Συνδεδεμένες εκδηλώσεις

• ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ: 24 Ιανουαρίου, 2010

Αποστολέας Θέμα: 24/01/2010 - ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ  (Αναγνώστηκε 53073 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ~EDGE Airoft Team~
Απ: ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ 24 -01-2010 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
« Απάντηση #15 στις: 24 Ιανουαρίου, 2010, 20:58:32 »
εσυ απο ολο το κατεβατο αυτο επιασες μονο???
ανουσιο το θεορω οταν εχεις δωσει εναρξη παιχνιδιου 10:30 και η ωρα ειναι 12:00 και εμεις ακομα μετραμε!!!!!!
αυτα τα πραγματα ειναι για γελια δηλαδη αν οργανωσετε ενα event τυπου πανελαδικο οι ομαδες που θα ανταποκρειθουν στο καλεσμα σας ποτε θα πεξουνε??????
Ναι αυτό έπιασα μόνο, γιατί με τις καθυστερήσεις σχεδόν πάντα έτσι γίνεται. Έτσι και αλλιώς αυτό εξαρτάται ΚΑΙ από τους παίχτες. Αλλά δε καταλαβαίνω όταν λες "οργανώσετε" σε ποιον απευθύνεσαι? Γιατί εγώ δεν έχω καμιά σχέση με καμία διοργάνωση.
Και ΝΑΙ στο τελευταίο πανελλήνιο άτομα από Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Λαμία περιμένανε να αρχίσει το παιχνίδι για πολύ περισσότερο από αυτό που έλεγε στην ανακοίνωση του παιχνιδιού.

Αποσυνδεδεμένος pipilas

• Υπολοχαγός
  • *
  • we hunt we kill we survive
« Απάντηση #16 στις: 24 Ιανουαρίου, 2010, 21:14:35 »
1ον. απευθυνομαι σε αυτον που οργανωνει και διεξαγει τα παιχνιδια.
2ον. και καποιες ομαδες φταινε που ερχονται αργοποριμενοι.
3ον. θα επρεπε να σεβαστουν οι τοτε διοργανοτες τις ομαδες που ειρθαν απο μακρυα μονο και μονο για τα χιλιομετρα που εκαναν τα παιδια και θα επρεπε να ειταν πιο συνεπεις
4ον. υπαρχουν διοργανωσεις παιχνιδιων φιλε μου που αν δεν εισαι συνεπης στην ωρα σου απλα δεν παιζεις!
5ον. και βασικοτερο που ακουστηκε ο διοργανοτης του σημερινου παιχνιδιου να ερθει τελευταιος???

Αποσυνδεδεμένος Catastro

• Υποδεκανέας
  • *
« Απάντηση #17 στις: 24 Ιανουαρίου, 2010, 22:51:33 »
απαραδεκτο θα μπορουσα να χαρακτηρησω το σημερινο παιχνιδι στην ελευσινα,οχι βεβαια για το σεναριο ουτε για το πεδιο αλλα οσο αφορα την ωρα προσελευσης και ωρα εναρξης του διοργανωτη...  και προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι αν ξεχασε τις μπαταριες του διοτι εγω ξεπαγιασα εκει εξω μαζι με πολους αλλους!!!!!!!    δεν ειμαι ανθρωπος που καθομαι να κρινω τον καθενα αλλα το σημερινο με ενοχλεισαι παρα πολυ γιατι αλλα γραφουνε στο ( topic ) και σε αλλα καταληγουνε...  κατα τ'αλλα το μετρημα των οπλων μας μαρανε και το πως θα καταφερουμε να ξεφτυλισουμε καποιον....  μιλαω παντα φιλικα δεν εχω σκοπο να κερδισω κατι απο ολο αυτο απλα θα ηθελα οπως και πολοι αλλοι πιστευω να παιζουμε περισοτερο απο το να κοιτιωμαστε......     καλο βραδυ σε ολους...... ;) ;) ;) ;) ;)

Επρεπε καποιος να τα πει....
ΣΩΣΤΟΣ!!!Ειδικα  το "κατα τ'αλλα το μετρημα των οπλων μας μαρανε και το πως θα καταφερουμε να ξεφτυλισουμε καποιον...."

