασχοληθεις. Κανε υπομονη, κανε τα κουμαντα σου να μαζεψεις τα χρηματα, και εμεις εδω θα ειμαστε......
Ιδιο μοντελο ιδιας μαρκας ειδα..τελος παντων εχετε δικιο δεν ειπα κατι...μεταχειρισμενο ομως αξιζει αραγε;
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,αν εχετε να προσθεσετε κατι εδω ειμαι..  :emoticon-0182-poolparty:  ::)

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #9 στις: 12 Μαΐου, 2012, 16:01:28 »
Μην κοιτας την ονομασια του μοντελου πχ Μ4Α1, ΑΚ47 κτλ......κοιτα τον κωδικο του μοντελου, CM*****, BI****, JG*****, κτλ.
Επισης, προσπαθησε να καταλαβεις τις διαφορες μεταξυ των διαφορων κατηγοριων οπλων, οπως LPEG (Low Price Electric Gun) MPEG (Medium Price Electric Gun) κτλ.

Για παραδειγμα ειδικα η Dboys κανει Μ4Α1 και απο τα μεν, και απο τα δε......

Οσον αφορα τα μεταχειρισμενα εξαρταται ποιος το πουλαει και πως του εχει φερθει.

Κατα τα αλλα ισχυει αυτο που σου ειπα.....αν ζοριζεσαι οικονομικα αυτην την περιοδο ασε το προς το παρον και κανε υπομονη. Μην πετας τα λεφτα σου σε δευτερες επιλογες με τις οποιες εκ των πραγματων δεν θα μπορεσεις να σταθεις στο πεδιο

Και σε καθε περιπτωση να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο. Οταν καποιοι απο εμας ξεκινουσαμε δεν υπηρχαν κινεζικα και φτηνα G&G.....για εμας ξεκινημα στο airsoft σημαινε ενα 500αρικακι.

Αποσυνδεδεμένος Νικολας

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #10 στις: 12 Μαΐου, 2012, 20:40:37 »
Μην κοιτας την ονομασια του μοντελου πχ Μ4Α1, ΑΚ47 κτλ......κοιτα τον κωδικο του μοντελου, CM*****, BI****, JG*****, κτλ.
Επισης, προσπαθησε να καταλαβεις τις διαφορες μεταξυ των διαφορων κατηγοριων οπλων, οπως LPEG (Low Price Electric Gun) MPEG (Medium Price Electric Gun) κτλ.

Για παραδειγμα ειδικα η Dboys κανει Μ4Α1 και απο τα μεν, και απο τα δε......

Οσον αφορα τα μεταχειρισμενα εξαρταται ποιος το πουλαει και πως του εχει φερθει.

Κατα τα αλλα ισχυει αυτο που σου ειπα.....αν ζοριζεσαι οικονομικα αυτην την περιοδο ασε το προς το παρον και κανε υπομονη. Μην πετας τα λεφτα σου σε δευτερες επιλογες με τις οποιες εκ των πραγματων δεν θα μπορεσεις να σταθεις στο πεδιο

Και σε καθε περιπτωση να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο. Οταν καποιοι απο εμας ξεκινουσαμε δεν υπηρχαν κινεζικα και φτηνα G&G.....για εμας ξεκινημα στο airsoft σημαινε ενα 500αρικακι.
Mαλιστα...εχεις δικιο για αυτο ρωτησα για να μαθω.......η εταιρια well ειναι καλυτερη απο την Dboys;Ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε μου..!

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #11 στις: 12 Μαΐου, 2012, 21:27:07 »
Γνωμη μου να κοιταξεις DBoys και JG για Μ4ειδη, JG γενικοτερα και CYMA ειδικα για τα ΑΚ της......προσωπικα, αλλες μαρκες δεν θα κοιταζα αν και καποιοι λενε καλα λογια και για την AGM

Αποσυνδεδεμένος Vangelis

• Λοχαγός
  • *
    • SWAT Airsoft Team
« Απάντηση #12 στις: 14 Μαΐου, 2012, 17:25:03 »
Καλησπέρα Νικόλα,

Καταλαβαίνω απόλυτα το οικονομικό όριο που έχεις θέσει.

Απλά θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι τα αεροβόλα που αναφέρεις δεν πληρούν ούτε τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές για  δραστηριότητες airsoft.

Δυστυχώς είναι τόσο κακής ποιότητας που προσωπικά έχω δει το οικονομικό της ΑΚ47 της JG --γενιάς 2002-- (πλήρες πλαστικό σώμα με πλαστικό gearbox) να σπάει η πιστολοειδές λαβή στο σημείο που ενώνεται με το σώμα του όπλου... αφού στηριζόταν πάνω στο πλαστικό frame του Gearbox... που απλά δεν άντεξε τις καταπονήσεις!!!
Δυστυχώς δεν ξέρω αν από τότε και στις επόμενες γενιές έχει βελτιωθεί η ποιότητα των υλικών.

