Αποστολέας Θέμα: επιλογη κανης  (Αναγνώστηκε 11703 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dizo

• Επιλοχίας
  • *
επιλογη κανης
« στις: 06 Ιουνίου, 2012, 18:29:01 »
παιδες θα ηθελα να μου προτεινεται τι να παρω..ειμαι αναμεσα σε κανη 6.03 και 6.01.λοιπον ποια λετε ?

Αποσυνδεδεμένος spyros1989

• free fire zone with my m-16 vendetta burns inside
  • Ταγματάρχης
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Παιξτε battlefield 3 κανει καλο...στην καρδια σας
Απ: επιλογη κανης
« Απάντηση #1 στις: 06 Ιουνίου, 2012, 23:25:35 »
Για μενα βαλε 6.03 η 6.01 θελει <<καλες>> μπιλιες ασε που στο καθαρισμα θα σου σπασει τα νευρα ενω η 6.03 δεν εχει τετοια θεματα!

Αποσυνδεδεμένος leyteris

• Υπολοχαγός
  • *
« Απάντηση #2 στις: 07 Ιουνίου, 2012, 01:06:58 »
Τι οπλο εχεις φιλε μου ?.Την 6.01 τη χρησιμοποιουν συνηθως σε sniper.Ριξε μια ματια και εδω
http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=3337.0

Αποσυνδεδεμένος asim

• Ανθυπασπιστής
  • *
« Απάντηση #3 στις: 09 Αυγούστου, 2012, 22:10:42 »
Εγώ θα σου πω τα υπέρ και τα κατά των 2 διαμετρημάτων.

Η 6.01mm χρησιμοποιείτε κυρίως για βολή κατά βολή, έχει καλύτερη συγκέντρωση, αν πάλι ρίξεις κατά ρυπάς, τότε θα σου κάνει αρκετά μεγάλη διασπορά. Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιείς ‘μόνο’ την καλύτερη ποιότητα BB.

Η 6.03mm χρησιμοποιείτε από όλα τα AEG τύπου Μ4, γιατί έχουν καλύτερη συγκέντρωση βολών κατά ρυπάς και γενικά είναι πολύ πιο απλή από την 6.01mm, καθαρίζεται πιο εύκολα και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μόνο η καλύτερη ποιότητα ΒΒ.

Η απόφαση σου, έχει να κάνει με το πώς χρησιμοποιείς το όπλο !!!

Αποσυνδεδεμένος adonzante

• Αρχιλοχίας
  • *
« Απάντηση #4 στις: 16 Αυγούστου, 2012, 10:14:38 »
Έχω βάλει 6.01 στο mx5-pro τις ICS με tri burst k μου τις πηγαίνει όλες στο ίδιο σημείο ανεξάρτητα σε τι το έχω. Ισα Ισα που μου είναι πιο εύστοχο στο κατά ριπάς. Χρησιμοποιώ όμως τις madbull k μονο k δεν μου έχει σφηνώσει μπίλια μέσα σε ένα χρόνο που την χρησιμοποιώ.  δεν έχω k ιδιαίτερο πρόβλημα στο καθάρισμα. Είχα και την 6.03 πριν αλλα δεν αλλάζω την 6.01..