Αποσυνδεδεμένος VELOUXIOTIS

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #18 στις: 24 Ιανουαρίου, 2010, 22:53:29 »
μετρημα των οπλων ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!  ;) ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
Lost infantry division

Αποσυνδεδεμένος Atsalakotos

• Αντισυνταγματάρχης
  • *
  • ~EDGE Airoft Team~
« Απάντηση #19 στις: 25 Ιανουαρίου, 2010, 01:17:57 »
1ον. απευθυνομαι σε αυτον που οργανωνει και διεξαγει τα παιχνιδια.
2ον. και καποιες ομαδες φταινε που ερχονται αργοποριμενοι.
3ον. θα επρεπε να σεβαστουν οι τοτε διοργανοτες τις ομαδες που ειρθαν απο μακρυα μονο και μονο για τα χιλιομετρα που εκαναν τα παιδια και θα επρεπε να ειταν πιο συνεπεις
4ον. υπαρχουν διοργανωσεις παιχνιδιων φιλε μου που αν δεν εισαι συνεπης στην ωρα σου απλα δεν παιζεις!
5ον. και βασικοτερο που ακουστηκε ο διοργανοτης του σημερινου παιχνιδιου να ερθει τελευταιος???
1. Δεκτό.
2. Ναι. Ομάδες = Παίχτες όπως είπα πριν.
3. Οι Διοργανωτές όντως τους σεβάστηκαν καθυστερώντας το παιχνίδι για να γίνει καλλιτερο και να λυθούν προβλήματα που προέκυψαν.
4. Σπάνια το έχω δει.
5. Γιατί δε γίνεται? Ο διοργανωτής είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Χαλάει το χρόνο του για να φτιάξει ένα παιχνίδι. Ο οποιοσδήποτε μας μπορεί να πάθει κάτι και να καθυστερήσει, ακόμα και να μην έρθει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το ανήκουστο.

Επίσης θέλω να ξέρεις ότι δεν σε κατακρίνω επειδή σχολιάζεις το παιχνίδι αρνητικά. Πολύ καλά έκανες μάλιστα, γιατί όλο ακούμε "πολύ καλό παιχνίδι" και τα σχετικά, ακόμα και για τα πιο χάλια παιχνίδια που έχουν γίνει. Αλλά χρησιμοποιείς λάθος επιχειρήματα. Τουλάχιστο στα μάτια μου.
Να έλεγες για το τελείως απίθανο σενάριο, που δε πρόκειται να μπορούσε να βγει σωστά με τίποτα, που με το που αρχίζει μετατρέπεται αυτόματα σε σενάριο "Άμυνα - Επίθεση και πετάμε μπίλιες", να έλεγα εντάξει.
Αλλά ειλικρινά δε ξέρω τι έγινε γιατί δε μπόρεσα να παραβρεθώ για προσωπικούς λόγους, οπότε δε μπορώ να σχολιάσω τα του παιχνιδιού.

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #20 στις: 25 Ιανουαρίου, 2010, 01:40:59 »

I LOVE THIS GAME !!!

Αποσυνδεδεμένος zinja

• Στρατηγός
  • *
  • ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΙΤΕΥΕ---ΓΟΙΤΕΥΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
« Απάντηση #21 στις: 25 Ιανουαρίου, 2010, 10:12:41 »
μια φορα μου ετοιχε κατι καιμε πεθανατε!ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟς ΚΥΡΙΕ ΠΗΠΗΛΑ!Μαλλον δεν εισε ανθρωπος και δεν σου εχει τυχη ποτε τιποτα!ε τι να σου πω?αστο να παει να περασει!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς!ειχαμε δυλλομενες συμμετοχες 128 ατομα περιπου!και παιξαμε 110 ατομα!
λυπαμαι που καποια παιδια δεν παιξανε λοφω φ.π.ς!πρεπει ομως να καταλαβουμε οτι οταν γινινται <μαχες>σωμα με σωμα ειναι αδυνατον να βαλουμε παραπανω φ.π.ς!

