1ον. απευθυνομαι σε αυτον που οργανωνει και διεξαγει τα παιχνιδια.
2ον. και καποιες ομαδες φταινε που ερχονται αργοποριμενοι.
3ον. θα επρεπε να σεβαστουν οι τοτε διοργανοτες τις ομαδες που ειρθαν απο μακρυα μονο και μονο για τα χιλιομετρα που εκαναν τα παιδια και θα επρεπε να ειταν πιο συνεπεις
4ον. υπαρχουν διοργανωσεις παιχνιδιων φιλε μου που αν δεν εισαι συνεπης στην ωρα σου απλα δεν παιζεις!
5ον. και βασικοτερο που ακουστηκε ο διοργανοτης του σημερινου παιχνιδιου να ερθει τελευταιος???
1. Δεκτό.
2. Ναι. Ομάδες = Παίχτες όπως είπα πριν.
3. Οι Διοργανωτές όντως τους σεβάστηκαν καθυστερώντας το παιχνίδι για να γίνει καλλιτερο και να λυθούν προβλήματα που προέκυψαν.
4. Σπάνια το έχω δει.
5. Γιατί δε γίνεται? Ο διοργανωτής είναι
ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Χαλάει το χρόνο του για να φτιάξει ένα παιχνίδι. Ο οποιοσδήποτε μας μπορεί να πάθει κάτι και να καθυστερήσει, ακόμα και να μην έρθει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το ανήκουστο.
Επίσης θέλω να ξέρεις ότι δεν σε κατακρίνω επειδή σχολιάζεις το παιχνίδι αρνητικά. Πολύ καλά έκανες μάλιστα, γιατί όλο ακούμε "πολύ καλό παιχνίδι" και τα σχετικά, ακόμα και για τα πιο χάλια παιχνίδια που έχουν γίνει. Αλλά χρησιμοποιείς λάθος επιχειρήματα. Τουλάχιστο στα μάτια μου.
Να έλεγες για το τελείως απίθανο σενάριο, που δε πρόκειται να μπορούσε να βγει σωστά με τίποτα, που με το που αρχίζει μετατρέπεται αυτόματα σε σενάριο "Άμυνα - Επίθεση και πετάμε μπίλιες", να έλεγα εντάξει.
Αλλά ειλικρινά δε ξέρω τι έγινε γιατί δε μπόρεσα να παραβρεθώ για προσωπικούς λόγους, οπότε δε μπορώ να σχολιάσω τα του παιχνιδιού.