Να σκεφτείς ότι κάποια από αυτά δεν έχουν ούτε ασφάλεια για την διακύμανση τάσης! Έτσι υπάρχει πιθανότητα αν πέσει απότομα η απόδοση της μπαταρίας να καταστρέψεις το moter (που είναι ήδη κάκιστης ποιότητας)!

Οι επιδόσεις δε αυτών των αεροβόλων ακόμα και με 0,12g BBs είναι τραγικές.... ενώ η ταχυβολία τους είναι πραγματικά για γέλια!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν κατορθώσεις να διαθέσεις τουλάχιστον μέχρι 140euro, τότε θα βρεις αεροβόλα που είναι της κατηγορίας SLV / Sport line που θα στέκονται με αξιοπρέπεια και θα μπορείς άνετα να τα χρησιμοποιήσεις σε παιχνίδια.

Να προσθέσω στις μάρκες που προανέφεραν τα παιδιά και κάποιες ακόμα που παράγουν οικονομικές εκδόσεις όπως:
- ASG
- A&K
- Classic Army

Καλή συνέχεια,
Vangelis

Αποσυνδεδεμένος Νικολας

• Λοχίας
  • *
« Απάντηση #13 στις: 14 Μαΐου, 2012, 19:11:48 »
Καλησπέρα Νικόλα,

Καταλαβαίνω απόλυτα το οικονομικό όριο που έχεις θέσει.

Απλά θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι τα αεροβόλα που αναφέρεις δεν πληρούν ούτε τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές για  δραστηριότητες airsoft.

Δυστυχώς είναι τόσο κακής ποιότητας που προσωπικά έχω δει το οικονομικό της ΑΚ47 της JG --γενιάς 2002-- (πλήρες πλαστικό σώμα με πλαστικό gearbox) να σπάει η πιστολοειδές λαβή στο σημείο που ενώνεται με το σώμα του όπλου... αφού στηριζόταν πάνω στο πλαστικό frame του Gearbox... που απλά δεν άντεξε τις καταπονήσεις!!!
Δυστυχώς δεν ξέρω αν από τότε και στις επόμενες γενιές έχει βελτιωθεί η ποιότητα των υλικών.

Να σκεφτείς ότι κάποια από αυτά δεν έχουν ούτε ασφάλεια για την διακύμανση τάσης! Έτσι υπάρχει πιθανότητα αν πέσει απότομα η απόδοση της μπαταρίας να καταστρέψεις το moter (που είναι ήδη κάκιστης ποιότητας)!

Οι επιδόσεις δε αυτών των αεροβόλων ακόμα και με 0,12g BBs είναι τραγικές.... ενώ η ταχυβολία τους είναι πραγματικά για γέλια!

Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν κατορθώσεις να διαθέσεις τουλάχιστον μέχρι 140euro, τότε θα βρεις αεροβόλα που είναι της κατηγορίας SLV / Sport line που θα στέκονται με αξιοπρέπεια και θα μπορείς άνετα να τα χρησιμοποιήσεις σε παιχνίδια.

Να προσθέσω στις μάρκες που προανέφεραν τα παιδιά και κάποιες ακόμα που παράγουν οικονομικές εκδόσεις όπως:
- ASG
- A&K
- Classic Army

Καλή συνέχεια,
Vangelis
Γνωμη μου να κοιταξεις DBoys και JG για Μ4ειδη, JG γενικοτερα και CYMA ειδικα για τα ΑΚ της......προσωπικα, αλλες μαρκες δεν θα κοιταζα αν και καποιοι λενε καλα λογια και για την AGM
Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας και για το ενδιαφερον σας.Μαλλον αυτο θα κανω υπομονη μεχρι να μπορεσω να παρω καποιο με 140ε+ για να ειναι ολα καλα και να μην γινει καμια στραβη...εγω μπηκα σε ολη αυτη την διαδικασια για τον λογο οτι ειμαι πιεσμενος οικονομικα απλα μου εδωσε κινητρο τα 1-2 βιντεακια που εδειχναν αυτες τις ρεπλικες με μικροαναβαθμισεις(αλλαγη των πλαστικων γραναζιων με μεταλλικων και αλλαγη ελατηριου) και εδειχναν αξιομαχα αλλα οκ δεν επιμενω για αυτο ρωτησα για να μου πειτε εσεις που ασχολειστε κ εχετε πειρα.Κατι αλλο...κατι dboys που εχει το eshop εδω με 65ε Π.χ. D-Boys M4 A1 R.I.S Electric..ειναι καλο αξιζει;Με τπτ ποιοτικες βελτιωσεις θα ειναι ενα καλο αξιομαχο airsoft;
Καλο απογευμα  8)  :gunfight23: :gunfight14: :battle97: :battle214: :battle103:  (bandit)
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Μαΐου, 2012, 19:16:43 από Νικολας »

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #14 στις: 14 Μαΐου, 2012, 19:52:01 »
Με μια λέξη, πάλι, οχι......γενικά βγάλε την ιδέα αυτή απο το μυαλό σου