Ευχαριστω τα παιδια που ηρθανε απο το <ΧΟΤΕΛ>ειχα καιρο να τους δω τα φιλαρακια !  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΝΕΟΥς ΠΑΙΧΤΕς που ητανε αψογοι σε ολα!

Οσον αφορα το παιχνιδι!!!!!!!τι να πω!ΘΡΙΑΝΒΟςοι κοκινοι!
τους φτασαμε μεχρι το ρεσπον ;D ;D ;D ;D ;DΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟ! ;D ;D ;D
Airsoft is a social thing!! it’s what makes the sport so good. We always say that a good airsoft day is 60% social, and 40% airsoft. Think about it - it’s true.

Αποσυνδεδεμένος Τάλων

• Συνταγματάρχης
  • *
  • Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
« Απάντηση #22 στις: 25 Ιανουαρίου, 2010, 23:19:27 »
Αν και Δευτέρα βράδυ καλή εβδομάδα σε όλους.

Όπως το κάθετι στην ζωή μας έτσι και το airsoft αφού είναι κομμάτι αυτής έχει πάνω και κάτω.
Σε όλους μας συμβαίνουν πράγματα γι΄αυτό κατανόησει και υπομονή.
Σίγουρα θα υπάρξουν καλύτερα μα και χειρότερα.
Χωρίς λάθοι δε μαθένουμαι μα και χωρίς κριτική δε γινόμασται καλύτεροι.
Τα πάντα πρέπει να γίνονται δεκτά εφόσον δεν υπάρχει δόλος.
Ελπίζω να καταλαβένεται όλοι τη θέλω να πώ.

Leonardo ευχαριστώ για το όπλο σου όταν τον δικό μου με εγκατέληψε.
'Επαθα ένα ψηλοεγκεφαλικό όταν έπεσες κάτω.
Μην το ξανακάνεις βρε φίλε τα ΄πεξα.

Άντε καλύ εβδομάδα και πάλι σε όλους.

Υ.Γ. Airsoft σε δύσκολες στιγμές..... Airsoft με χιόνια και βροχές......
Όταν δεν έχεις κάτι να πείς καλύτερα σώπαινε.

Αποσυνδεδεμένος leonardo sunbird

• Υποστράτηγος
  • *
« Απάντηση #23 στις: 25 Ιανουαρίου, 2010, 23:37:18 »

Leonardo ευχαριστώ για το όπλο σου όταν τον δικό μου με εγκατέληψε.
'Επαθα ένα ψηλοεγκεφαλικό όταν έπεσες κάτω.
Μην το ξανακάνεις βρε φίλε τα ΄πεξα.

Tίποτα Δημήτρη..... οσο για όταν έπεσα κατω...είναι μια κίνηση που πρεπει να την μαθουν όλοι οι airsofter.....
κατα τη διάρκεια της εμπλοκής αναμεσα σε διασταυρώμενα πυρά από ββς μου εφυγαν τα γυαλιά....αμέσως πεφτω κάτω με το προσωπο στο έδαφος
για να τα ξαναβάλω......  ;)

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #24 στις: 27 Ιανουαρίου, 2010, 05:20:07 »
Σε ειδα γατοπαρδε Λεοναρντο! Ωραια βουτια παρα το ζορι που ειχες. Ετσι μπραβο "δασκαλε", να τους μαθαινεις απλα  & αποτελεσματικα συστηματα αυτοπροστασιας!

Αποσυνδεδεμένος melas

• Συνταγματάρχης
  • *
« Απάντηση #25 στις: 27 Ιανουαρίου, 2010, 15:48:57 »
ασε το γλυψιμο....μεγαλε

θες να σου κανει προσωπικο αφιερωμα[ταινιουλα?....]

Αποσυνδεδεμένος Firestriker

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #26 στις: 27 Ιανουαρίου, 2010, 19:49:27 »
Ωπ! Αυτο δεν το σκεφτηκα φιλε μου συνχομπυστα "Melas"!!!... Λες να με "ανταμειψει" ο φιλος μας ο LEONARDO SWORDFISH με τετοιο πραγμα οπως μου εκανε και με το χοτελ;;;;...Οχι ευχαριστω δεν θα παρω!....