Αποστολέας Θέμα: αγορά νέου aeg  (Αναγνώστηκε 18770 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giorgos1992

• Δεκανέας
  • *
  • Φύλο: Άντρας
αγορά νέου aeg
« στις: 27 Μαΐου, 2012, 21:55:25 »
 Θέλω να αγοράσω ένα aeg για cqb. Μπορείτε να μου προτείνεται κάτι ?

Αποσυνδεδεμένος SUPERTSOU

• Ανθυπολοχαγός
  • *
Απ: αγορά νέου aeg
« Απάντηση #1 στις: 27 Μαΐου, 2012, 22:01:00 »
με ποσα χρηματα περιπου
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ’ αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 27 Μαΐου, 2012, 22:15:39 »
 Η ηλικια σου φιλε μου ?

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #3 στις: 27 Μαΐου, 2012, 22:56:10 »
αφου βλεπεις οτι γραφει 1992 ,εαν ειναι αληθες , στην παρουσα στιγμη δεν μπορεις να δεις ταυτοτητα

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #4 στις: 27 Μαΐου, 2012, 23:05:03 »
Ουπς ,ναι εχεις δικιο.Με γεια τα ματια !

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #5 στις: 28 Μαΐου, 2012, 01:40:18 »
Φιλε supertsou τελειως ασχετο αλλα επειδη κατι δεν μου κολαει θελω τη βοηθεια σου, μπορουμε να θεωρουμε το ψευδωνυμο ως δηλωση ?Ο φιλος giorgos1992 μπορει να ειναι οσο λεει αλλα δεν το εχει ξεκαθαρισει απλα εγραψε ενα ψευδωνυμο.Σου κανω αυτη την ερωτηση πολυ φιλικα καθοτι και εγω νεος στα forum αλλα θα προτεινουμε aeg και οχι τηγανια.Φιλε giorgo sorry για το ασχετο εχω να σου προτεινω κατι , η ηλικια σου ?.
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαΐου, 2012, 01:44:57 από leyteris »

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #6 στις: 28 Μαΐου, 2012, 09:00:26 »
Είμαι 20 χρονών. Το έβαλα και στο όνομα γιατί δεν είχα στο μυαλό κάτι άλλο να βάλω. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 250-300 ευρώ.

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #7 στις: 28 Μαΐου, 2012, 09:28:50 »
Φιλε μου καλημερα και συγνωμη για τα ασχετα.Αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι το http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2610
με καλη ποιοτητα κατασκευης και κανενα προβλημα σε ανταλλακτικα,με rails για αξεσουαρ και τιμη πακετο.Το σιγουρο ειναι μια βολτα στο καταστημα, μπορει να σου ''γυαλισει'' κατι αλλο η μπορει να μην σου καθεται το συγκεκριμενο στη χρηση και ακομα καλυτερα μια βολτα κυριακατικη σε καποιο παιχνιδι.Απλα μην βιαστεις.

Α ξεχασα μπορεις να ενημερωσεις το προφιλ σου σχετικα με ηλικια η διαφορα μηνυματα.
« Τελευταία τροποποίηση: 28 Μαΐου, 2012, 09:40:59 από leyteris »

• Δεκανέας
  • *
« Απάντηση #8 στις: 28 Μαΐου, 2012, 09:45:46 »
Καλημέρα φίλε Λευτέρη και ευχαριστώ. Θα το έχω στο νου μου και όπως είπες με μια βόλτα στο κατάστημα μπορεί να δω και κάτι άλλο που να μου αρέσει.

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #9 στις: 28 Μαΐου, 2012, 19:54:19 »
http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=2580  το απολυτο οπλο για cqb ,θα παιζεις και με το δεξι και με το αριστερο χερι ,δεν το αλλαζω με τιποτα, ευθηβολια , ταχυβολια , και οπως λεμε τις παει κιορδονι

http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=556 και για cqb αλλα και για woodland, το πρωτο μου οπλο ,με ενσωματωμενη διοπτρα ,πολυ καλο

με λιγο περισσοτερα χρηματα αλλα ενα τελειο οπλο ,χωρις πολλες κουβεντες,    http://www.greekairsoft.gr/eshop/product.php?id_product=565

• Ανθυπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #10 στις: 28 Μαΐου, 2012, 20:04:45 »
Φιλε supertsou τελειως ασχετο αλλα επειδη κατι δεν μου κολαει θελω τη βοηθεια σου, μπορουμε να θεωρουμε το ψευδωνυμο ως δηλωση ?Ο φιλος giorgos1992 μπορει να ειναι οσο λεει αλλα δεν το εχει ξεκαθαρισει απλα εγραψε ενα ψευδωνυμο.Σου κανω αυτη την ερωτηση πολυ φιλικα καθοτι και εγω νεος στα forum αλλα θα προτεινουμε aeg και οχι τηγανια.Φιλε giorgo sorry για το ασχετο εχω να σου προτεινω κατι , η ηλικια σου ?.

οπως σου απαντησα και πριν δεν μπορεις να γνωριζεις την ηλικια του καθενος ,ολοι λενε αυτο που τους συμφερει οποται εαν ο γιωργος ειναι 18 αντι για 20 , εμεις δεν το γνωριζουμε , απλα λειτουργουμε ως συμπαιχτες τουλαχιστον μεχρι να τον δουμε στο προσωπο,καποια φορα στο ελαιουργειο καποιος ηθελε να περασει τον αδελφο του για 21 , απο 17 που ηταν ,οταν ομως του ζητησαμε ταυτοτητα τοτε αρχισε τα τρελλα οτι την ξεχασε σπιτι , και εμειναν και οι δυο εκτος παιχνιδιου.
οποιος δεν μπορει να περασει για ενηλικος καλυτερα μην κατηφορηση για παιχνιδι,γιατι του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #11 στις: 28 Μαΐου, 2012, 20:27:21 »
Παω στις γενικες συζητησεις.